stosunek przerywany
Napisano 07 lutego 2010 - 15:22
A przecież nie daje on żadnej gwarancji antykoncepcyjnej.
Napisano 17 lutego 2010 - 14:22
pozdrawiam.
Napisano 17 lutego 2010 - 17:49
Dobra szkoła? Z dziesiątkami przypadków "Wybacz kochanie, jednak znów nie zdążyłem".dla młodych mezczyzn ktorzy wchodza dopiero w zycie seksualne seks bez zabezpieczenia moze byc swego rodzaju dobra szkola.
A teraz idź po tabletkę bo nie chcę mieć dzidziusia?
Nie popieram tej niby metody, ale jeśli już ktoś ma ją stosować to niech to robią bardziej doświadczeni faceci którzy zdążyli się przekonać jak reaguje ich ciało.
Bo jeśli na mnie miałby się uczyć taki "wchodzący w życie seksualne koleś" to ja dziękuję.
Napisano 17 lutego 2010 - 19:42
bo moze dac kobiecie długa przyjemnosc a nie konczyc wtedy gdy kobieta dopiero sie rozkreca.
nie wszyscy aby to osiągnąć potrzebują stosunku przerywanego, niektórzy to po prostu potrafią...
Napisano 18 lutego 2010 - 00:47
bo moze dac kobiecie długa przyjemnosc a nie konczyc wtedy gdy kobieta dopiero sie rozkreca.
nie wszyscy aby to osiągnąć potrzebują stosunku przerywanego, niektórzy to po prostu potrafią...
a umiesz czytac ze zrozumieniem? chyba nie...
mówie o problemie wielu nastolatków i nie tylko, a nie WSZYSTKICH. wiem ze niektorzy to po prostu potrafia od urodzenia. skoro masz faceta ktory z tym nie ma kompletnie problemu to nic tylko sie cieszyc.
Mirabelka zgadzam sie, jednak chciałbym zaznaczyc ze w moim przypadku sie to udało, i chociaz ryzyko jest ogromne to wg mnie warto było.
"kto nie ryzykuje nie zasmakuje wygranej"
Napisano 18 lutego 2010 - 10:06
I nie ważne z jak doświadczonym facetem miałabym do czynienia. Nie i koniec.
Napisano 17 stycznia 2011 - 15:19
A prezerwatywy spokojnie leżały na stoliczku.
[ Dodano: 2011-01-17, 15:38 ]
Dodam,że tak dorwaliśmy sie do siebie ,po prostu jakbyśmy sie na nowo poznali.
[ Dodano: 2011-01-17, 15:55 ]
A jednak dni niepłOdne wypadały w tym czasie.WOW.
Napisano 17 stycznia 2011 - 16:16
Napisano 17 stycznia 2011 - 16:21
Napisano 17 stycznia 2011 - 16:22
kupe czasu,ostatnio czerwone morze było 6 stycznia.A wczoraj tak przyszaleliśmy.A kiedy masz mieć @?
Napisano 17 stycznia 2011 - 16:46
http://bejbi.net/oblicz-dni-plodne.htm
viola, to faktycznie jeszcze czasu, a czasu
Napisano 17 stycznia 2011 - 19:47
niecierpie gumekA prezerwatywy spokojnie leżały na stoliczku.
najwzyej bedziemy bawićviola, to faktycznie jeszcze czasu, a czasu
my stosujemy przerywany
Napisano 17 stycznia 2011 - 20:05
dla mnie to też nie antykoncepcja...jak sama nazwa wskazuje ma zabezpieczać, a stosunek to raczej nie to samoMoim zdaniem stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna
poza tym jeżeli facet po stosunku nie pójdzie do kibelka i nie zrobi siusiu to na końcu penisa dalej jest sperma a tym samym plemniczki gotowe do użycia
Napisano 17 stycznia 2011 - 20:14
"W preejakulacie wydzielanym do pochwy przed głównym wytryskiem znajduje się wystarczająca ilość plemników, aby doszło do zapłodnienia. W takiej sytuacji, nawet jeśli mężczyzna zdąży w porę wycofać członek z pochwy, istnieje możliwość zajścia w ciążę. "
Napisano 18 stycznia 2011 - 10:05
Ja słyszałam że tuż przed wytryskiem pojawiający się preejakulat zawiera wystarczającą ilość plemników do zapłodnienia. Wszyscy myślą że tylko sperma może je zawierać i jak stosują stosunek przerywany to nie ma szans na ciąże a tu jednak! Wszystkie niechciane ciąże są wynikiem właśnie takich "malutkich" wpadek
Napisano 18 stycznia 2011 - 10:59
Wszystkie niechciane ciąże są wynikiem właśnie takich "malutkich" wpadek
Ale dodajmy, że wszystkie niechciane u osób, które nie stosują antykoncepcji a stosunek przerywany, który antykoncepcją nie jest!!
my stosujemy przerywany
No, ale wy chcecie dziecka
Miałam kiedyś znajoma, od 4 lat z facetem, stosowali prezerwatywy, czasem zdarzył się stosunek przerywany- dziewczyna była już przekonana o swojej niepłodności, bo mimo, że się nie starała, to jednak sama się śmiała, że aż tyle szczęścia mieć nie można... No i jak wczoraj przeczytałam co viola, napisała, to aż się uśmiechnęłam przez wspomnienie- myślała żeby z tym swoim zerwać, mieli taką jedną noc z prezerwatywami na stoliku co im się nie chciało sięgnąć i wystarczyło, żeby ją z bezpłodności wyleczyć
Napisano 18 stycznia 2011 - 12:34
Mikula, jesli cytujesz podaj źródło!
Przepraszam!!
Na przyszłość zapamiętam... Teraz już nie znajdę tej stronki.
Napisano 18 stycznia 2011 - 12:42
Stronę wcześniej wklejałam artykuł w którym właśnie zawierało się to zdanieTeraz już nie znajdę tej stronki.
Napisano 28 stycznia 2011 - 12:37