Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Zabawki z Sex Shopu;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#161 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:21

Alisekai, a jak on smakuje? bo moja kumpela ostatnio mi [pokazywala ten zielony i nawet fajnie smakuje mietowo :)

i sie zastanawiam ktory mam kupic bo mnie to zaintrygowalo :P

a ten rozowy mialas moze/?

#162 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:24

Jak na razie próbowałam tylko ten fioletowy. Smak ma specyficzny, taki jakiś trochę chemiczny. Nie za bardzo mi podchodzi. Ale ujdzie w tłoku, sperma gorsza :D Te kolorowe słyszałam, że mogą uczulać i piec. Na początek proponowałabym albo fioletowy, albo niebieski ;)

#163 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:25

Alisekai, a niebieski niby jaki ma smak?

[ Dodano: 2008-09-18, 23:25 ]
ja bym chcialajakis owocowy dla Tomka :P

#164 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:26

Niebieskiego nie próbowałam, ale zdaje mi się, że jest bez smaku. Z tym, że czytałam, że jest on neutralny, nie powoduje żadnych podrażnień.

#165 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:27

Alisekai, aha dobrze wiedziec wlasnie musze sie zdecydowac i cos takiego kupic ;)

a powiedz ile to w polsce kosztuje np ten fioletowy i niebieski?

#166 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:29

Ten fioletowy kupiłam za 23zł i jest go 200ml. A ten niebieski 15zł za 50ml.

#167 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:32

Alisekai, musze zobaczyc, ale ja w sumie bardziej wole do zabawy ten zel niz do takiego poslizgu samego w sobie bo tego mi akurat nie brakowalo (ale wiem ze to nie zalezy od podnicenia w sumie nie mamy na to wplywu ile tego produkujemy)

chodzi mi o to zeby urozmaicic sobie troche zycie i chcialabym cos o jakims smaku ;D

musze jeszcze poczytac o tym wiecej
a jesli zacznie piec... no to szybko polece pod prysznic :P
a zel wywale :P

#168 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:36

Hehehe gdzieś widziałam durex wiśniowy, ale to nie było na polskiej stronie. Co do zielonego - podobno chłodzi aż za bardzo :D Osobiście miałam styczność z pastą do zębów na łechtaczce i mi się to bardzo nie podobało, dlatego do wszelkich gadżetów miętowych mam teraz uraz :D A co do tego czerwonego: jak się za mocno podmucha to bardzo piecze, jednak myślę, że jak się będzie delikatnym, to zapowiada się całkiem niezła zabawa ;)

#169 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:40

Alisekai, tez tak mysle ale jeszcze poczytama :) dzieki za rade ;)

#170 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 22:42

Olciiia nie musisz dziękować ;) Cieszę się, że mogłam pomóc :*

#171 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 19 września 2008 - 08:51

mam czerwony i sobie chwalę :-) nie piekło po nałożeniu ani nic z tych rzeczy ... jak pochuchać to trochę tak ciepło piecząco się robi ale zawsze z umiarem tak że nic za bardzo ....

#172 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 września 2008 - 17:39

olciiia ten zielony ladnie pachnie ale uwiez mi ... szczypie ;)

#173 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 20 września 2008 - 09:11

fajna babka, a jaki ma smak?

krowka17, no wlasnie mozle piecze ale wiesz to tak jest ze na kazdego to inaczej zadziala ';) tak mi sie wydaje <bezradny></span>

#174 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 20 września 2008 - 09:26

a jaki ma smak?

lekko sztucznie słodkawy ... nie jest zły w porównaniu z żelami z innych firm to smak tego jest najlepszy .... wada jest taka że szybko wysycha i się lekko klei ale my obok łóżka zawsze mam chusteczki i jak za dużo mi sie nabierze to wycieram po prostu rączki ....

[ Dodano: 2008-09-20, 10:28 ]

no wlasnie mozle piecze ale wiesz to tak jest ze na kazdego to inaczej zadziala ';) tak mi sie wydaje

w pewnym sensie wydaje mi sie że taka jego rola wiesz że szczypie .... nie wiem czy to ten jest zielony ale sa miętowe a jak miętę nałożysz to ona szczypie właśnie ....

#175 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 20 września 2008 - 09:44

fajna babka, moze masz racje ja bym chciala tego zeliku do zabaw kupic zebym ja np lepiej tam na dole smakowala :P :oops: i dlatego pytam jaki smak :P

#176 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 20 września 2008 - 12:30

moze masz racje ja bym chciala tego zeliku do zabaw kupic zebym ja np lepiej tam na dole smakowala :P :oops: i dlatego pytam jaki smak :P

te 15 zł to nie dużo spróbować ale raczej nie powinno być cos nie miłego żadna z osób których znam nie mówiła że jej nie smakuj) można a często w rosmanie są promocje (ja kiedyś kupiłam za 7 zł) a jak ci smak nie spasuje to zawsze możecie mieć więcej trochę śliskości przydatnej w rożnych pieszczotach :-)

#177 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 września 2008 - 17:38

Jak na razie próbowałam tylko ten fioletowy. Smak ma specyficzny, taki jakiś trochę chemiczny

Bo fioletowy to jest bardziej do masażu ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#178 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 20 września 2008 - 17:54

co do tego czerwonego: jak się za mocno podmucha to bardzo piecze, jednak myślę, że jak się będzie delikatnym, to zapowiada się całkiem niezła zabawa
łeee tam nic nie działa. mam go i żałuje że go kupiłam :-/
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#179 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 01 października 2008 - 20:09

Ja ostatnio wytestowałam ten żel 2 w 1 i nic nadzwyczajnego spodziewałam się więcej ale ma chociaż fajny smak :mrgreen: :oops: :-D

#180 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 01 października 2008 - 20:18

sporóbowałam ostatnio ten miętowy morski kolor opakowania czułam sie jakbym miała pastę do zębów rozsmarowana .... nie był zły ale muszę pamiętać w nie za dużych ilościach nakładać bo właśnie mięta lekko szczypie .... smak mięty jak guma do żucia ;-)