Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak długo byłyście same??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
85 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Ile czasu byłyście same międzyz związkami?? (82 użytkowników oddało głos)

Ile czasu byłyście same międzyz związkami??

1. 1 tygodnia do 2 miesięcy (23 głosów [27.06%])

Procent z głosów: 27.06%

2. od 3 miesięcy do 6 miesięcy (14 głosów [16.47%])

Procent z głosów: 16.47%

3. około roku (13 głosów [15.29%])

Procent z głosów: 15.29%

4. dłużej (35 głosów [41.18%])

Procent z głosów: 41.18%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 lipca 2007 - 21:13

Właśnie jaki był najdłuższy czas kiedy byłyście same :?:

Nie licza się przelotne znajomości tylko związek ;-)

u mnie to aż trzy lata :cry: przez ten czas zawsze trafiałam na gości albo zajętych :-/ albo ....i tak zleciało trzy latka
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 lipca 2007 - 08:28

Ja miałam przerwę roczną ale w międzyczasie ktoś tam się przewinął. Teraz wiem, że warto było czekać ten okres, jakby trzeba było poczekałabym i dłużej.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#3 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 05 lipca 2007 - 10:32

moj pierwszy powazny zwiazek trwał 4 lata, pozniej się rozpadł... miałam 2 miesiace przerwy i poznałam kolejnego faceta z ktorym spedziłam 3 lata. teraz jestem sama od miesiąca , a jak to bedzie dalej to nie wiem..

#4 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 lipca 2007 - 17:26

1 rok i 8 miesięcy. tyle minęło od czasu kiedy rozstałam się ze swoim poprzednim facetem. a zanim poznałam męża. w tym czasie były próby bycia z kimś, z jednym facetem spotykałam się ok. 2 tygodni, z innym ok 1 miesiąca. było jednorazowe randki. ale cały czas to nie było to. natomiast kiedy poznałam Miśka bardzo szybko miałam przypuszczenia, że to będzie TO :!: i się nie pomyliłam :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#5 edric

edric
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 07:56

Jedno co mnie zaskakuje w kobietach to ich sposob patrzenia na swiat, ja dajmy na przyklad, po rozstaniu bylem sam miesiac czy dwa a moze wiecej - poprostu nie wiem. A kobieta odpowie 1rok i 8 miesiecy albo 2 miesiace. Jak tu zapamietac takie rzeczy ;]
Twoje nieoficjalne miejsce w sieci, darmowe aliasy : Nieoficjalnie.pl

#6 mamusia22

mamusia22
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 08:15

miałam dwoch powaznych chlopakow, z jednym bylam ponad rok-przerwa ok.12miesiecy, potem mialam dwoch takich przelotnych bylam z kazdym z nich kolo 1-2 mesiecy i zaraz po mialam terazniejszego mojego meza. zamotałam ale miedzy pierwszym a drugim powaznym zwiazkiem musiel minac ponad rok
Filipek

#7 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 13 lipca 2007 - 18:48

ja miałam w sumie tylko dwa takie poważne związki. I przerwa między nimi wynosiła jakieś pół roku, ale w międzyczasie była jeszcze taka przelotna znajomość :D

Jedno co mnie zaskakuje w kobietach to ich sposob patrzenia na swiat(...)Jak tu zapamietac takie rzeczy ;]

ano da się :) i tym sie różnimy od mężczyzn :P

#8 Sara

Sara
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 27 września 2007 - 22:46

Mój 20-miesięczny, luźny związek, zakończył się na 7 miesięcy przed tym, zanim poznałam mojego M. Chociaż prawdę powiedziawszy, to jest mój pierwszy, poważny związek...
Dołączona grafika

#9 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 08 października 2007 - 12:05

u mnie tak zazwyczaj od miesiąca do góra 2.... to zależy jak bardzo bolalo mnie rozstanie i czy wogóle to przeżywałam...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#10 Kasiula

Kasiula
  • Użytkownik
  • 538 postów

Napisano 08 października 2007 - 12:09

Ja, zanim poznałam K., byłam sama około półtora roku. Ale akurat w tym czasie miałam mnóstwo zajęć, więc nie brakowało mi faceta. W międzyczasie przewinęło się dwóch, którym dałam kosza :-P Widać, czekałam na tego odpowiedniego ;-)

#11 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 08 października 2007 - 13:29

Moja najdłuzsza przerwa jaka pamietam to okolo 3 miesiecy :)
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#12 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 08 października 2007 - 18:28

A ja teraz jestem w moim pierwszym poważnym związku :-)

[ Dodano: 2007-10-08, 19:29 ]
I mam nadzieję ze to pierwszy i ostatni :-)

#13 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 października 2007 - 21:51

Moja najdłuzsza przerwa jaka pamietam to okolo 3 miesiecy :)

szalona ;)

żartuję oczywiście ;)
ja już się tu chyba wypowiadałam... hmmm... ;)
ja byłam rok z takim typkiem :P a potem p miesiącu od rozstania się zaczęłam spotykać sie z Radziem ;) i tak do dzisiaj ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#14 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 09 października 2007 - 20:10

ja po 2,5rocznym meczocym zwiazku zrobilam sobie przerwe na prawie 2lata!!! i mimo tego,ze brakowalo mi meskich ramion i jak to moja mama sie smieje,ze nie potrafie byc sama...bo zmienialam chlopakow jak rekawiczki...to dobrze mi tak bylo...na wolnosci. No ale poznalam mojego Marcinka i wpadlam...po 2 miesiacach zamieszkalismy juz ze soba.
To byla taka moja najdluzsza przerwa...chociaz mialam po drodze rozne perypetie,ale nie zwiazalam sie z nikim. A taka poza tym...to wczesniej najdluzej bylam sama tak do miesiaca...moze nawet nie...ale to takie szczeniackie bylo :mrgreen:
Dołączona grafika

#15 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 09 października 2007 - 20:14

Przed Bartkiem byłam sama rok ... i nie chcę więcej takich 'roków' :/
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#16 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 09 października 2007 - 20:21

ciężko to określić, bo ja długo nie miałam faceta, później zaczęły się pierwsze miłostki, które trwały po 2-3 tygodnie... po moim takim pierwszym w miarę "poważnym" chłopaku miałam dość sporo przerwy - ale cały czas wtedy spotykałam się z jakimiś facetami, z którymi jednak związków nie tworzyłam, a później pojawił się na kolejne 3 tyg po prawie roku czasu, po zerwaniu z nim po 10 dniach miałam nowego :D i po tym właśnie ( z nim byłam rok) zaraz po zerwaniu wdałam się w romans z chłopakiem z NY, który miał przetrwać do następnego "widzenia" ale nie przetrwał bo pojawił się Piotrek ;) więc nie licząc tego romansu to przerwa trwałą 5 miesięcy.

#17 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 10 października 2007 - 22:14

Ja nie biorę udziału w ankiecie, jako że cały czas jestem ze swoim pierwszym ;-)

#18 sezamek

sezamek
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 14 października 2007 - 23:28

kilka dni po 2 rocznicy zostawil mnie mój ex. i tak przez rok byłam sama ale ciagle spotykalam sie ze swoim ex bo nie wyobrazalam sobie juz zycia bez niego a on to skutecznie wykorzystywał, kiedy minela kolejna rocznica poszlam do mojego ex i sie zapytalam albo jestesmy ze soba albo ja chce sobie ulozyc zycie z innym czlowiekiem ktoremu na mnie bardzo zalezy. To powiedzial mi "pff ty i tak se nigdy juz nie znajdziesz nikogo i przyjdziesz tu z powrotem" na drugi dzien juz bylam umowiona z moim obecnym facetem i jestem z nim juz ponad 4 lata, nie wiem jak kiedys moglam myslec ze zostawie go dla swojego ex jezeli on tylko machnie reką, teraz sobie tego nie wyobrażam, heheh najbardziej podobała mi się mina mojego ex jak sie dowiedział że mam kogoś i przyleciał do mnie błagac mnie o powrót. :lol: oj bardzo się zdziwił. a ja nie mogłam powstrzymac się od śmiechu widzac go jak probuje wymusic placz bo wiedziałam ze w tym momencie to juz nic nie da i skonczylo sie bawienie się moją osobą oraz to że całkowicie się odkochałam 8-)

#19 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 15 października 2007 - 10:19

Hmmm, ja podobnie jak Kociak, były małe miłostki, które jeszcze szybciej się kończyły, był jeden facet, z którym "wytrzymałam" ok 3miesięcy. Potem była dosyć długa przerwa(ok. roczna), poszłam na studia, poznałam nowych kolegów. Ale tych kilku także były bardziej krótkie flirty niż związki. Przed moim obecnym chłopakiem spotykałam się ok.2miesięcy z jego kolegą. Czekałam kiedy poczuje że to ten jedyny, jednak nie poczułam nic. Przed wakacjami rozstaliśmy się. Przez wakacje byłam sama, ale nieświadomie już zaczęliśmy się z moim Arkiem "przyciągać" niby gadki-szmatki i od nowego roku akademickiego doszliśmy do wniosku, że nie umiemy bez siebie żyć i tak jesteśmy razem do tej pory :mrgreen:

#20 klaudia20

klaudia20
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 15 października 2007 - 10:23

ja najdłużej sama byłam też ok roku...

a najkrócej 1 dzień:)

zerwałam z byłym, a następnego dnia byłam już z moim obecnym mężem:)