Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sporty

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#121 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 sierpnia 2010 - 14:15

Kiedys sporo.
W szkole byłam bardzo dobra z biegania. I siatkówki.
Teraz...lubie rower.

karatetyka napisał/a:
no i nie jest zalecane bieganie częściej, niż co drugi dzień.
a to nie wiedzialam nawet... to znaczy i tak bym się nie porywala, żeby biegać codziennie

dokładnie.
I to na poczatku podobno winno się troche biec troche iść szybkim krokiem i znowu
TAk było napisane na stronce poświeconej bieganiu
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#122 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 05 sierpnia 2010 - 14:28

Jak już się przeniosę do Rzeszowa do też zacznę biegać :mrgreen:
tutaj u siebie nie mam gdzie, bo nie ma poboczy a bieganie krajową 9 to naprawde duże ryzyko. Musiałabym dojeżdzać samochodem kilkanaście km żeby sobie pobiegać. Paranoja :lol:
Lady ja tez to czuje, ulubiona muza dudni w uszach a ty sobie biegniesz... :mrgreen:

#123 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 07 sierpnia 2010 - 18:30

Mnie mama ostatnio zaraziła nordic walking. Zawsze mi się wydawało to taki niby nic ale mięśnie naprawdę pracują bo czułam to po pierwszym razie. Co o tym sporcie sądzicie?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#124 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 sierpnia 2010 - 22:58

Jeżeli nordic walking wykonuje się prawidłowo, to jestem za. "Prawidłowo", czyli energicznie i angażując w to wszystkie mięśnie, a nie tak, jak starsze panie, używając kijków do podpierania się albo targania ich za sobą. W czerwcu, kiedy odrabiałam na uczelni w.f-y, na których mnie nie było, poszłam raz na nordic walking. Myślałam, że tam najmniej się zmęczę ;-) ale nic z tego. Facet zrobił nam taki trening, że na drugi dzień nie mogłam wstać z łóżka.

#125 smantha

smantha
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 12 grudnia 2010 - 17:23

co o tym myślicie? siatkówka chyba jest jednym z najbardziej rozwijających (ciało i umysł) sportów, lubie nie tylko oglądać w TV ale i aktywnie uprawiać ten sport, a Wy jakie sporty lubicie/uprawiacie?

#126 nefretiti

nefretiti
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 12 grudnia 2010 - 22:44

sport sam w sobie jest czymś dobrym, bo w jakiś sposób mobilizuje nas (mnie) do działania, co do wspomnianej siatkówki to też ją lubię, ale raczej oglądać ;) ale interesują mnie też np. różne spotkania ze sportowcami np. czat

#127 Amelia21

Amelia21
  • Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 16:16

Siatkówka i pływanie :) Uwielbiam chodzić na basen:)

#128 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 16:19

Uwielbiam grać w Koszykówkę i Siatkówkę :-)
Pamiętam, że w czasach szkolnych zawsze lubiłam w to grać ;-)

#129 smantha

smantha
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 22:06

sport sam w sobie jest czymś dobrym, bo w jakiś sposób mobilizuje nas (mnie) do działania, co do wspomnianej siatkówki to też ją lubię, ale raczej oglądać ;) ale interesują mnie też np. różne spotkania ze sportowcami np. czat

hehe, to w sumie chyba troche się spóźniłaś, bo ma być czat z Anią Werblińską, ale trzeba było chyba w jakimś konkursie brać udział

#130 nefretiti

nefretiti
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 13 grudnia 2010 - 23:45

fajna sprawa, a możesz mi link podesłać? nie wiem czy w samym poscie mozna zamieścić - ew. na prv

#131 Martynka77

Martynka77
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 22:07

Kocham żużel. Uwielbiam siatkówkę, koszykówkę i piłke ręczną. Kiedyś biegałam ale mi przeszło.

#132 martie

martie
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 16:17

Mi też jazda na nartach sprawia ogromną przyjemność, a moim najczęstszym kompanem w wyjazdach jest mój tata i świetnie się z nim dogaduję:). Bardzo lubię też pływać, ale ogólnie uważam, że za mało sportu uprawiam i chcę to zmienić.

#133 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 10:40

jazda na nartach sprawia ogromną przyjemność

mialam okazje sie nauczyc, ale nie skorzystalam i teraz zaluje, ze tak szybko sie poddalam <bezradny></span> z drugiej strony - moge zgonic na pogode :-P

Jesli chodzi o sporty, to az wstyd sie przyznac, ale nic a nic... :-P Zbyt leniwa jestem, aby uprawiac cos regularnie. Czasami mam ochote pobiegac, to ide i biegam.. czasem basen... ale tylko czasami ;-)

#134 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 12:19

Madzik :), na początku zawsze jest ciężko, bolą kolana, tyłek obity, ale z jazdy na nartach naprawdę frajda jest ogromna :-)
Ja w zeszłym roku probowalam na desce i tez na poczatku nie umialam na tym zjechać z oślej łączki, a potem poszłam na duzy stok i jedynym problemem bylo zejscie z wyciagu :-P

Ja ostatnio ze sportem tez niestety na bakier <bezradny></span>
Ale sciagnęłam juz sobie filmiki z jogą dla ciezarnych ;-)
Chciałam tez pojsc na basen, ale gin zabronil <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#135 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 12:29

początku zawsze jest ciężko, bolą kolana, tyłek obity

ja nie moglam opanowac zatrzymywania sie, hamowania i skrecania w prawo - wiec za kazdym razem konczylam na plocie albo na sznurku od wyciagu <lol></span> poza tym kazde zejscie z orczyka konczylam z wielkim bumem na twarz :mrgreen: ciezko bylo mi tak od razu ustawic sie w bok :lol:

podsmumowujac - bylo sporo upadkow, ale tez sporo smiechu :mrgreen: ale tez szybko sie zniechecilam ;-)

znajomi namowili mnie nastepnego dnia na instruktora, ale snieg stopnial i stok dla poczatkujacych byl zamkniety <bezradny></span> i tak sie skonczyla sie moja pierwsza przygoda z nartami na nogach :-D

#136 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 12:47

Ja niestety nie mam styczności z żadnymi zimowymi sportami <bezradny></span> JAk byłam mała tylko na sankach zjeżdzałam :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P Ale dużo osób sobie chwali to może kiedyś się wybiorę w góry.... :-)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#137 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 10:28

Ja niestety nie mam styczności z żadnymi zimowymi sportami

ja mialam narty na nogach ... raz :mrgreen:
i to nawet nie zjeżdżałam z żadnej górki <jezorek11></span> tylko chodziłam w nich w tę i z powrotem dookoła domu i ślizgałam się po drodze <ojejkuu></span> na więcej nie miałam odwagi <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#138 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 14:53

ja mialam narty na nogach ... raz :mrgreen:
i to nawet nie zjeżdżałam z żadnej górki <jezorek11></span> tylko chodziłam w nich w tę i z powrotem dookoła domu i ślizgałam się po drodze

<umieraam></span> hehe ale przynajmniej miałaś je na nogach hahaha :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#139 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 19:20

ale przynajmniej miałaś je na nogach hahaha

a jak :mrgreen:
i ani razu nie upadłam na tyłek <umieraam></span>

ostatnio uwielbiam kręcić hula hop <jezorek11></span>
nie wiem czy można to zaliczyć do sportów ale zawsze to jakaś aktywność fizyczna :mrgreen:
zazwyczaj staję przed tv lub komputerem i w trakcie kręcenia bioderkami oglądam któryś z 'moich' seriali lub słucham muzyki <ookk></span> takie dwa w jednym :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#140 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 27 lutego 2011 - 17:16

pokarze wam, zdjęcia z ferii:)

Załączone miniatury

• 20110222029.JPG
  • 20110222041.JPG
  • 20110222027.JPG

Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych