Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Zabawki z Sex Shopu;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#141 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 18:48

Kazda z osob ktore znam i ktora to stosowala mowia to samo wiec pewnie jakis niewypal :lol:
Dołączona grafika

#142 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 18:50

skinnybitch, no wiec wlasnie tez od paru osob slyszalam ze im do gustu to urzadzonko nie przypadlo.. myslalm ze to moje osobiste odczucie ale jednak faktycznie musi cos byc w tym ze sporo osob twierdzi ze rewalacje to to nie jest
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#143 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 22:32

ja jeszcze nigdy nie stosowalam ani zeli ani nakladek
kiedys moj byly dodal mi do soku (nieswiadome) KILKA KROPLI muchy chiszpanskiej czy cos takiego i powiem wal ze to dziala powiedzial mi o tym tydzien pozniej... swiniak

a wiecie co ja nie chcialam konczyc jeszcze nigdy nie mialam takiech checi na <sex></span> hehe

#144 duśka

duśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 12:58

ja z moim chłopakiem wypróbowaliśmy V-QR i zabawa była bardzo przyjemna:)

#145 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 18:31

V-QR

a co to takiego?

#146 duśka

duśka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 09:15

V-QR jest to suplement który zwiększa aktywność i wydolność seksualną ,zawiera sporo afrodyzjaków i kofeinę ,na mnie to zadziałało w taki sposób że miałam dużo energii i cudowne doznania:) ,chociaż nie mam z tym problemu to przyznam że działa całkiem fajnie:)

#147 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 09:30

ja jeszcze nigdy nie stosowalam ani zeli ani nakladek

my też nie i chyba narazie nie chcę :)
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#148 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 września 2008 - 19:43

no to lasencje... mialam nie wypowiadac sie wogule na temat sexu ale musze :D
wzielam od kolezanki ten zel durexa zeby posmarowac strefy intymne :P i zastanawia mnie jakie to efekty daje.... kolezanka mowila ze fajne ale nie wiem jak to u mnie bedzie.
wogule to wczoraj i dzisiaj bylam z kumpela w sex shopie i az mnie zamurowalo :) widzialam niedawno na allegro fajne stroje sexy i wogule i okazalo sie ze tam sa takie same .....planuje cos kupic :P

#149 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 09 września 2008 - 19:57

zel durexa zeby posmarowac strefy intymne :P i zastanawia mnie jakie to efekty daje.... kolezanka mowila ze fajne ale nie wiem jak to u mnie bedzie.

jeśli żel jest nawilżający i od razu chłodzący lub rozgrzewając to po prostu będziesz bardziej mokra i albo leciutko ciepło poczujesz albo chłodek ... u mnie takie coś to małe wrażenia takie jak prawie nic ale stosuje to jako nawilżacz :-) co do sex shopu to są tam rożne zabawki ...ciuchy i środki wspomagacze .... na Allegro znajdziesz to samo ceny podobne ale plusem jest to że nie musisz się wstydząc pokazywać sprzedawczyni tylko dostajesz elegancką paczkę zapakowaną że nikt nie pozna co jest w środku :-) pomysł kupna czegoś jest fajny i może wiele urozmaicić w seksie .... ale na twoim miejscu poczekała bym troszkę z takimi ulepszaczami gdyż wiesz jak jest i nie warto wyskakiwać z czymś przesadnie odważanym (ale to jest moja opinia)

#150 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 września 2008 - 19:59

fajna babka, ja nie mam zamiaru bog wie czego tam kupowac :D widzialam tam ladna bielizne i tylko to mnie interesuje :P
a ten durex to jest zel intymny uwalniajacy dreszczyk czy jakos tak w takiej buteleczce w morskim kolorku :P

[ Dodano: 2008-09-09, 21:01 ]
to jest takie cos ;P

Załączone miniatury

• 786.jpg

#151 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 09 września 2008 - 20:05

durex-zel-vt848.htm odsyłam do tematu o żelach .... szukaj niż rozbijać tematy .... a co do bielizny to wolę ze sklepów bo do sex shopu to tak jakos nie mam odwagi ew netem zamówione :-)

#152 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 09 września 2008 - 21:03

:arrow: no to ja mam taki zel durexa wzielam od kolezanki :P
jestem ciekawa jakie doznania dzieki temu sa... kolezanka mowila ze fajne i szybko po tym doszla ale ja nie wiem jak to ze mna bedzie kurcze ;-/ moze mi powiecie cos o tym wiecej :P

[ Dodano: 2008-09-10, 00:36 ]
moze ktoras mi wkoncu na temat tych zeli cos powie wiecej com ?

#153 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 10 września 2008 - 06:13

wzielam od kolezanki :P

ojej :-?

i szybko po tym doszla

a co ma jakis zel do tego?

moze ktoras mi wkoncu na temat tych zeli cos powie wiecej com ?

no masz temat to go czytaj ;-) nie wiesz po co taki zel sie stosuje?
Moja znajoma ostatnio smazyla na nim nalesniki :) Pyszotka, puszyste wyszly.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#154 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 września 2008 - 09:08

wzielam od kolezanki :P

:shock:
przerażasz mnie :roll:

Moja znajoma ostatnio smazyla na nim nalesniki :) Pyszotka, puszyste wyszly.

Muszę wypróbować <umieraam></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#155 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 10 września 2008 - 09:57

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .............. ja tu powaznie pytam a wy sie nabijacie..............

#156 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 września 2008 - 12:45

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .............. ja tu powaznie pytam a wy sie nabijacie..............

przeczytałaś cały wątek? pewnie nie .... bo juzbyś znała odpowiedz .... są kobiety na które to działa a są takie na które nie, niektóre nawet pieczenie uważają za nie przyjemnie .... a wiec zależny to od osoby ...... żel lepiej sobie ku[pic niż brać od koleżanki (nie pytam o szczegóły akcji) ale na opakowaniu pisze jak stosować poczytasz wypróbujesz będziesz wiedzieć .....

sory za OT ale muszę i już nic więcej nie powiem .......... na miejscu daniela to uciekła bym z łóżka jakby moja panna z która delikatnie próbuję odbudować relacje intymne (i delikatnie i spokojnie do niej się przymilam by było miło ) wyskoczyła z żelem "kochanie mam coś ekstra pożyczyłam od koleżanki będziemy eksperymentować" (a możne jeszcze ubierz się do tego w lateks itp to dopiero będzie chłopak uciekał )

#157 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 10 września 2008 - 13:17

"kochanie mam coś ekstra pożyczyłam od koleżanki będziemy eksperymentować" (a możne jeszcze ubierz się do tego w lateks itp to dopiero będzie chłopak uciekał )

hahahahahaha.. przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac.... :)... fajna babka, niooo masz racje...:)... ale dobra koniec juz OT
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#158 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 10 września 2008 - 13:24

przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac....

nie przepraszaj - nastepnym razem sie powstrzymaj (jest o tym mowa w regulaminie ptk. 7c)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#159 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 września 2008 - 19:37

a co do bielizny to wolę ze sklepów bo do sex shopu to tak jakos nie mam odwagi ew netem zamówione

ja tam sie nie wstydze, tyle że na allegro masz podobne ciuszki o połowe taniej
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#160 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 września 2008 - 10:18

Używam fioletowego Durexa i jestem zadowolona. Jest bardzo dziwny w smaku, ale nawilża dobrze. Troszkę szybko wysycha. Teraz już się kończy i kusi mnie, żeby kupić ten niebieski, ale to, co mnie powstrzymuje przed zakupem to ilość. Ten fioletowy ma 200ml, ten niebieski mniej :) W każdym razie fioletowy bardzo polecam. Kto smaruje, ten jedzie :D