Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ruszajmy się

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
505 odpowiedzi w tym temacie

#301 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 lutego 2013 - 15:21

mloda, własnie wrzucałam je kilka postów wyżej. ;-)

czy na 1 trening trzeba robić wszystkie 6 części? <co></span>

Ja bym sobie wybrała 3 części i każdą zrobiła po dwa razy ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#302 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 lutego 2013 - 19:11

Nikus wiesz co ja mam w sumie tak ze chce mi sie i nie chce. ;) chce- bo i efekty widac, i nie chce odpuszczac, bo wydaje mi sie ze jak odpuszcze dzis, i jutro, i pojutrze to bedzie klapa.
Nie chce - bo moje zmeczenie po calym dniu czasem jest ogromne, dzis np. ale i tak sie zmobilzuje i zaraz cwicze.
Wiesz 13 h z mala, dom ogarnij wiec wieczorem mam jezor do podlogi :-P

Ale jednak za 2 i 3 plytke sie nie biore. chyba ze w jakis dzien gdy nie bede zmeczona. Czyli nie szybko :-P :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#303 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 09:45

W weekend stanęłam na wagę. Ważę więcej niż kiedykolwiek z życiu. Albo mam popsutą wagę ( dziwne, bo dość nowa, no ale możliwe), albo rosną mi mięśnie. ;-)
Bardzo się nie przejmuję, bo po ubraniach widać, że się zmniejszam, ale może coś jest w tym, że Chodakowska każe wyrzucić wagę i się mierzyć. :-)
Obecnie mam kryzys, chyba zmęczenie materiału mnie dopadło. Ćwiczę, ale bez entuzjazmu. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie. :-D
Najwięcej widać na brzuchu ( śmiejemy się z mojej "kreski", bo faktycznie widać mięśnie :mrgreen: ), tyłek się bardzo napiął ( hurrraaa! ), a najsłabiej na udach, ale i tutaj powoli coś się dzieje. Także efekty są, tylko nie na wadze. :-o

Ja bym sobie wybrała 3 części i każdą zrobiła po dwa razy

Też o tym pomyślałam, tylko denerwowałoby mnie to przerywanie ćwiczeń, żeby włączać nowy filmik. Chyba żeby to jakoś połączyć? <hmm></span>
Któraś już to robiła? Napiszcie, czy fajne. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#304 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 13:41

W weekend stanęłam na wagę. Ważę więcej niż kiedykolwiek z życiu. Albo mam popsutą wagę ( dziwne, bo dość nowa, no ale możliwe), albo rosną mi mięśnie. ;-)
Bardzo się nie przejmuję, bo po ubraniach widać, że się zmniejszam, ale może coś jest w tym, że Chodakowska każe wyrzucić wagę i się mierzyć. :-)

Nie wiem od kiedy regularnie ćwiczysz, ale zazwyczaj po jakimś czasie przybywa na chwilę na wadze nawet do 6 kilo, to jest woda i mięśnie puchną. Ale to potem szybko się normuje i waga wraca do normy.

Ja straciłam w miesiąc 4 kilo i ważę 0becnie 73 :) Wreszcie kilogramy po lekach spadają :)

#305 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 06 lutego 2013 - 15:43

Ja z powodu imprezy i tego, że mama nie miała czasu, @ oraz wesela na tydzien zaprzestałam chodakowania, ale od przyszłego tygodnia ogień :lol:

#306 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 07 lutego 2013 - 08:26

Ja też straciłam 4 kilo w miesiąc, ale troszkę wspomagałam się środkiem, który pomaga spalić tłuszcz zwłaszcza podczas ćwiczeń :-P

#307 Testowa

Testowa
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 11:39

Kurcze, cieżko mi się zabrać za tą Chodakowską, za to czytałam, że poruszałyście temat Zumby. Ja kiedyś regularnie chodziłam na zajęcia. Zamieszczam moje ulubione filmiki do ćwiczeń z ulubionymi piosenkami, przy których korygowałam kroki na początku przygody z Zumbą ;)

Ups, nie zamieszczam. Wpiszcie na YT ...

#308 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 16:17

albo rosną mi mięśnie. ;-)

Na to bym stawiała. Waga nie jest tak istotna, jak widzisz spadek cm. A ile czasu już ćwiczysz?

Ja też zauważyłam, że wszystkie części ciała stały się jakby twardsze ale jeszcze nie mierzyłam :D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#309 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 22:44

A ile czasu już ćwiczysz?

Regularnie to tak jak na suwaczku-36 dni. Z tym, że mam 3 dni zaległości, bo po szaleństwie zumba+killer+skalpel( jedno po drugim, bez przerwy) powtarzanym przez kilka dni moje kolano się zbuntowało i odmówiło posłuszeństwa. Wczoraj i dzisiaj ledwo chodziłam, mam nadzieję, że szybko się "naprawi". :-/

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#310 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 22:57

No to tak po miesiącu regularnego ćwiczenia ciało "puchnie", ale to w ciągu kolejnego powinno ustąpić.
Ja jak ćwiczę w domu to też kolano mi dokucza, nie mam tego problemu po siłowni. Może powinnaś pomyśleć nad zmianą co?

Każdy z nas urodził się ateistą

#311 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 23:02

Może powinnaś pomyśleć nad zmianą co?

Myślę, że wystarczy tak nie szaleć. Po prostu wpadłam w szał ćwiczeń i im więcej z siebie wyciskałam, tym więcej endorfin produkowałam. No ale od teraz będzie rozsądnie. :-)
Ja źle się czuję na siłowni, ponieważ nie lubię ćwiczyć przy kimś. Wtedy zamiast porządnie ćwiczyć, skupiam się na tym, czy nie wyglądam śmiesznie, czy nie robię czegoś źle , itp. <bezradny></span> Siłownia odpada, a Chodakowską naprawdę polubiłam i bardzo nie chcę rezygnować. ;-)

#312 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 23:07

A no to w takim razie faktycznie. To się tam nie forsuj, aby nie zrobić sobie krzywdy pamiętaj. Ćwiczenia maja pomóc a nie zaszkodzić. Będę Cię pilnować <ciah></span> :)

Ja lubię na siłowni pogapić się na ładne ciała :) Przywykłam bo od liceum siłownia była codziennie ale dużo osób mówi, że nie lubi właśnie z tego powodu co Ty.

Każdy z nas urodził się ateistą

#313 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 23:40

Fajnie ten chłopaczek tańczył :) podoba mi się ale za trudne dla mnie :D pogubiłabym się tam :)

#314 alama

alama
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 16:08

Najlepsze chyba jest bieganie i jazda na rowerze, przyjemne z pożytecznym :)

#315 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 18:39

Aspirynka ja sie nie waże po co sie irytowac :lol: ale widze po ciuszkach że lece. Checi mam nadal. Tylko ze cos zmeczenie materialu jest równiez. Jestem wieczorem tak czasem wykonczona ze jedyne o czym marze to sen. A i tez najmniej widze po udach, najwiecej po biodrach, brzuchu, troche ramionach. I ten fakt ze chudne sprawia ze motywacja jest by nadal cwiczyc.

Dzis bylam tak padnieta bo od rana cos :roll: w sumie godzine posiedziałam i to z mala na rekach bo spała. Wiec jak sie zabrałam za cwiczenia to ledwo. Dwa cwiczonka zrobila o pare machniec mniej, ale brzuszkow 2 serie.

bo po szaleństwie zumba+killer+skalpel( jedno po drugim, bez przerwy)

ale chyba nie w tym samym dniu :-P
a zumba to bylas gdzies ? czy z plytki ??

ja mecze tylko skalpel cos czuje ze inne nie dam rady
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#316 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 21:15

najwiecej po biodrach, brzuchu,

U mnie tez najbardziej tam widac.

cos czuje ze inne nie dam rady

Dalabys, dala ;-)

Ja dzisiaj mimo zapalenia krtani pochodakowalam sobie. Jestem dumna z siebie, ale bylo kiepsko :roll:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#317 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 22:01

Dziewczyny :shock:
Zrobiłam dziś pierwszy raz Skalpel i nie wiem czy to ze mną jest tak źle czy to naprawdę jest ciężkie :lol:
Szczególnie na nogi, tak mi sie wydaje. W niektórych momentach aż nie mogłam dać rady, cała czerwona na buzi, spocona :-P
Też tak miałyście czy tylko ja się ruszam jak słoń w składzie porcelany?

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#318 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 22:07

inqaa, dobrze rozumiem, że wczesniej nie ćwiczyłaś z Chodakowską? ;-)

Jeśli tak to spokojnie :P Ja też tak mam na początkach i po dłuższych przerwach. Z kolejnym razem będzie coraz łatwiej i przyjemniej :D Daj znac jak wrażenia :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#319 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 22:33

dobrze rozumiem, że wczesniej nie ćwiczyłaś z Chodakowską? ;-)

tak, dziś pierwszy raz.
Ale jeżeli ja już na Skalpelu padam to co będzie jak pójdę dalej? :lol:

Jutro jeszcze zrobię skalpel, bo na stówę nie dam rady nic innego, a Killera to nie wiem kiedy <bezradny></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#320 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 09 lutego 2013 - 23:21

inqaa, porób Skalpel tak długo, aż nie będziesz się tak strasznie męczyła ;-)
Chociaż moim zdaniem trojka jest dla mnie podobna do jedynki ;-) Ale chyba każdy ma troche inaczej :P