Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#141 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 12:08

Wszystkie trzy są dostępne na YT.

1.

2.

3.

;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#142 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 13:56

ja dzisiaj pożyczyłam płytę od koleżanki i jutro zamierzam ćwiczyć :)

#143 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 16:13

Ja właśnie skończyłam katować Killera <silka></span> <jupi></span> Jako, że wyszłam dzisiaj trochę wcześniej z pracy wykorzystałam ten czas. Jestem cała mokra :shock: Chcę chwilę odpocząć i idę pod prysznic. Na razie mam ogromną motywację do tych ćwiczeń i wierzę, że ona mnie nie opuści aż do oczekiwanych efektów :mrgreen: I nie zapaliłam dzisiaj nawet, ażeby mieć głębszy oddech :-D Powodzonka :!:

#144 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 16:50

Madź, dzieki ;*

Jestem po 1seri cwiczen ---> <olaboga></span> Jest ciezko, ale CHCE dac rady ;-)

Pytanie tylko: te cwiczenia robi sie naprzemiennie (skalpel, kiler itd) czy jak?

Jakby co, zaczelam od skalpela i nie wiem czy dobrze, zle czy jest to obojetne (kiler brzmi groznie :lol: )

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#145 JestemBogiem

JestemBogiem
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 17:01

A ja ostatnio natknęłam się na yt na ćwiczenia o nazwie: p90x. Ale tylko w wersjach amerykańskich :/ i nigdzie nie mogę znaleźć pełnej wersji ćwiczeń, ale oglądałam rezultaty ludzi, którzy nagrywali jakiś czas te ćwiczenia, nie złe metamorfozy. ;)
Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili.

#146 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 17:22

Pytanie tylko: te cwiczenia robi sie naprzemiennie (skalpel, kiler itd) czy jak?

Wydaje mi się nikus, że możesz robić jak chcesz. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#147 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 17:42

Wszystkie trzy są dostępne na YT.

ja zaczynam od jutra. Rozumiem że jak zalicze plytke 1 przechodze do 2 ??
ciekawa jestem efektow :) widze ze coraz nas wiecej:P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#148 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:28

Rozumiem że jak zalicze plytke 1

A plyta 1 to skalpel?

Bo ja tez jade z tymi z yt :lol:

Nogi bola cholernie, brzuszek mniej, ale ... kocham taki bol, bo wiem, ze sie cos dzieje :mrgreen: :lol:

p90x.

Tez widzialam je ;-) Poki co zostaje przy pani Ewie :-P (zobaczymy jak dlugo :lol: )

Tilka a ty juz wystartowalas :-> ?

#149 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:44

Tilka a ty juz wystartowalas :-> ?

Wczoraj :) a dzisiaj nie ćwiczyłam mimo,że planowałam. Dlatego jutro na 100% muszę :)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#150 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:46

Tilia, i jak i jak ;> ?

Rozumiem, ze cwiczenia mozna robic naprzemiennie, wiec jutro kiler <stres></span>

#151 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 21:53

Tilia, i jak i jak ;> ?

No właśnie dzisiaj czuje lekki zakwas w lewym udzie :lol: wczoraj płytę nr 1 zrobiłam całą.

[ Dodano: 2013-01-03, 23:59 ]

Przemyślane i postanowione, po obejrzeniu tych ćwiczeń myślę, że czasowo powinnam dać radę. Przyłączam się więc na 3 dni w tygodniu: poniedziałek, środa i piątek. A zaczynam od jutra. :)

Z tego co widzę nasza lista obecności przedstawia się następująco:
Tilia, Olenka, LadyNefretete, mloda, Sajuri, Janina :mrgreen:

Ktoś jeszcze ma ochotę ćwiczyć z Tilką?

Dopiero zobaczyłam ten dopisek :-D

Ja zaraz wstawię suwaczek z ilością zrobionych razy co by mi było bardziej wstyd jak zacznę nawalać :-P

[ Dodano: 2013-01-04, 00:17 ]
Na razie ustawiłam, że w styczniu powinnam minimum zrobić 13 razy płytkę, żeby zgadzało się, że minimum 3x w tygodniu zrobione :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#152 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 09:49

Tilia, i jak i jak ;> ?

Rozumiem, ze cwiczenia mozna robic naprzemiennie, wiec jutro kiler <stres></span>

czemu naprzemiennie? :> wh mnie wystarczy sumiennie robić skalpela- nie rzadziej niż co drugi dzień (najlepiej of cors codziennie ) i będą super efekty :-)

#153 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 12:10

Ja nie dotrwałam dzisiaj do końca ćwiczeń... mam taką słabą kondycję że szok ... Wstyd normalnie :roll: zrobiłam 20 min ćwiczeń i padłam ... Są dobre :)
Jutro powtórzę :) i będę codziennie robiła chociażby połowę aż w końcu zrobię całość :)

#154 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 13:17

Ja ćwiczę przy Killerze, ale dzisiaj czuję łydki... Rano chodziłam jak kaczucha, ale rozchodziłam to i jest dobrze :-D Po pracy znowu ogień :mrgreen:
Dla początkujących Killer może wydać się za trudny, więc jak na razie polecam skupić się na Skalpelu, by przyzwyczaić trochę organizm do wysiłku.

Powiem Wam, że po tych ćwiczeniach i po takim zmęczeniu wcześniej zasypiam :->

#155 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 16:03

- nie rzadziej niż co drugi dzień

czyli cos dla mnie, co drugi dzien jest ok. I napewno nie zrobie całego to wiecej niz pewne bo moja kondycja jest kiepska a po całym dniu z mala to juz wogole :-P

za godzine biore sie za Ewe :mrgreen:

#156 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 16:27

też tak macie, że wolicie ćwiczyć w samotności? ja za pół h idę walczyć <silka></span>

JkIEp1.png

#157 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 16:32

też tak macie, że wolicie ćwiczyć w samotności?

Nieee, zdecydowanie wolę ćwiczyć w grupie, z osobami, które mnie mobilizują. Sama jakoś nie zawsze potrafię.
Chyba, że chodzi o ćwiczenie w czasie, kiedy ktoś po prostu przebywa ze mną w tym samym pomieszczeniu - tego nie znoszę i dlatego z moimi dzisiejszymi ćwiczeniami czekałam do momentu, aż Mąż wyszedł do pracy ;-)

#158 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 16:36

Niekiedy tak, a niekiedy wole z kims ;-)

Dzis jestem po kilerze (nie calym, bo Okruszek nie pozwolil :-P ). Powiem tak: jestem poczatujaca i chyba bede walczyc z skalpelem. No chyba, ze jutro mi sie turbko "spodoba" :lol:

czemu naprzemiennie?

Myslalm, ze tak trzeba, ale Tilka mi wyjasnila ;-)

#159 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 17:04

Stanowczo :-P Jak Miśka śpi, a Mężydło się czymś zajmie, to najlepiej mi wtedy się ćwiczy- nikt mnie nie widzi, wszystko w swoim tempie, bez stresu, że coś tam coś tam ;-)

#160 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 17:43

tego nie znoszę i dlatego z moimi dzisiejszymi ćwiczeniami czekałam do momentu, aż Mąż wyszedł do pracy

a ja wygnalam meża do sypialni z mała :-P

Dzis jestem po kilerze

czyli naprzemienie trzeba?? boja w planach mam tylko skalpel narazie, czyli do momentu az nie zobacze efektow, i cwieczenia bede robic z łatwoscia

nie wiem czy to dobry plan?

Juz jestem po :-P
No musze przyznac ze SUPER. Fajnie sie cwiczyło, nie było az tak żle, owszem, jedno cwiczenie zrobiłam raz, to kiedy kladzie sie na plecach, głowe zgina do klatki piersiowej, robi wymachy rekami, nogami. Padłam :-P Pomyslałam sobie, kobieto, chyba zartujesz :lol:
Wytrwałam jednak do konca:) Super. Kolejna porcaj w poniedzialek. Mam zamiar cwieczyc w pon. sr. i pt. Juz czuje wszystkie miesnie. Zakwasy beda oj beda :lol:

jest jakis sposob by je złagodzic??