boso, skarpetkiczy boso?
Ruszajmy się
Napisano 16 stycznia 2013 - 16:01
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 16 stycznia 2013 - 16:05
A mam pytanie do ćwiczących w domkach- ćwiczycie w butach sportowych, czy boso?
Nie powinno się z tego co wiem ćwiczyć bosko tylko w sportowych butach. Stawy wtedy nie są odpowiednio chronione i nie jest stopa odpowiednio utrzymywana. Uderzenie w trakcie np podskoków jest mocno obciążające staw skokowy oraz kolana. Buty trochę amortyzują uderzenie.
To zawsze podkreślał mój trener koszykówki.
Napisano 16 stycznia 2013 - 18:10
Któras już zainwestowała w najnowszą płytke Chodakowskiej ??
Napisano 16 stycznia 2013 - 18:37
Ja niby robię ćwiczenia na brzuch, uda, pośladki, które kiedyśtam w temacie znalazłam, ale efektów jakby brak (chociaż może to wina niekonsekwencji). Może któraś dobra kobieta podeśle mi na pw, gdzie w necie mogłabym znaleźć pierwszą płytkę Chodakowskiej?
Napisano 16 stycznia 2013 - 18:44
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 16 stycznia 2013 - 19:06
Napisano 16 stycznia 2013 - 19:56
Ja się zastanawiałam czy warto, ale widzę szał jest ogromny. Widziałyście ile gadżetów jest do kupienia w tym sklepie? wypromowała się Ewka i to ostro. Pozazdrościć można sukcesuKtóras już zainwestowała w najnowszą płytke Chodakowskiej ??
Napisano 16 stycznia 2013 - 20:16
Plakaty, naklejki, magnezy... Wow.Widziałyście ile gadżetów jest do kupienia w tym sklepie?
Pewnie sporo teraz na tym zarobi
Zasłużyła moim zdaniemPozazdrościć można sukcesu
Co do płytki, to poczekam na jakieś relacje, albo najlepiej jak wrzucą ja do neta
Napisano 17 stycznia 2013 - 08:58
Kiedyś robiłam skalpel bez butów, ale za szybko kolano się odezwało.
nikus, 2 tygodnie to jeszcze przecież za mało, żeby zobaczyć jakieś spektakularne efekty.
A Ty chciałabyś schudnąć, czy raczej coś wyrzeźbić?
Robiłaś sobie zdjęcie przed zaczęciem treningów? Ja zrobiłam, na koniec tygodnia mam zamiar porównać ze stanem obecnym. Wydaje mi się dobrym pomysłem takie zdjęcie. :->
halynka, u mnie z efektami tak jak pisałam wyżej. W sumie wczoraj jak mnie Brzydki zobaczył nago ( po dość długim czasie
I najważniejsze, że piersi nie maleją wcale.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 17 stycznia 2013 - 09:12
Co do płytki, to poczekam na jakieś relacje, albo najlepiej jak wrzucą ja do neta
Cztery filmy są dostępnę na you tube i może je ściągnąc na komputer. Ja jej mam, to znaczy mam 3 filmiki bo jeden mi nie odpowiada.
Jednak nie robię wszystkiego z nich, bo mam za słabe ręce i muszę odpuszczać. Czasem z nią poćwiczę, ale głównie wzięłam od niej parę ćwiczeń do siebie.
Napisano 17 stycznia 2013 - 09:30
To chyba nawet te namierzyłam a ściągają mi się jeszcze takie 2: Trening z gwiazdami i turbo spalanie (tez tej kobitki)Cztery filmy są dostępnę na you tube
Napisano 17 stycznia 2013 - 10:07
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 17 stycznia 2013 - 14:54
Napisano 17 stycznia 2013 - 15:06
Napisano 17 stycznia 2013 - 15:35
A mnei skalpel pasuje najbardziej, po nim czuję się najbardziej "wyćwiczona", chociaż prawie wcale nie zmęczona. :->Skalpel - tego własnie nie ściągam bo mi nie pasuje
Znowu Killer jest dla mnie męczący, ale nie mam po nim takiego odczucia, że całe ciało dostało coś dla siebie.
Turbo nie lubię, bo za dużo tam ćwiczeń na czworaka, a ja strzanie nie lubię tej pozycji.
Z gwiazdami nigdy nie widziałam.
AgnieszkaT, jeśli dopiero zaczynasz, to ja mimo wszystko bym polecała skalpel. :-> Uważam, że Killerem i Turbo można się od początku zrazić. Ale to moja subiektywna opinia.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 17 stycznia 2013 - 15:39
skalpel pasuje najbardziej, po nim czuję się najbardziej "wyćwiczona", chociaż prawie wcale nie zmęczona. :->
ooo tak, potwierdzam, dla mnie to też najlepsza część- wszystkie nefralgiczne partie są przećwiczone (pupa, nogi, ramiona, brzuch) a mimo to nie jest się zmęczonym, killer ma za dużo aerobu jak dla mnie
a ja dla formy mam orbitreka
no Killer to po prostu wyższy stopień wtajemniczeniaKillerem i Turbo można się od początku zrazić. Ale to moja subiektywna opinia.
Napisano 17 stycznia 2013 - 15:43
Ja od 15 lat się ruszam regularnie. 6 lat grania w kosza robi swoje, dlatego wydolność ma naprawdę rewelacyjną.
Aspirynkaaa
ja te elementy na czworaka zastępuję, bo mam za słabe ręce
Napisano 17 stycznia 2013 - 15:56
Ooo dzięki. No dzisiaj o 19 godzinka ćwiczeńjeśli dopiero zaczynasz, to ja mimo wszystko bym polecała skalpel