Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ginekolodzy - rozne miasta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
89 odpowiedzi w tym temacie

#41 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 19:37

o Kielce to z czystym sumieniem polecam dr Kowalskiego i dr Rokitę

nie znam <hmm></span>

ja chodzilam do przychodni studenckiej do akademika Proton i tam byla taka starsza bardzo nieuprzejma pani ;>
nie pamietam jak sie nazywala :roll:

#42 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 02 marca 2009 - 09:33

przychodnie tego typu wspominam fatalnie, szczegolnie jesli chodzi o ginekologa.

#43 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 20 marca 2009 - 14:26

dziewczyny z rybnika i okolic znacie paną dr Katarzynę Bednarczyk?? co o niej myślicie?? bo słyszałam różne opinie a szukam dobrego lekarza i chyba zależałoby mi na kobiecie. Moze coś poradzicie??

jeszcze myślę nad dr Jakubem Grudniem...

ale nie wiem <bezradny></span>
Dołączona grafika

#44 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 01 czerwca 2009 - 13:02

Czy ktoras z dziewczyn moze zaproponowac dobrego ginekologa w bydgoszczy ? Przeprowdzam sie tak juz niedlugo i musze znalesc jakiegos dobrego prosze pomozcie .dla mnie bez roznicy czy jest to mezczyzna czy kobieta . Teraz chodze do kobitki i jest na prawde super chyba nawet lepsza od faceta
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#45 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 01 czerwca 2009 - 13:13

natala, przesunelam twoj post tutaj;poczytaj ten temat - moze znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie ;-)
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#46 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 01 czerwca 2009 - 21:34

natala, tak ja mogę :-) wiadomość wyśle na PW

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#47 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:27

Weronika, pisz tutaj, bo będzie opieprz od Donn.

Wg mnie ta pani sobie dość dużo bierze, za wizytę 100zł? Nawet w Poznaniu tyle nie biorą za wypisanie recepty :roll: Albo poszukaj innego prywaciarza, tańszego, albo idź faktycznie na kasę chorych. Co Ci po tabletkach teraz jak masz okres, a kolejny będzie za miesiąc? ;) Musisz wziąć z pierwszym dniem miesiączki.
Ja chodzę prywatnie, koleś ma czynne 3 razy w tygodniu. Nigdzi się nie zapisuję, tylko staje w kolejce i w końcu na mnie pora przyjdzie ;)

#48 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:31

Elodi, może i macie racje... ale tak to bym musiala znajomych popytać ...
Kolezanka mi proponowala zeym z nia poszla bo ona idzie na kase chorych ale podziekowalam jak sie dowiedzialam ze ona z 10 kolezankami idzie. Ja banda do lekarza nie pojde :roll:

#49 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:35

WweronikaA, wg mnie w Twoim przypadku kasa chorych byłaby idealna ;) Ale oblicz sobie, kiedy masz mieć następną miesiączkę i wybierz się nieco przed nią ;) Jeśli zaoferują Ci późniejszy termin, to niestety...

Ja banda do lekarza nie pojde :roll:

no to idź sama ;) nikt za Ciebie tego nie załatwi :]

#50 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:42

no ja wiem tylko muszę popytać do jakiego lekarza isc itd;)
Musze pogadac ze znajomymi ;)

#51 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:50

ta pani sobie dość dużo bierze, za wizytę 100zł?

Ja też tyle płacę za wizytę, ale wtedy mam robione wszystkie badania takie wizyty w mojej przychodni są wymagane co pół roku). Natomiast jeśli chodzi o pigułki to dostałam od razy trzy recepty, z tym, że dwie bez daty, no i po następne miałam się zgłosic pod koniec trzeciego opakowania, na tzw. konsultacje, które są bezpłatne :-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#52 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:51

to ja się jeszcze zastanowie czy zostac przy tej pani czy isc na kase chorych...
Moze ta mi poswieci wiecej uwagi i dokladniej zbada? <bezradny></span>

#53 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:58

WweronikaA, tzn. jak idę na badanie, to ja też płacę razem z receptą 80zł ;) Ale ja myślałam, że Ty tylko po receptę idziesz...
No prywaciarz trochę inaczej do Ciebie podejdzie niż na kasę chorych ;)

#54 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 13:59

Elodi, ide się przebadać bo bolesne strasznie mam miesiączki i w ogole do kontroli no i tabletki tez ;)
a za recepte się placi? :shock:

#55 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:00

WweronikaA, za badanie, np. cytologię płaci się osobno i za receptę też się płaci ;) Już pisałam, że za wypisanie tabletek płacę 20zł jednorazowo, niezależnie ile opakować poproszę ;) A badanie to inna sprawa ;]

#56 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:01

a za recepte się placi?

WweronikaA, nie płaci się za receptę, tylko ogólnie za wizytę.

#57 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:02

nie płaci się za receptę, tylko ogólnie za wizytę.

ja to traktuję jako opłata za wypisanie recepty. A nie za wizytę, w trakcie wizyty można tysiąc badań robić, a stawka się przecież podnosi.

#58 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:06

<bezradny></span> to jak zapłace to 100 zl to jak bede chciala recepte na tabsy to jeszcze dodatkowo mam cos placic?

#59 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:07

ja to traktuję jako opłata za wypisanie recepty. A nie za wizytę, w trakcie wizyty można tysiąc badań robić, a stawka się przecież podnosi.

Elodi, zawsze możesz iść na lekarza na NFZ, mnie nie stać na chodzenie prywatnie do lekarza i chodzę na NFZ i jakoś nie narzekam :-P

#60 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:08

WweronikaA, ja chodzę do ginekologa na NFZ i nie czuję, żeby mnie olewał. Co roku robi mi za darmo cytologię, USG dopochwowe i kieruje na badanie krwi. Płacę tylko za USG piersi, ale 70 zł raz na rok to nie tragedia. Nie każdy lekarz, do którego pójdziesz bezpłatnie Cię oleje i nie każdy przyjmujące prywatnie dobrze się Tobą zajmie. Najlepiej popytać jak największej ilości znajomych albo popatrzeć na opinie w necie i zdecydować do kogo warto iść.
Dołączona grafika
Dołączona grafika