Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ginekolodzy - rozne miasta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
89 odpowiedzi w tym temacie

#61 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:10

karolina_1986, a ja nie narzekam na swojego lekarza. Chodzę prywatnie i mi to pasi ;)

#62 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 21:34

weronika, a czemu nie pójdziesz poprostu na nfz?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#63 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 21:36

NFZ nie jest takie złe....zdarzają się jeszcze mili lekarze ;-)

#64 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 10:34

jest ktoś z Kielc? może polecić jakiegoś dobrego lekarza na NFZ?
Dołączona grafika

#65 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 września 2009 - 19:35

Wera czytałam żze zadowolona jesteś z wizyty ... u którego gina w końcu byłas? rzuć namiarami, albo nazwiskiem przynajmniej ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#66 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 29 września 2009 - 13:54

Jestem z Łodzi i moim ginekologiem jest facet i bardzo polecam tego lekarza Wojciech Wiliński swietny w swoim fachu i co najwazniejsze zawsze uspokoi tez mam nadzerke ale powiedzial ze to nic nienormalnego jest mala nie mam sie cyzm martwic.Sam stwarza miedzy soba a pacjenta dystans czyli czuje sie dla niego pacjentka i czuje ze on jest lekarzem nie relacje facet kobieta ale lekarz pacjentka.Nie jest pazerny na pieniadze.Przyjmuje prywatni ena Kamińskiego jesli dobrze pamietam jesli ktoras bedzie zainteresowana dam telefon.

#67 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 12 października 2009 - 10:43

a w Krakowie kogo polecicie. zmieniałam już kilka razy lekarza i ni mogę trafić na porządnego. Nie warzne czy prywatnie czy nie polećcie kogoś fajnego

#68 alaaa

alaaa
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11 listopada 2009 - 18:36

Drogie koleżanki. Znacie ginekologa Andrzeja Wojtysia z Krakowa? Polecił mi go ktos ale proszę was o opinie jesli go znacie. Mam powazne problemy ginekologiczne i nie wiem czy warto do niego isc?
pozdrawiam alaaa

#69 Mafka

Mafka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 25 stycznia 2010 - 20:51

Ja z ginekologów mogę polecić dr Łukaszuka z invicty w Gdańsku. Bardzo delikatny i kompetentny. Nigdy mnie nie zawiódł ;-)

#70 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 26 stycznia 2010 - 14:43

Mafka, na mnie niestety nie zrobił wrażenia i przenieśliśmy się do innej pani doktor.
Jestem w Peru...

#71 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 26 stycznia 2010 - 16:19

Byłam u wielu ginekologów, bo w każdym mi coś nie pasowało (ale za stary miał dziwne komentarze, albo znów mało gadatliwy nie wiadomo było co mi jest :/) i wreszcie trafiłam na fajnego :)
Przyjmuje w Szpitalu Uniwersytetu Medycznego na placu Hallera i nazywa się Maciej Nowakowski. To on powiedział co mi jest, wyleczył mnie i w ogole jest fajny :) taki do pogadania, DELIKATNY!!!, badanie jest szybkie. Nie krępuje się przy nim w ogole :)

Dobry jest jeszcze Baradyn, przyjmuje prywatnie na Piotrkowskiej i jeszcze w jakims szpitalu, ale nie wiem w którym. Wyleczył mame mojej kolezanki, prowadził ciąże mojej sąsiadki... Podobno świetny :)
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#72 Mafka

Mafka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 11 lutego 2010 - 21:12

Mafka, na mnie niestety nie zrobił wrażenia i przenieśliśmy się do innej pani doktor.

Leczyłaś się w invicta w Gdańsku czy Wawie? Mogę wiedzieć, do kogo się przeniosłaś i czy teraz jesteś zadowolona ;-) Mnie osobiście dr Łukaszuk bardzo odpowiada, ale chętnie się dowiem, co nie podobało Ci się w tym lekarzu ;-)

#73 Aiszaxy

Aiszaxy
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 16 marca 2010 - 10:32

Ja jestem z Kielc jakiś czas temu chodziłam do dr.Rokity naprawdę mi pomógł ,gabinet bardzo dobrze wyposażony atmosfera też ok.tylko cena -wysoka .Polecam lekarzy ze szpitala na Kościuszki Piwoński przy porodzie wszystko dokładnie wytłumaczył zanim coś zrobił pierwszy raz miałam z nim do czynienia ale dobrze go wspominam. ;-)

#74 lilia

lilia
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 21 maja 2010 - 08:40

Potrzebuję adres i telefon do doświadczonego ginekologa-endokrynologa we Wrocławiu. Problemy kobiece po 50-tce + tarczyca.Pozdrawiam :-)
lilia

#75 kolor-magii

kolor-magii
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 10:55

Witam Was. Mam problem jestem osiemnastolatką i od 3 lat mam chłopaka. Chcieliśmy już dawno zacząć się kochać ale mnie to bardzo boli i wiem że powiecie, że wystarczy się wyluzować i poprostu to przetrwać ale juz tyle razy próbowaliśmy że ja już naprawde nie dam rady. Słyszałam, że można naciąć u ginekologa błonę dziwiczą. i teraz pytanie czy znacie jakiegoś ginekologa z Krakowa, który to zrobi? Bardzo proszę o odpowiedz.

#76 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 11:48

ja jestem z Zielonej Góry i mam tu wspaniałą pani ginekolog a mianowicie Małgorzata Loroch.super babka,delikatna,odpowie ci na kazde pytanie.polecam:)

#77 Agniesia

Agniesia
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 08:10

Jeśli któraś jest z Wrocławia, to polecam Dr Sidora i dr Bielanów z Polikliniki Na Grobli prz ul.Hirszfelda. Są naprawdę rzetelni i sumienni. Oni poza tym znają mnie od wewnątrz (robili mi laparoskopię) więc ufam im.
A poza tym jeszcze Dr Polak i dr Zosik z Kliniki Niepłodności Polmed przy ul. Partynickiej.

#78 irminay

irminay
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 29 lipca 2010 - 22:55

w Białymstoku polecam pana Artura Nowaka, przyjmuje w prywatnej Klinice Arciszewscy na ul. Zamenhofa.
byłam u wielu lekarzy, z wieloma miałam styczność, ale tylko ten człowiek swoją postawą zachwyca (jeśli chodzi o ginekologa, nie biorę pod uwagę hematologów, pediatrów itd..)
u innych rozmowa przed badaniem trwała góra 2 minuty, a z Panem Arturem 20..
polecam.

#79 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 sierpnia 2010 - 15:11

Kogo polecacie w Rzeszowie?

#80 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 sierpnia 2010 - 11:16

Rewelacyjny ( prywatnie) jest
Krzysztof Skotniczny
nie spotkałam się jeszcze z tak dobrym ginem
Cierpliwy, dokładny. I bardzo swobdnie się przy nim czułam.

Przyjmuje w Krzeszowicach na Legionów Polskich 11 a
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim