Co w wolnej chwili ?
Napisano 04 grudzień 2006 - 14:01
czli gdzie wychodzicie, co robicie ? Wolicie w dwojke, w pojedynke czy tez paczka ?
Co jest Wasza pasja, hobby, co WAS interesuje? Czym zajmujecie sie wtedy, kiedy tylko macie troche wolnego czasu ?
Guest_Kociak_*
Napisano 04 grudzień 2006 - 16:32

A w weekendy, to czas mi leci jak zwariowany... Wtedy widze sie ze struskiem

Czasami tez bierze mnie ochota na czytanie ksiazek, wtedy caly czas czytam, ale to przez jakis czas i mi mija

Napisano 05 grudzień 2006 - 16:43

Napisano 06 grudzień 2006 - 21:15

Napisano 09 grudzień 2006 - 11:52
Mysle, ze jak wroce to znowu zajme sie naukami spolecznymi. Pewnie bede znowu kupowac ksiazki i analizowac je w odniesieniu do zycia. Zaczne chodzic do kina i moze na jakis aerobik sie zapisze

Napisano 14 grudzień 2006 - 16:50
- filmy - to zazwyczaj wieczorami z Miśkiem
- spacerki z piesią moją ukochaną - to częściej wiosną, latem
- pieszczoty z tymże samym piesiem

- ploty i pogaduchy z mężem, mamą, siostrą, kumpelami
- internet, forumy
- planowanie jak urządzić nasze przyszłe mieszkanko

- książka
i pewnie jeszcze mnóstwo innych prozaicznych czynności, które w tej chwili mi nie przychodzą do głowy
Guest_Kociak_*
Napisano 09 styczeń 2007 - 16:05

Napisano 10 styczeń 2007 - 18:57
no właśnie na ostatnio brakuje pomysłów...zdarzało się nam grać w karty, musimy do tego wrócićI nie chodzi mi o takie zwyczajowe zajecia, jak ogladanie filmu, przytulanko i paplanko z tymi wlasnie osobnikami, ale jakeis takie inne rzeczy, nie wiem, moze gracie w karty, w kalambury??

tyle się wokoło poza tym dzieje, że gadamy i gadamy i gadamy i tak nam uciekają wieczory.
ale chętnie zgapię jakiś pomysł, jeśli któraś zarzuci ciekawym

Napisano 08 luty 2007 - 11:31

oto barwnogłówka poznańska

Pawik - równie dummy co prawdziwy paw

i moja ulubiona rasa mewka orientalna

Coś podejżewam że jak tylko fundusze mi pozwola to zaczne chodowac te piękne ptaki

Guest_Kociak_*
Napisano 08 luty 2007 - 14:22
faktycznie ładne te gołąbkiPokaże pare przykładów

Napisano 08 luty 2007 - 15:48
Te akurat oprócz wystaw to do niczego bo to ozdobne , co innego pocztowe .Gołębie pocztowe oprócz wystaw są jeszcze lotowane tzn.organizuje sie loty np: wywożą ptaki do Niemiec i wypuszczaja wygrywają te które wróca do gołębnika jako pierwszedo czego one służą oprócz wystaw ??

Napisano 09 luty 2007 - 12:50

u nas na ślubie były chyba te pocztowe, my je wypuściliśmy w niebo, a hodowca wcześniej mówił tacie, żeby się nie martwić, bo one na pewno do niego wrócą

Napisano 09 luty 2007 - 20:08

Takie białe gołąbki na ślubie to bardzo romantyczny akcent , przynoszą szczęście młodej parze

Napisano 11 czerwiec 2007 - 10:14
No tak wylądowałam w ubraniu w żwirowni . A tak wogóle to siedzę na komputerze :
na gadu gadu , na forum , i na kurniku . Czytam też książki , rzadziej oglądam telewizję , choć jej też nie brakuje

Napisano 11 czerwiec 2007 - 10:38

Komp. jest wlaczony caly czas, wiec moge spedzic przy nim kilka godzin jak jestem sama w domu. do tego takie tam domowe obowiazki

Jak jestemy we dwoje w domu to czesto jezdzimy do centrum handlowego, bo w domu czasem sie nudzi. Jak jest cieplo to jezdzimy tu i tam...

Napisano 15 czerwiec 2007 - 13:12

jak chodzilam do szkoly to nie mialam zbyut wolnego czasu... a teraz nadrabiam zaleglosci xD
np czytam ksiazki, serfuje po necie a gdy jest piekna pogoda to uwielbiam sie opalac

Guest_Kociak_*
Napisano 15 czerwiec 2007 - 14:05
pamiętam jak to było po maturze... 4 miesiące wakacjiteraz juz moge myslec o wolnym czasie
bo mam go az za duzo...

Napisano 15 czerwiec 2007 - 16:40
dokladnie to samo zrobilam gdy zdalam ostatni egzaminnajpierw czeka mnie sprzątanko, porządkowanie notatek i takie tam

wszystkie ksiazki poszly do szafek... powiedzialam sobie:
- no narazie koniec edukacji
Napisano 29 czerwiec 2007 - 09:46
-jeżdżę na rowerku stacjonarnym
-rozciągam się
-sprzątam >.<
-miziam się z moim kotkiem
-czytam książki
-piszę książkę (ale ciii....)
-buszuję po internecie
-czytam sterrrty gazet poraz setny