Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dobrzy dentyści - różne miasta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
35 odpowiedzi w tym temacie

#21 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 24 lutego 2014 - 21:38

Na forum nie wolno wrzucać linków, więc moderatorka, poprawiła treść. 

#22 women

women
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 21:02

a na to bym nie wpadła <wstyd>

Człowiek mądry to człowiek szczęśliwy

#23 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 lutego 2014 - 21:31

offtopic

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#24 kolista

kolista
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 23 marca 2015 - 15:01

ja moge polecić barbarę obuchowicz z ultragenu w krakowie

#25 Katarzyna12

Katarzyna12
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 14 lipca 2015 - 10:19

Witam,
Wiem, że o dobrego dentyste/ortodonte bardzo ciężko,i o przyjazny gabinet. Bardzo długo szukałam dobrego lekarza, który by mógł mi pomóc w leczeniu zębów, aż w końcu po jakimś czasie, zdobyłam się na odwagę i poszłam do Pani Anety Howorus- Bartoszcze-lekarz stomatolog, specjalista ortodonta. Pani Doktor jest bardzo sympatyczna, jestem bardzo zadowolona z jej trudu jaki wykonała. Poleciłam znajomym i rodzinie, i nikt nie ma zastrzeżeń co do Pani Doktor. Miła Pani, przyjazny gabinet, przede wszystkim skuteczne leczenia. Naprawdę Polecam /link/

#26 kajkaa

kajkaa
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 25 lipca 2015 - 10:50

Jeżeli chodzi o pożądnego dentystę/ortodontę w Warszawie to polecam Klinikę Odent chodzę tam od dłuższego czasu i to jest pierwsze miejsce które mnie nie odstrasza ;-) Moje ząbki też  wiele lepiej wyglądają ;-) Za niedługo mam sciągać aparat więc tym bardziej nie mogę się doczekać efektu końcowego ;)

#27 stonoga12

stonoga12
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 28 lipca 2015 - 08:43

w Opolu polecam Madent - doktora Malottki! w szczególności na poważniejsze rzeczy jak kanałowe. ogólnie jest dość drogo, ale potem jak miałam robione kilkakrotnie prześwietlenia do operacji i aparatu na zęby - wszyscy mnie pytali gdzie robiłam kanałowe, bo mam tak dobrze zrobione

#28 alex1234

alex1234
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 14 września 2017 - 17:42

W Warszawie od lat istnieje gabinet White Dental Clinic- wcześniej  znany jako Dentystyka . Bardzo dobrzy fachowcy i jeszcze lepiej wyposażone gabinety . Jak na Warszawie ceny bardzo niskie i konkurencyjne w stosunku do innych. 

Użytkownik alex1234 edytował ten post 14 września 2017 - 17:42

#29 ivonsi

ivonsi
  • Użytkownik
  • 184 postów

Napisano 23 stycznia 2019 - 21:51

Wam też się po dentystach często zdarza mieć afty? Nie wiem czy to moje jakieś sklonności czy mam pecha do dentysty ale tegularnie po wizycie mam, zawsze się ratuję dologelem, u synka stoowałam przy wyrzynaniu się zębów, szybko przynosiło ulgę, dobrze że opakowanie duze bo teraz miałam trochę zebów do leczenia i cała buźka w aftach

#30 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 24 stycznia 2019 - 14:27

@ivonsi jedną z przyczyn powstawania aft są mikrourazy w jamie ustnej, nawet minimalne, podprogowe. Podczas wizyty dentysta na pewno dotykał błony śluzowej więc afty takie mogły się pojawić. O ile nie są uciążliwe i nie pojawiają się zbyt często to nie trzeba ich leczyć - znikną same. Można również stosować jakieś antyseptyki: chlorheksydynę np a miejscowo też coś przeciwzapalnego np Tantum Verde

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#31 EpicMimi

EpicMimi
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 31 stycznia 2019 - 17:44

A może wiecie czy ten Dologel można stosować w ciąży? 

#32 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 27 lutego 2019 - 08:58

Skoro ma naturalny skład i można u niemowląt, to wydaje mi się, że i w ciąży można. No chyba, że któraś ma uczulenie na któryś z naturalnych składników, to bym z lekarzem potwierdziła.

#33 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 25 listopada 2019 - 12:35

W stolicy to polecam bez dwóch zdań klinikę villa nova w Wilanowie. Pełen profesjonalizm i świetna atmosfera, bez bolu i szybko ;))). Wracam niedlugo z uśmiechem a nie strachem ;)

#34 Ania33

Ania33

Krakowianka

• Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 29 kwietnia 2020 - 09:11

Ja przez przypadek ostatnio, tuż przed akcja z koronawirusem, trafiłam do świetnego dentysty, który przyjął mnie od reki z bolacym zębem dr Maciej Lepszy – cudowny dentysta, wszystko dokladnie wytłumaczył, leczenie kanalowe zero bólu, polecam każdemu z Krakowa, przyjmuje w nowoczesnej klinice na placu Szczepańskim w  Krakowie.

#35 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 02 czerwca 2020 - 05:53

Znalezienie odpowiedniego stomatologa nie jest takie proste. Czego przykładem jestem ja sama. NIestety ale trafiłam do osoby, ktora nie powinna się zajmować nigdy stomatologią bo miałam dosłownie traumę.

Potem dopiero znalazłam gabinet, który mi odpowiadał. Dziewczyny, obecnie leczenie stomatologiczne dysponuje tyloma znieczuleniami, ze naprawdę nie musi bolec. I nie dajcie sobie tego wmówić bo nie jest to prawdą.

https://www.dynaspli...-i-piekne-zeby/

NO i warto jest do dentysty chodzić regularnie

#36 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 27 czerwca 2025 - 14:51

Masz całkowitą rację, niestety wiele osób trafia na nieodpowiedniego stomatologa i później długo mierzy się z lękiem przed kolejnymi wizytami. Sama tak miałam na całe szczęście znalazłam godny polecenia gabinet w moim rodzinnym Wrocławiu https://wiktoriamed.pl/