Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Zabawki z Sex Shopu;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#121 klaudia

klaudia
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 13 grudnia 2007 - 18:19

Ja próbowałam. Jeśli chodzi o te wibracje, to na mnie jakoś nie podziałały, ale ponieważ sama nakładka powoduje lekki ucisk trzonu członka - przedłuża stosunek. Bateria starcza na dość długo i faktycznie przy odrobinie sprytu można ją wymienić. Myślę, że każda kobieta odczuwa to indywidualnie i w tej kwestii nie sugerowałabym się doświadczeniami innych, tylko odpowiedziała sobie na kilka pytań.
Dlaczego utrudniamy sobie życie błądząc w ciemnościach? Przecież w każdym z nas płonie ogień...
Dołączona grafika

#122 lea

lea
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 17:02

też próbowaliśmy durex play, ale dla mnie bez rewelacji.. po prostu nic specjalnego nie czulam. To dziala z tego co pamietam jakoś 20 minut.A na allegro widzialam specjalną ofertę baterii do durex play...ale ja podziękuje :-) za to polecam żele durex, czerwony szczególnie :-)

#123 YourImagination

YourImagination
  • Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 22:58

za to polecam żele durex, czerwony szczególnie :-)

a jak on działa?:D

#124 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 23:03

rozgrzewający to jest chyba
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#125 lea

lea
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 00:47

tak, czerwony żel durex jest rozgrzewajacy, na buteleczce jest informacja, że trzeba dmuchnąć, żeby poczuć efekt (blow to enhance).. ale czasami nie trzeba dmuchać wcale :-)
dodatkowym plusem jest to, że jest słodki w smaku i można go zjadać, to znaczy zlizywać ;-)
dla mnie wystarczy mała ilość żelu, nie przesadzam, bo robi sie za mokro :-o

#126 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 00:50

o to kupie sobie jutro :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#127 lea

lea
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 03 stycznia 2008 - 01:11

podziel się wrażeniami po użyciu :-D
troszkę offtopowo sie zrobiło, ale czy któraś z was używała olejku do masażu durex?? w ogóle powinnyśmy założyć temat o takich specyfikach..a może już jest??

#128 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 stycznia 2008 - 18:02

a może już jest??

poszukaj ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#129 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 18 stycznia 2008 - 12:46

a co do Durexa Play, to szczerze mowiac jak dla mnie szalu nie ma :-P nicwspanialego :-P

#130 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 10:16

ten durex fajna sprawa polecam probowalam....Wogole panny trzeba probowac nowosci na rynku ;?)

#131 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 21:39

Hej! Próbowałyście tej zabaweczki Durex Play? Jak wrażenia?
Jak dla mnie śmieszne urozmaicenie, ale bez rewelacji.... :-P

Załączone miniatury

• images.jpg

#132 roksiakb

roksiakb
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 21:50

Nio... ja to kupiłam swojemu na gwiazdkę... :-) tak jak napisałaś - śmieszne urozmaicenie... mnie się to nie podobało, w ogóle to bziuczenie za głośne, i skupić sie na porządnych rzeczach nie można... i w ogóle musi to tak ustawić, żeby tam dotykało strefy moje erogenne, i zamiast się skupić na orgaźmie, to cały czas poprawialiśmy tego bziuczka... jak dla mnie to kompletna klapa. wolę inne zabawki

#133 dzidzia1989

dzidzia1989
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 04 maja 2008 - 13:04

Ja też uważam, że durex play jest do niczego... Jak kochałam się ze swoim chłopakiem i pod gumkę założyliśmy durex play i stwierdziliśmy że jest on do niczego i doszliśmy do wniosku że trzeba go zdjąć. Mój kotek ściągnął z pod gumki durex play i potem zaczeliśmy się normalnie kochać. Gdy już skończyliśmy i mój kotek wychodził ze mnie to gumka się tak rozciągneła, że została we mnie razem z zawarością...

#134 Jaro

Jaro
  • Użytkownik
  • 153 postów

Napisano 04 maja 2008 - 23:58

lipna ta nakladka ogolnie,ja np nie moglem powstrzymac sie od smiechu jak to brzeczalo jak chory szerszeń :P

Dzidzia hahaha :D nie rozciagnela a przykleiła do ciebie :P
http://hellsing666.w...xeJ8E8G/bleach1

film obrazujacy mnie w pewnym sensie... :)

#135 _Kasiaczek

_Kasiaczek
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 30 maja 2008 - 18:26

ostatnio probowalismy z chlopakiem inna nakladke Pocketvibe, bardzo mocno, ale ja czulam bardzo przyjemna stymulacje :mrgreen: , natrafilam na nia na allegro a ze kosztowala 16,99 to stwierdzilismy ze zaryzykujemy, polecam tez wyprobowac

#136 nudynapudy

nudynapudy
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 04 czerwca 2008 - 18:09

chyba się skuszę ;P
Dołączona grafika

` dzieci pokazują mnie palcami swoim mamom i mówią: 'kup mi taką!' `

#137 dajpio

dajpio
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 17:52

prosze o pomoc co sadzicie o wspomagaczach milosnych czy ktos je stosował jakie efekty i czy ktoś używał może ELIKSIR V-AKTIVE co onim sądzicie jestem ciekawa czy takie cos działa jestem ciekawa bo kiedyś sprubowaliśmy maści która miala wzmocnić doznania jedyne uczucie to uczucie ciepła coś w typie olejku kamforowego nie chce mi się w to wierzyć ale może ktoś kiedyś prubowal przepraszam za błędy

#138 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 18:40

dajpio, nigdy nie urzywalam zadnych wspomagaczy milosnych wiec nie pomoge ci w tym wzgledzie niestety..
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#139 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 18:45

Ja tylko zelu DUREX PLAY Hot i Ice...Doznania conajmniej dziwne bo po hot czuje sie jakby moje krocze sie palilo :oops: :mrgreen: Aczkolwiek Ice calkiem calkiem :-P
Dołączona grafika

#140 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 18:46

skinnybitch, ehhh przypomnialo mi sie ja raz zastosowalam ta nakladke wibrujaca z DUREXA ale powiem sczerze ze zadna rewelacja...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”