Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#181 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 20:06

Ja już też po. :)
Trochę mi jednak ciasno w pokoju. :-|
Muszę w środę gdzieś wytransportować mamę i zająć duży pokój. :-P

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#182 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 21:06

I ja po i czuje sie naprawde super :mrgreen:

Sajuri z bolem karku mam podobnie :-/

Tilka ja noga z ang. Powiedz co twoj suwaczek odlicza: centymetry czy dni czy jak?

Nie wiem jak moj ustawic <bezradny></span>

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#183 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 21:20

nikus, odlicza ilość dni ile minęło od rozpoczęcia startu z ćwiczeniami (Day x). Potem jest informacja ile razy zrobiłam ćwiczenia i ile razy jeszcze muszę ćwiczyć żeby osiągnąć cel, który założyłam.
Można ustawić taki suwaczek i np. będzie odliczał ile cm zgubiłaś albo ile kg. Tylko trzeba sobie konto założyć, żebyś potem mogła edytować wpis o postępach.

Widzę, że nie ma języka niemieckiego w dziale suwaczków z ćwiczeniami <hmm></span> na innych podstronkach był.
Jak coś pisz na prv to Ci pomogę :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#184 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 07 stycznia 2013 - 21:33

Ja też właśnie skończyłam, ufff :-P Muszę rzucić to palenie razem z centymetrami :evil:

#185 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 18:57

Juz po . Dzis mimo ze przerobiłam wszystko, jestem wykonczona, wlasciwe to nawet zle sie czuje. Chyba jak bede miec tak fatalna nocke jak dzis ( 2 godizny snu max 3 ?) to sobie odpuszcze.
Jutro znowu , bo jednak chce cwieczyc codziennie.
Jak uda mi sie dojsc do wagi wymarzonej przejde na jakies cwieczenia przyjemniejsze....tylko joga, basen, rowerek.
Albo zaczne biegac.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#186 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 22:55

jestem wykonczona, wlasciwe to nawet zle sie czuje

Początki są najgorsze, ponieważ organizm musi się przyzwyczaić do wysiłku, aczkolwiek podejrzewam, że Twoje zmęczenie wynikło bardziej z dzisiejszego niewyspania. Ja również, gdy nie dosypiam jestem do niczego i nic mi się nie chce.

Dzisiaj ćwiczyła ze mną przez chwilę moja mama, tak się z niej uśmiałam, że nie mogłam w ogóle złapać powietrza i skupić się na ćwiczeniach <umieraam></span> Mamcia jest przy kości i pewne elementy wykonywała przekomicznie, sama też się z siebie śmiała :mrgreen:

#187 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 23:14

Jak Wam idzie Babeczki?

Ja z powodu okresu mam przymusową przerwę, bo nie mogę wtedy ćwiczyć. Ale Lady mi obiecała, że ćwiczy też za mnie ;*
Więc chwilowo mam przestój <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#188 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 23:21

Jak Wam idzie Babeczki?

Ja się już tak przyzwyczaiłam do ćwiczeń, że rano układam sobie w głowie, kiedy będę miała godzinkę dla siebie w ciągu dnia i ćwiczę codziennie. Dużo lepiej się potem czuję. :-) :-)
A teraz właśnie ze względu na @ katuję skalpel, żeby było lżej. :->

U mnie niewielkie (ale jednak!) pierwsze efekty są, więc motywacja też większa. ;-)
Pod koniec tygodnia mam zamiar zrobić sobie zdjęcie i porównać z tym z zeszłego tygodnia, wtedy zobaczymy, czy to efekty, czy tylko moje urojenia. :mrgreen:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#189 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 13 stycznia 2013 - 12:09

Ja niedzielę mam wolną więc dzisiaj odpoczywam :) Ale też leczę jeszcze przyziębienie więc bez wyrzutów sumienia mogę leżeć :)
Jednak od jutra już siłownia, bo mimo tego, że miło się leniuchuję ja jestem uzalezniona od sportu.

Każdy z nas urodził się ateistą

#190 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 14 stycznia 2013 - 20:38

Skończyła mi się sieciówka i nie kupiłam nowej- od jutra będę chodziła pieszo. <lol></span>
Aż mnie skręca jak pomyślę i wcale mi się nie chce, ale sobie powtarzam, że to co zaoszczędzę, będzie na ubrania w mniejszym rozmiarze. :lol:

Zastanawiam się tylko, czy takie chodzenie cokolwiek mi da, oprócz tego, że będę musiała szybciej z domu wychodzić. :->

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#191 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 stycznia 2013 - 20:45

Aspirynkaaa, ja prawie całe studia chodziłam wszędzie na piechotę, a na uczelnie miałam około 25 minut szybkim marszem. I wtedy to plus studencka dieta działały cuda <lol></span>

JkIEp1.png

#192 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 14 stycznia 2013 - 20:48

Ja miałam przerwę w tamtym tygodniu małą, ale dziś już jestem po. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#193 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 14 stycznia 2013 - 21:35

Ja od środy nie ćwiczę, bo zmienili mi godziny pracy, wygląda to tak, że od 6 do 23 nie mnie w domu i nie mam czasu na ćwiczenia <bezradny></span> Jedyny plus to brak auta i zapierniczam piechotą na autobusy i nie jadam kolacji. Dzisiaj wyjątkowo wcześniej wróciłam, ale nie mam zwyczajnie siły by ćwiczyć :-(

#194 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 10:02

Ja teraz głównie stepper w domu, albo siłownia. Tam trochę pobiegam, na rowerek wsiądę, bo mimo iż kondycja mi nie siada od leków to jednak jak za mocno poćwiczę to na drugi dzień się gorzej czuję. Już nie regeneruję się tak szybko. Ale jednocześnie ruch wpływa na nie dobrze, bo mnie nie bolą mięśnie ani stawy.
Jedyny minus siłowni to taki, że muszę uważac by nie trafić na byłego, bo chodzimy do tej samej. Na szczęście mam plan jego treningów i mogę wyliczć mniej więcej o której może byc.

Każdy z nas urodził się ateistą

#195 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 18:43

No cóż.. Ja przez weekend w domku będąc, oczywiście nie ćwiczyłam :oops:
Ale jutro mam wolne- więc z chęcią znów wystartuje :-D

#196 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 20:01

Dziś od dawna pierwszy raz przeszłam się do pracy i z powrotem pieszo. I mam zamiar to uskuteczniać. Dodatkowo z mała w pracy mam czas to ćwiczę i to coraz więcej ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#197 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 20:44

A ja dzis sie wkurzylam i nie cwiczylam :roll:
Po1. nie widze jakichkolwiek zmian (a cwicze prawie 2tyg), a po2. mam mase tlumaczen i brak czasu.

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#198 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 13:03

Zaniedbałam cwieczenia przez 4 dni. Ale czułamsie fatalnie. Dzis juz MUS.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#199 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 13:50

A wybiera się któraś na trening na Stadionie Narodowym z Ewką?

My organizujemy autobus :)
Mam nadzieję, że się uda :D

#200 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 13:59

Zaniedbałam cwieczenia przez 4 dni. Ale czułamsie fatalnie. Dzis juz MUS.

Ja już po :-D i powiem wam że zrobiłam dziś solidnie, w tempie równo z Ewką :mrgreen:
zaraz wskakuje jeszcze na pół godz na orbiego :-o

A mam pytanie do ćwiczących w domkach- ćwiczycie w butach sportowych, czy boso? :-P