Sajuri, lepsze są ćwiczenia typowo siłowe, do tego dołożenie aerobów i kardio. Samymi brzuszkami nic nie zdziałasz. To tak samo jak zaczęłabyś teraz A6W i chciała zobaczyć kaloryfer - niemożliwe! Musisz najpierw spalić cały tłuszcz z brzucha. Oczywiście by to zrobić musisz mieć deficyt kaloryczny.
Ale raz w tygodniu chodze na silke
Mało to jest. Wiem, że możesz nie mieć możliwości częściej chodzić (opieka nad dzieckiem zajmuje najwięcej czasu), ale warto w domu trochę poćwiczyć siłowo.
ja robilam przez 2 tygodni cwiczenia na ramiona i bylam w szoku , jak szybko miesni zaczeły robic sie twardsze , moze dlatego, ze nigdy ich nie cwiczyłam
Zawsze miałam dość duże ramiona, jak wcześniej pływałam i trenowałam piłkę ręczną nie przeszkadzały mi, były lepiej umięśnione. Teraz od kilku lat mam je tak słabe, że pompka męska była dla mnie wyczynem, nie wspomnę o tym, że prawidłowe wykonanie planku graniczyło z cudem. Teraz po tym półtora miesiącu moje ręce są w lepszej formie, niestety cm mi przybył w nich ale wyglądają lepiej i dziś nawet zrobiłam 5 męskich pompek