Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sporty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#41 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 14:00

a ja nie :P
ja żem jest leniuch i najchętniej bym tylko siedziała na tyłku :P :P :P

Osobiście uwielbiam pływać

ja też bym pewnie uwielbiała gdybym umiała :P
nei umiem , ale uwielbiam wodę itd ;-) kiedyś brat mnie nauczył tak.. strzałką? jest coś takiego? tak se kiedyś popłynęłam kilka razy :P i moja kariera pływaczki się zakończyła ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#42 anetka84

anetka84
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 13:47

ja też uwielbiam pływać :) i biegam czasami

#43 kerlajn

kerlajn
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 19:11

a ja uprawiam regularnie siatkówke ,streching z elementami jogi i aerjoge .jest troszke ciężko następnego dnia zazwyczaj ledwo żyje ,ale widze już efekty mojeje pracy:) polecam szczególnie streching - wzmacnia całe ciło i jest bardzo relaksujący .super po prostu-zwłaszcza jak sie mam sexi trenera :lol:

#44 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 19:15

Ja chodzę na aerobik i jeszcze do niedawna trenowałam siatkówkę.
W siatkę grałam od 14 roku życia, więc sporo i uwielbiam ten sport! :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#45 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 23 kwietnia 2008 - 22:03

a ja często chodze na basen i jeżdze na rowerze :lol: uwwwiiiielllbiiiamm to :!: :!: a poza tym to tak tradycyjnie..narty, siatka, czasem łyzwy ;-)
Dołączona grafika

#46 Malicja

Malicja
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20 maja 2008 - 12:53

ja preferuje rower, basen, aerobik itp. Kocham siatkowke tylko od jakiegos czasu brakuje mi skladu do grania:/ niestetyy....a jzu sie za tym stesknilam!

#47 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 maja 2008 - 16:11

byłam 2 razy na treningu tajskiego boksu,kolega mnie namówił...ale kompletnie nie dla mnie.noga mnie bolała ponad 2 tygodnie :roll: planuje wrócic na krav mage :mrgreen: tam sie można więcej ciekawych rzeczy nauczyc.kiedyś byłam na kilku zajęciach z teorii.niby to nudne ale e sie przydac :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#48 aneczkafn

aneczkafn
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 20 maja 2008 - 17:54

Sport...hmmmm lubię tą formę spędzania czasu:) ale moje lenistwo jest tak wielkie że mi się nie chce...:P ale gdy dojedzie do jakiegoś to mam pełną frajdę:) Najczęściej to wskakuje na rowerek jest świetną kuracją gdy chcesz mieć płaski brzuszek :) planuje od jakiegoś czasu wstawać rano i pobiegać sobie z godzinkę ale wstać ciężko:) hehe a wam to kiedyś sie udało? :-P

#49 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 20 maja 2008 - 18:02

nie udało się, szkoda mi czasu przeznaczonego na sen. próbowałyśmy z kumpelą biegać popołudniami, skończyło sie na dwóch spacerkach dookoła naszej dzielnicy ( sporej), kilku do uzdrowiska lezącego bliziutko i tyle, bieganie nie wyszło wcale

#50 aneczkafn

aneczkafn
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 20 maja 2008 - 18:13

hehe:) mnie się kilka razy udało wyruszyć i pobiegać wieczorem:) ale rano to nie wiem czy się uda:)

#51 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:04

Wlasnie niedawno sie dowiedzialam ze w te wakacje bede zgłebiać tajemnice żeglarstwa,byc moze pokocham ten sport.Narazie szukam jakigos forum na ten temat.

#52 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:23

stokrotka, może? Na 100% pokochasz!!!
Trochę żeglowałam w młodości (cholera, jak to brzmi).
Moje najpiękniejsze wakacje to 2 miesiące na Mazurach, na żaglach...
Ale Ci zazdroszczę :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#53 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:24

Ja regularnie trenuję Aikido. Oprócz tego lubię grac także w siatkówkę, tylko wzrostu mi troche brakuje :-P No i oczywiście pływanie, a ze sportów zimowych preferuję narty i łyżwy :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 20:48

odkąd mieszkam w maimi to raczej uprawiam sporty wodne;)
Surfing, ha oraz opalnie moje aktualne sporty;)
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#55 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:12

A co mi tam :D mam dzisiaj ochote se pogadac na forum ;)

Wiec jakie sporty ? Od 2 lat prawie juz rowerek, ostatnio strasznie regularnie. Srednio co 2 dni staram sie zrobic 50 km, zazwyczaj z kolega.
Pozniej taekwondo, ostatnio zdalem na niebieski pas co przy mojej czestotliwosci chodzenia tam jest rewelacja :D Zostal juz czerwony i czarny :D
Mialem chodzic na basen bo woda to moj zywiol ale wyszlo jak wyszlo i zamiast tego laze na tennisa :D Gram w to dopiero od 2 tyg ale juz mi sie podoba ;)
No i w wakacje nurkowanie glebinowe o ile jest okazja i kasa, ogolnie wszystko co zwiazane z woda :P

#56 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:16

kurcze wymieniacie tu tyle sportów ze dochdze do wniosku że zemnie to len;)
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#57 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:32

e tam len, co kto lubi, no ja lubię potrenować, a teraz z siostra to na taniec brzucha idziemy, coś innego niż sztuki walki;)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#58 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 08:02

Taniec brzucha? Zawsze marzyłam, by się tego nauczyc, moja ciocia to trenuje i jest zachwycona ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#59 formoney

formoney
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 16:46

Uu, taniec, skateboarding, paintball, asg, strzelnica, bojutsu i akrobatyka, ale te ostatnie coraz rzadziej i czysto rekreacyjnie.

I popieram Kahele, żeglowania się nie da nie pokochać. Też kiedyś żeglowałam, ale krótko. Był to jednak zajebardzo piękny okres :-D
The future starts today, not tomorrow.

#60 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 17:03

ojj taniec brzucha to jest to...chcialam sie zapisac na cos takiego ale niestety mam praktyki i to uniemozliwia mi nauke tego tanca:(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych