Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ginekolodzy - rozne miasta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
89 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 16:23

fajna babka, dopiero teraz przeczytałam ten Twój post,bo wcześniej nie wchodziłam do tego tematu.Dziękuję Ci bardzo za informację,już sobie zapisałam jego dane..Napewno się do niego wybiorę..

Jeszcze raz dziękuję bardzo :-)

#22 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 16:36

fajna babka, przydatne info;) ja tez z tych okolic to moze sie wybiore do niego:)
Dołączona grafika

#23 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 26 grudnia 2008 - 16:22

Nie słyszałam o nim.
Czy jest tylko ginekologiem, czy również zajmuje się parami?

to jest babeczka :P ginekolog-połoznik
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#24 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 15:30

szukam dobrego ginekologa w trojmiescie. chce kogos poleconego, najlepiej facet jakos do babek mam mniejsze zaufanie. wczesniej chodzilam do jednego ale tam jest problem ze zrobieniem badan i potem trzeba biegac po labolatoriach. zastanwaiam sie nad invicta, bo jak to klinika to wszystko powinni miec na miejscu, ale poki co zadna z moich kolezanek nie byla i nie wiem jak tam jest. co polecacie?

#25 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 15:32

mamy jakis wątek o ginekologach w róznych miastach moze tam cos bedzie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#26 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 15:39

Invicta jest ok. Ładnie, czysto, miło i drogo, ale my z mężem byliśmy tam tylko na badaniach, więc nie powiem ci nic na temat specjalistów.

Najlepszy jest Maciejewski, ale u niego też nie zrobisz badań. Tylko te podstawowe: cytologia, usg i coś tam jeszcze. No i jak to świetny specjalista-jest dość drogi.

W Gdańsku też jest dobry lekarz Andrzej Rogoza.
Sporo badań robi na miejscu, cenowo nie najgorzej.
Jestem w Peru...

#27 Iza9913

Iza9913
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 15:46

Ja również polecam Invicte, zwłaszcza dr. Paszkiewicz - co prawda kobieta, ale zawsze zainteresowana pacjentem i jego ewentualnym problemem.

#28 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 23:45

hmm do kobiety to jednak mimo wszystko nie chce isc. Malutka-iwona a ile to drogo w tej Invicta? to zalezy od lekarza do jakiego sie idzie? a u tego lekarza to jak bylas w klinice czy poza?

#29 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 13 lutego 2009 - 11:17

palma, w invikcie robiliśmy tylko jedno badanie.

a u tego lekarza to jak bylas w klinice czy poza?

Chodzi o Rogozę? On ma prywatny gabinet, ale jak trzeba, to przyjmuje też w klinice w której pracuje.
Jestem w Peru...

#30 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 13:50

malutka-iwona, ale to badanie w invicta to robiliscie u jakiegos konkretnego lekarza czy po prostu mialas zrobic k onkretne badanie i nie musialas isc tam do lekarza? wlasnie weszlam do nich na strone ale nie moge cos znalesc listy lekarzy. albo slepa jestem ...

#31 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 14:13

czy po prostu mialas zrobic k onkretne badanie i nie musialas isc tam do lekarza?

Właśnie tak było.
Inny lekarz zlecił nam badania i zrobiliśmy je w invikcie bez problemu.
Jestem w Peru...

#32 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 14:55

Ja chodzę do Invicty , do dr Stencel .wizyta 75 zł ale można też na książeczkę

#33 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 15 lutego 2009 - 11:58

to jest dr Stencel, dla upewnienia kobieta czy facet? a jak robisz badania to ile cie kosztuja?

#34 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 22:26

To jest facet (bardzo przystojny z resztą :P) chodze zwykle na książeczke, chyba że potrzebuje szybko jakis konkretny termin to wtedy prywatnie. Na książeczke robie cytologie, usg, test na prolaktynę. Musialam zrobić prywatnie badania hormonalne, ale one nigdzie nie są refundowane to zapłaciłam sporo ponad 200 zł.

#35 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 10:09

a w Gdansku do invicty to chodzisz na podwalu czy na rajskiej? tzn do tego lekarza, bo jak mowisz ze spoko to moze do niego sie zarejestuje i zobacze sama jak tam. a jak idziesz na ksiazeczke to jak dlugo czekasz na wizyte? widzialam ze maja tam labolatorium i robia wszystko na miejscu. ja teraz odstawilam tabletki i bede musiala zrobic wszystkie badania. a i ile kosztuje wizyta prywatnie?

#36 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 15:58

Wizyty zwykle w Madisonie (na rajskiej ) a usg na podwalu. Laboratorium tez jest w Madisonie. Wizyta prywatna kosztuje 75 zł. a na książeczke różnie. ostatnio rejestrują od 10 poprzedniego mieisac. czyli na marzec zarejestrowałam sie 10 lutego.

#37 Aldis

Aldis
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 19 lutego 2009 - 11:33

No, ja rowniez w invicta bylam i muszę stwierdzic, że mają tam bardzo dobre laboratorium. W innych bylo nieco problemu z badaniami, a u nich wszystko ok i szybko w miare. A klinike to maja na ulicy Rajskiej.

#38 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 12:34

jeśli chodzi np. o Kielce to z czystym sumieniem polecam dr Kowalskiego i dr Rokitę.
Dołączona grafika

#39 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 16:51

to sie zarejestrowalam w tej invicta u tego lekarza co mi poradzilas, dr Stencel. Mam nadziej ze bede zadowolna. Dzieki Princessa :) to teraz tam juz zrobie wszystkie badania sobie.

#40 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 21:46

palma, ciesze sie ze mogłam pomóc :D napisz poźnieej jak wrażenia hehe