Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#201 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 14:58

czy boso? :-P

boso, skarpetki :-) tak mi wygodniej po prostu :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#202 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 16:01

mloda najpierw cwiczylam boso, ale przy niektorych cwiczeniach po prostu slizgalam sie. Teraz cwicze w adaskach :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#203 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 16:05

A mam pytanie do ćwiczących w domkach- ćwiczycie w butach sportowych, czy boso? :-P

Nie powinno się z tego co wiem ćwiczyć bosko tylko w sportowych butach. Stawy wtedy nie są odpowiednio chronione i nie jest stopa odpowiednio utrzymywana. Uderzenie w trakcie np podskoków jest mocno obciążające staw skokowy oraz kolana. Buty trochę amortyzują uderzenie.
To zawsze podkreślał mój trener koszykówki.

#204 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 18:10

Ja ćwiczyłam na bosaczka :D

Któras już zainwestowała w najnowszą płytke Chodakowskiej ?? :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#205 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 18:37

A powiedzcie mi, widzicie już jakieś efekty??

Ja niby robię ćwiczenia na brzuch, uda, pośladki, które kiedyśtam w temacie znalazłam, ale efektów jakby brak (chociaż może to wina niekonsekwencji). Może któraś dobra kobieta podeśle mi na pw, gdzie w necie mogłabym znaleźć pierwszą płytkę Chodakowskiej?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#206 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 18:44

halynka, Madź wrzucała filmiki z yt kilka stron wcześniej z całymi tymi płytami ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#207 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 19:06

halynka, na pierwsze pytanie - narazie nie widze bo widac ponoc po miesiacu. Czuje sie za to lepiej, lzejsza. A drugie pytanie to sciagłam z YT wystrczy ja sobie wpisac i masz :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#208 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 19:56

Któras już zainwestowała w najnowszą płytke Chodakowskiej ?? :D

Ja się zastanawiałam czy warto, ale widzę szał jest ogromny. Widziałyście ile gadżetów jest do kupienia w tym sklepie? wypromowała się Ewka i to ostro. Pozazdrościć można sukcesu :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#209 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 20:16

Widziałyście ile gadżetów jest do kupienia w tym sklepie?

Plakaty, naklejki, magnezy... Wow.
Pewnie sporo teraz na tym zarobi :D

Pozazdrościć można sukcesu :-)

Zasłużyła moim zdaniem :D

Co do płytki, to poczekam na jakieś relacje, albo najlepiej jak wrzucą ja do neta :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#210 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 21:48

magnezy

Olgensik magnesy :-P

Zasłużyła moim zdaniem :D

Moim również :-)

krowka17, ale to temat o ćwiczeniach, a nie diecie ;-) swoją drogą gratuluję :-)

JkIEp1.png

#211 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 08:58

Ja ćwiczę w butach sportowych, bo od zawsze mam mega problem z kolanem i po prostu w butach boli mnie mniej. ;-)
Kiedyś robiłam skalpel bez butów, ale za szybko kolano się odezwało. :roll:

nikus, 2 tygodnie to jeszcze przecież za mało, żeby zobaczyć jakieś spektakularne efekty. ;-) Ciało też potrzebuje czasu. U mnie najbardziej zmieniła się struktura skóry- jest zdecydowanie bardziej napięta, gładka, lepiej wygląda. :-D No i podniosły się pośladki, trochę zmalały.
A Ty chciałabyś schudnąć, czy raczej coś wyrzeźbić?
Robiłaś sobie zdjęcie przed zaczęciem treningów? Ja zrobiłam, na koniec tygodnia mam zamiar porównać ze stanem obecnym. Wydaje mi się dobrym pomysłem takie zdjęcie. :->
halynka, u mnie z efektami tak jak pisałam wyżej. W sumie wczoraj jak mnie Brzydki zobaczył nago ( po dość długim czasie :-P ), to zrobił takie oczy -> :shock: i powiedział, że jak na 2 tygodnie, to on widzi bardzo duże zmiany. :-)
I najważniejsze, że piersi nie maleją wcale. :mrgreen:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#212 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 09:12

Co do płytki, to poczekam na jakieś relacje, albo najlepiej jak wrzucą ja do neta :lol:

Cztery filmy są dostępnę na you tube i może je ściągnąc na komputer. Ja jej mam, to znaczy mam 3 filmiki bo jeden mi nie odpowiada.
Jednak nie robię wszystkiego z nich, bo mam za słabe ręce i muszę odpuszczać. Czasem z nią poćwiczę, ale głównie wzięłam od niej parę ćwiczeń do siebie.

#213 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 09:30

Cztery filmy są dostępnę na you tube

To chyba nawet te namierzyłam a ściągają mi się jeszcze takie 2: Trening z gwiazdami i turbo spalanie (tez tej kobitki)

#214 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 10:07

Tak jest Trening z gwiazdami, Turbo, Killer oraz Skalpel - tego własnie nie ściągam bo mi nie pasuje.

Każdy z nas urodził się ateistą

#215 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 14:54

Dobra, ściągnęłam sobie na dysk wszystko co znalazłam z Chodakowską i biorę się ostro za siebię :mrgreen: Troszke pocpykałam i mam wrażenie, że ona czasami nie oddycha :mrgreen:

#216 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 15:06

A ja nie mogę znieść jej głosu i dyszenia. Dlatego muszę wyciszać ją i włączam muzyką. Nie sądziłam, że tak mocno może mnie irytować czyjś głos, ale nie jestem w stanie z nią inaczej ćwiczyć.

#217 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 15:35

Skalpel - tego własnie nie ściągam bo mi nie pasuje

A mnei skalpel pasuje najbardziej, po nim czuję się najbardziej "wyćwiczona", chociaż prawie wcale nie zmęczona. :->
Znowu Killer jest dla mnie męczący, ale nie mam po nim takiego odczucia, że całe ciało dostało coś dla siebie. :lol:
Turbo nie lubię, bo za dużo tam ćwiczeń na czworaka, a ja strzanie nie lubię tej pozycji. :-P
Z gwiazdami nigdy nie widziałam. ;-)
AgnieszkaT, jeśli dopiero zaczynasz, to ja mimo wszystko bym polecała skalpel. :-> Uważam, że Killerem i Turbo można się od początku zrazić. Ale to moja subiektywna opinia. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#218 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 15:39

skalpel pasuje najbardziej, po nim czuję się najbardziej "wyćwiczona", chociaż prawie wcale nie zmęczona. :->

ooo tak, potwierdzam, dla mnie to też najlepsza część- wszystkie nefralgiczne partie są przećwiczone (pupa, nogi, ramiona, brzuch) a mimo to nie jest się zmęczonym, killer ma za dużo aerobu jak dla mnie
a ja dla formy mam orbitreka ;-)

Killerem i Turbo można się od początku zrazić. Ale to moja subiektywna opinia. ;-)

no Killer to po prostu wyższy stopień wtajemniczenia :-)

#219 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 15:43

A ja się w sumie nie męczę na żadnym tak jak np po bieganiu, ale jeśli już to killer pasuje mi najbardziej bo jest dynamiczny. Skalpel tylko obejrzałam i wiem, że mnie znudzi i jest dla mnie za słaby. Ale macie racje, że jak ktoś zaczyna to od tego powinien.
Ja od 15 lat się ruszam regularnie. 6 lat grania w kosza robi swoje, dlatego wydolność ma naprawdę rewelacyjną.

Aspirynkaaa
ja te elementy na czworaka zastępuję, bo mam za słabe ręce :)

#220 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 17 stycznia 2013 - 15:56

jeśli dopiero zaczynasz, to ja mimo wszystko bym polecała skalpel

Ooo dzięki. No dzisiaj o 19 godzinka ćwiczeń :mrgreen: (jeśli nie padnę wczęśniej hehe)