Ja bym sobie wybrała 3 części i każdą zrobiła po dwa razyczy na 1 trening trzeba robić wszystkie 6 części?
Ruszajmy się
Napisano 05 lutego 2013 - 15:21
Napisano 05 lutego 2013 - 19:11
Nie chce - bo moje zmeczenie po calym dniu czasem jest ogromne, dzis np. ale i tak sie zmobilzuje i zaraz cwicze.
Wiesz 13 h z mala, dom ogarnij wiec wieczorem mam jezor do podlogi
Ale jednak za 2 i 3 plytke sie nie biore. chyba ze w jakis dzien gdy nie bede zmeczona. Czyli nie szybko
Napisano 06 lutego 2013 - 09:45
Bardzo się nie przejmuję, bo po ubraniach widać, że się zmniejszam, ale może coś jest w tym, że Chodakowska każe wyrzucić wagę i się mierzyć.
Obecnie mam kryzys, chyba zmęczenie materiału mnie dopadło. Ćwiczę, ale bez entuzjazmu. Mam nadzieję, że niedługo mi przejdzie.
Najwięcej widać na brzuchu ( śmiejemy się z mojej "kreski", bo faktycznie widać mięśnie
Też o tym pomyślałam, tylko denerwowałoby mnie to przerywanie ćwiczeń, żeby włączać nowy filmik. Chyba żeby to jakoś połączyć?Ja bym sobie wybrała 3 części i każdą zrobiła po dwa razy
Któraś już to robiła? Napiszcie, czy fajne.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 06 lutego 2013 - 13:41
W weekend stanęłam na wagę. Ważę więcej niż kiedykolwiek z życiu. Albo mam popsutą wagę ( dziwne, bo dość nowa, no ale możliwe), albo rosną mi mięśnie.
![]()
Bardzo się nie przejmuję, bo po ubraniach widać, że się zmniejszam, ale może coś jest w tym, że Chodakowska każe wyrzucić wagę i się mierzyć.
Nie wiem od kiedy regularnie ćwiczysz, ale zazwyczaj po jakimś czasie przybywa na chwilę na wadze nawet do 6 kilo, to jest woda i mięśnie puchną. Ale to potem szybko się normuje i waga wraca do normy.
Ja straciłam w miesiąc 4 kilo i ważę 0becnie 73
Napisano 06 lutego 2013 - 15:43
Napisano 07 lutego 2013 - 08:26
Napisano 08 lutego 2013 - 11:39
Ups, nie zamieszczam. Wpiszcie na YT ...
Napisano 08 lutego 2013 - 22:44
Regularnie to tak jak na suwaczku-36 dni. Z tym, że mam 3 dni zaległości, bo po szaleństwie zumba+killer+skalpel( jedno po drugim, bez przerwy) powtarzanym przez kilka dni moje kolano się zbuntowało i odmówiło posłuszeństwa. Wczoraj i dzisiaj ledwo chodziłam, mam nadzieję, że szybko się "naprawi".A ile czasu już ćwiczysz?
Napisano 08 lutego 2013 - 22:57
Ja jak ćwiczę w domu to też kolano mi dokucza, nie mam tego problemu po siłowni. Może powinnaś pomyśleć nad zmianą co?
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 lutego 2013 - 23:02
Myślę, że wystarczy tak nie szaleć. Po prostu wpadłam w szał ćwiczeń i im więcej z siebie wyciskałam, tym więcej endorfin produkowałam. No ale od teraz będzie rozsądnie.Może powinnaś pomyśleć nad zmianą co?
Ja źle się czuję na siłowni, ponieważ nie lubię ćwiczyć przy kimś. Wtedy zamiast porządnie ćwiczyć, skupiam się na tym, czy nie wyglądam śmiesznie, czy nie robię czegoś źle , itp.
Napisano 08 lutego 2013 - 23:07
Ja lubię na siłowni pogapić się na ładne ciała
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 lutego 2013 - 23:40
Napisano 09 lutego 2013 - 16:08
Napisano 09 lutego 2013 - 18:39
Dzis bylam tak padnieta bo od rana cos
ale chyba nie w tym samym dniubo po szaleństwie zumba+killer+skalpel( jedno po drugim, bez przerwy)
a zumba to bylas gdzies ? czy z plytki ??
ja mecze tylko skalpel cos czuje ze inne nie dam rady
Napisano 09 lutego 2013 - 21:15
U mnie tez najbardziej tam widac.najwiecej po biodrach, brzuchu,
Dalabys, dalacos czuje ze inne nie dam rady
Ja dzisiaj mimo zapalenia krtani pochodakowalam sobie. Jestem dumna z siebie, ale bylo kiepsko
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 09 lutego 2013 - 22:01
Zrobiłam dziś pierwszy raz Skalpel i nie wiem czy to ze mną jest tak źle czy to naprawdę jest ciężkie
Szczególnie na nogi, tak mi sie wydaje. W niektórych momentach aż nie mogłam dać rady, cała czerwona na buzi, spocona
Też tak miałyście czy tylko ja się ruszam jak słoń w składzie porcelany?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 09 lutego 2013 - 22:07
Jeśli tak to spokojnie
Napisano 09 lutego 2013 - 22:33
tak, dziś pierwszy raz.dobrze rozumiem, że wczesniej nie ćwiczyłaś z Chodakowską?
Ale jeżeli ja już na Skalpelu padam to co będzie jak pójdę dalej?
Jutro jeszcze zrobię skalpel, bo na stówę nie dam rady nic innego, a Killera to nie wiem kiedy
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 09 lutego 2013 - 23:21
Chociaż moim zdaniem trojka jest dla mnie podobna do jedynki