Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak długo byłyście same??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ile czasu byłyście same międzyz związkami?? (82 użytkowników oddało głos)

Ile czasu byłyście same międzyz związkami??

1. 1 tygodnia do 2 miesięcy (23 głosów [27.06%])

Procent z głosów: 27.06%

2. od 3 miesięcy do 6 miesięcy (14 głosów [16.47%])

Procent z głosów: 16.47%

3. około roku (13 głosów [15.29%])

Procent z głosów: 15.29%

4. dłużej (35 głosów [41.18%])

Procent z głosów: 41.18%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#21 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 15 października 2007 - 11:14

Trzy lata byłam sama ale nawet nie wiedziałam,że tyle czasu upłynęło. Dopiero moja przyjaciółka mi to uświadomiła. W tym czasie skończyłam studia, uczyłam się języka obcego, gimnastyka, pisanie. Pomagałam przyjaciołom w wychowywaniu dzieci.
To był bardzo dobry dla mnie czas.
Polecam ;-)
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#22 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:37

ja najdłużej sama byłam też ok roku...

a najkrócej 1 dzień:)

zerwałam z byłym, a następnego dnia byłam już z moim obecnym mężem:)

Szybka jesteś ;>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#23 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 16 października 2007 - 21:55

U mnie roczek i moze kilka miesiecy ale tak szybko zleciało ze nawet sie nie zorjetowałam wtedy nie brakowałam mi gdyz wszystkich chłopakow traktowałam jak naprawde swietnych kolegow i nic wieszkego mi nie było potrzebne az zjawił sie taki piekny ksiaze pod ktorego wpływem zmieniło sie wszystko warto było jestesmy ze soba do tej pory <lol></span>
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#24 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 10 października 2008 - 11:49

Najdluzej sama bylam ponad rok - dokladnie rok i 4 miesiace. Z perspektywy czasu moge powiedziec, ze to byl wyjątkowy okres. Poznalam siebie na nowo, wiele rzeczy do mnie dotarło .
I kiedy myslalam , ze jeszcze dlugi czas bede sama, pojawil się facet, który oczarowal mnie w pierwszej minucie, w której go poznalam ;-)

#25 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 10 października 2008 - 11:51

ja jestem sama od czerwca i na poczatku bylo fajnie i to nawet bardzo, nie sadzilam, ze bycie samemu moze byc tak interesujace i pelne wrazen, ale juz mi sie to nie podoba, wiem, ze nie jestem stworzona do bycia samotna :-/
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#26 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:38

ja jestem sama już ponad 3 lata ... póki co dobrze mi z tym ... po ostatnim związku mam paskudne wspomnienia i nie wiem czy już mam tyle odwagi żeby komuśznowu zaufac i sie związać... z drugiej strony w moim zyciu pojawił się M. i myślę że gdyby on na prawde chciał - potrafiłabym (przy jego pomocy) znów zaufać facetowi

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#27 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 10 października 2008 - 19:43

No ja bardzo dlugo bylam sama, bo prawie 4 lata. na poczatku bylo mi bardzo dobrze z tym, czulam sie wolna, nie brakowalo mi drugiej osoby, ale z czasem zaczelo mnie to meczyc, smutno mi sie robilo ja widzialam dookola szczesliwe pary patrzace sobie czule w oczy i obejmujace sie, trzymajace sie za rece itp. Chialam sie do kogos przytulic, uslyszec czule slowo, po prostu byc kochana. Nawet juz myslaam, ze nikogo nie znajde, takiego na cale zycie. Ale pojawil sie M., no i te 4 lata poszly w niepamiec ;-)
Dołączona grafika

#28 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 10 października 2008 - 19:49

Różnie bywało. Ostatnia przerwa wyniosła miesiąc, a poprzednie... Hm... kilkuletnie przerwy.

#29 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 10 października 2008 - 19:51

kilka lat

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#30 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 października 2008 - 20:03

Jako,że mój narzeczony jest moim pierwszym chłopakiem, nie licząc dwudniowego "związku" w podstawówce :lol: , wiele lat byłam sama, w tym czasie dwa razy zakochana, ale bez wzajemności:/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#31 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 12 października 2008 - 02:06

nie wiem czy liczyc te krotkie zwiazki ktore bylu przed Jackiem... no ale byly...
ale najdluzsza przerwa trwala 2 lata... bardzo mnie zranil pan P. choc krotki to zwiazek byl... aczkolwiek burzliwy bardzo :)

#32 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 października 2008 - 11:45

ja dłużej niż tydzien do 2 tyg byłam sama :P

#33 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 października 2008 - 18:57

ja dłużej niż tydzien do 2 tyg byłam sama

chciałabym tak szybko zapominać :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#34 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 13 października 2008 - 19:05

ja najdłużej sama byłam 4 lata... po moim pierwszym chłopaku, który miał dwie dziołchy na raz (mnie i jeszcze jedną) i zerwał ze mną przez gg...
nie liczę tych przelotnych romansików w ciągu tych 4 lat.
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#35 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:01

po moim eksie była sama przez ok pół roku ..... z tym że niby nie byliśmy parą ale po jakimś czasie znowu zaczęliśmy sie spotykać tzw. seks bez zobowiązań .... będąc w takim układzie mniej lub bardziej luźnym zaczęłam spotykać sie z moim teraźniejszym chłopakiem bo potrzebowałam kogoś nowego ... bycie i nie bycie z eksem mnie męczyło ....

#36 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:53

Najdłużej 2,5 roku - lizałam rany po moim pierwszy facecie i wielkiej miłości, choć związek był bardzo krótki (3 m-ce).

Najkrócej - przeszłam z jednego związku w drugi. Po 12 latach zostawiłam faceta dla mojego obecnego męża.
lilian

#37 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:56

Jakieś 4 lata, były jakieś tam znajomości, ale nie były to związki.
Jestem w Peru...

#38 carmenka

carmenka
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 października 2008 - 21:06

rok..najgorszy rok w moim zyciu;//

#39 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 27 października 2008 - 18:10

może trochę to dziwne ale po zakończeniu 4-letniego związku ''przyplątał''mi się niemalże natychmiast ktoś nowy,ktoś kto okazał się dla mnie lekarstwem na stare rany. I to właśnie ta osoba pomogła mi przetrwać najgorszy czas.

Czyli po starym związku odrazu wkroczyłam w nowy ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#40 Maddie

Maddie
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 31 października 2008 - 15:11

ja jestem sama już ponad 3 lata ... póki co dobrze mi z tym ... po ostatnim związku mam paskudne wspomnienia i nie wiem czy już mam tyle odwagi żeby komuśznowu zaufac i sie związać... z drugiej strony w moim zyciu pojawił się M. i myślę że gdyby on na prawde chciał - potrafiłabym (przy jego pomocy) znów zaufać facetowi

Ja również mam podobną sytuację jak nie(d)oceniona z tym, że jestem sama aktualnie rok i 2 miesiące Również mam paskudne wspomnienia jeśli chodzi o poprzedni związek i również pojawił się ktoś w moim życiu ale nie wiem czy jestem w stanie na dzisiejszą chwilę zaufać ponownie jakiemuś facetowi!
Dołączona grafika

,,Nie zapomnij o tym, że każdy nowy dzień jest Ci dany po to abyś był szczęśliwy"

/PHIL BOSMANS/