Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sporty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#81 Danielu19

Danielu19
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 01 grudnia 2008 - 13:52

ja od czasy do czau pogram w piłkę i siatkówkę :-P

#82 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 10:16

Lubię jężdzic na rowerze,biegac,robic brzuszki..
Oczywiście jeśli nie mam lenia,i jest czas.

#83 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 07 lutego 2009 - 09:42

Ja dużo biegałam (sprint głównie) trenowałam sobie w klubie lekkoatletycznym no ale się połamałam... no i kontuzja nie pozwoliła mi na dalszy trening:( ale ogólnie dobrze wspominam tamten czas:) jeszcze biegam czasem na jakichś szkolnych licealiadach ale to juz tak tylko dla szkoły:)
a tak dla przyjemności to gram w siatkówke plażową, w tenisa ziemnego, jeżdżę na rowerze itp itd:D
Dołączona grafika

#84 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 15:45

w gimnazjum trenowałam piłkę ręczną i biegi, byłam w reprezentacji szkoły :mrgreen:
a w liceum już tego nie było i przestałam <bezradny></span>
teraz jestem leń.. póki znajomi i ja prawka nie porobili to często na rowerze jeździliśmy . a teraz :?:
czasami biegam... na zajęcia albo po sklepach :P

#85 lulu

lulu
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 09 maja 2009 - 11:24

kiedyś trenowałam siatkówkę, jeździlismy na różne zawody i świetnie przy tym się bawiłam. Nieco w tym samym czasie pokochałam konie. Jako nastolatka pojechałam na obóz konny z ok-tours. Było wspaniale. Pokochałam jazdę konną i teraz kiedy tylko mogę, jeżdżę:) Pamiętam, że wybierałam wtedy między różnymi obozami tego biura i zastanawiałam się gdzie pojechać, bo na wszystkie chciałam jechać:)) Losowo wybrałam konie i tak wyszło, że do dziś lubię :)

#86 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 13 maja 2009 - 14:45

Ja narazie niestety tylko biernie uczestnicze w sporcie kibicujac Barcelonie w LM. I tak bardzo sie ciesze ze juz niedługo mecz finałowy wiec bedzie na co popatrzec. A wciagnął mnie w to moj mąż odkiedy załozył N.

#87 Angelika02

Angelika02
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 05 czerwca 2009 - 13:55

Lubię uorawiać i oglądać sport. Szczególnie piłkę nożną. Najbardziej ze sportów lubię grać w siatę.

#88 Mej-Dej

Mej-Dej
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 13:12

Kiedyś chciałam bardzo zacząć ćwiczyć siatkówkę, ale lekarka mi nie pozwoliła :( ale do tej pory lubię trochę poodbijac np na wakacjach :) a poza tym staram się chodzić po górach (mieszkam w Beskidach) i jeżdzić troche na rowerku :) ostatnio przymierzam się do kupna nowego i zastanawiam się nad wyborem ze stronki bo słyszałam dużo dobrego o oferowanym przez nich sprzęcie. Co o tym myślicie? (w sensie o sklepie/stronce)

#89 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:09

Ja lubię biegać i chodzić na fitness, jazdę rowerkiem, siłownię też. Zdarzało mi się tez próbować bardziej pokręconych sportów typu paintball, asg, a teraz z chęcią bym spróbowała jukari albo motolotni. strasznie mnie kręcą takie klimaty a Was? W ogóle zawsze chciałam latać... natomiast wcale nie ciągnie mnie do nart czy innych zimowych sportów - wolę te letnie <bezradny></span>

#90 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:13

Pływanie, rower, biegi.

Kiedyś mnie fascynowało kendo, znaczy nadal fascynuje tylko jakoś...się nie złożyło <bezradny></span>

#91 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 czerwca 2009 - 15:32

Kiedyś mnie fascynowało kendo

To troche moje klimaty :-) Choc tak srednio lubię miecze, bo na zajeciach z mieczami trzeba sie nakrzyczec i to sporo... Generalnie takie zajecia pozytywnie wplywaja na koordynacje ruchowa, mozna tez (min. poprzez te krzyki) fajnie się odstresowac i odreagowac... Jesli dodatkowo trenuje się jeszcze jakaś sztukę walki wręcz to zajęcia z mieczem także bardzo pomagaja :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#92 gemma

gemma
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 23 czerwca 2009 - 22:30

Dziewczyny, a któraś z Was próbowała nurkowania? To jak wiele innych sportów dyscyplina zdominowana przez mężczyzn, ale według mnie nie ma bardziej ekscytującego sportu. A my jako kobiety też musimy się w nim wyróżniać :)

#93 annka

annka
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 06:21

Ja bardzo lubię sport i spędzać aktywnie czas.
W gimnazjum grałam w nogę i biegałam.
Od kilku lat trenuję kung fu i nadal biegam. Głównie są to biegi na 1-3 km. Nie jestem dobra na krótkich dystansach.
Lubię też pływać i jeździć na nartach.
Dołączona grafika

#94 xsara

xsara
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 25 lipca 2009 - 06:49

Jak byłam młoda uprawiałam gimnastykę sportową.....dziś czyni to moja starsza córka.
Teraz biegam i mam zamiar z sąsiadką kupić kijki do nordic walkingu :mrgreen:

#95 marcia.w

marcia.w
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 21 października 2009 - 12:37

Chciałabym wybrać się w przyszłym roku gdzieś za granicę na narty. Jak już człowiek raz zasmakuje sportów zimowych w przyszłych sezonach nie odpuszcza :) Po głowie chodzi mi wyjazd z biurem do Bułgarii i miejscowość Bansko - bardzo fajne stoki albo prywatny wyjazd na Słowację.

#96 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 21 października 2009 - 15:18

na narty.

pojechałam pierwszy raz w tym roku i.... zakochałam się <zakochany></span> <narci2></span>
nie ma nic piękniejszego niż sobie szusować :mrgreen:
mam nadzieję że pojadę tej zimy również

obecnie mam w planach zakupić bieżnie-jak sie trochę wzbogacę i biegać biegać i jeszcze raz biegać

#97 rruuddaa_90

rruuddaa_90
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 28 października 2009 - 14:05

Chcialabym kiedys sie wybrac na narty. Powiem szczerze, ze jeszcze nigdy nie bylam, ale moze w ta zime kogos namowie ;)
Ulubione sporty? :arrow: Hmm kiedys lubilam sobie pobiegac, ale juz nie mam do tego motywacji :-P
:arrow: Trenowalam hokej na lodzie przez 3 lata. No coz ... troszke mi tego brakuje...Teraz tylko ogladam ;-)
:arrow: Przez jakis czas jezdzilam konno
I chyba to wszystko.

#98 marcia.w

marcia.w
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 29 października 2009 - 11:17

rruuddaa_90 nie zastanawiaj się i jedź w tym sezonie na narty. Ja już teraz mam zamiar zarezerwować sobie taki wyjazd i już tylko zająć się odliczaniem dni. Na pierwszy raz polecam zarezerwować wyjazd z biurem podróży albo pojechać prywatnie z kimś doświadczonym. Ja w tym sezonie jadę do Bułgarii do miejscowości Bansko, cenowo wyjdzie podobnie jak rok temu w Polsce !!! A lecę samolotem do obcego kraju i do fajnego hotelu z wyżywieniem więc moim zdaniem warto przeanalizować wszystkie opcje.

A sportem jaki na bieżąco uprawiam jest pływanie. Na basen chodzę dwa razy w tygodniu.

#99 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 października 2009 - 19:18

Trenowalam hokej na lodzie przez 3 lata. No coz ... troszke mi tego brakuje...Teraz tylko ogladam

orginalny sport w naszej strefie klimatycznej i jeszcez dla kobiety :-) Podziwiam.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#100 rruuddaa_90

rruuddaa_90
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 29 października 2009 - 23:06

magdaaaaa, Powiem ci ze w Polsce jest nawet liga kobieca, choc pewnie malo osob o tym wie ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych