Zabawki z Sex Shopu;)
Napisano 15 lipca 2008 - 18:50
Napisano 15 lipca 2008 - 22:32
kiedys moj byly dodal mi do soku (nieswiadome) KILKA KROPLI muchy chiszpanskiej czy cos takiego i powiem wal ze to dziala powiedzial mi o tym tydzien pozniej... swiniak
a wiecie co ja nie chcialam konczyc jeszcze nigdy nie mialam takiech checi na
Napisano 24 lipca 2008 - 12:58
Napisano 28 lipca 2008 - 09:15
Napisano 09 września 2008 - 19:43
wzielam od kolezanki ten zel durexa zeby posmarowac strefy intymne
wogule to wczoraj i dzisiaj bylam z kumpela w sex shopie i az mnie zamurowalo
Napisano 09 września 2008 - 19:57
jeśli żel jest nawilżający i od razu chłodzący lub rozgrzewając to po prostu będziesz bardziej mokra i albo leciutko ciepło poczujesz albo chłodek ... u mnie takie coś to małe wrażenia takie jak prawie nic ale stosuje to jako nawilżaczzel durexa zeby posmarowac strefy intymne
i zastanawia mnie jakie to efekty daje.... kolezanka mowila ze fajne ale nie wiem jak to u mnie bedzie.
Napisano 09 września 2008 - 19:59
a ten durex to jest zel intymny uwalniajacy dreszczyk czy jakos tak w takiej buteleczce w morskim kolorku
[ Dodano: 2008-09-09, 21:01 ]
to jest takie cos
Napisano 09 września 2008 - 20:05
Napisano 09 września 2008 - 21:03
jestem ciekawa jakie doznania dzieki temu sa... kolezanka mowila ze fajne i szybko po tym doszla ale ja nie wiem jak to ze mna bedzie kurcze ;-/ moze mi powiecie cos o tym wiecej
[ Dodano: 2008-09-10, 00:36 ]
moze ktoras mi wkoncu na temat tych zeli cos powie wiecej com ?
Napisano 10 września 2008 - 06:13
ojejwzielam od kolezanki
a co ma jakis zel do tego?i szybko po tym doszla
no masz temat to go czytajmoze ktoras mi wkoncu na temat tych zeli cos powie wiecej com ?
Moja znajoma ostatnio smazyla na nim nalesniki
Napisano 10 września 2008 - 09:57
Napisano 10 września 2008 - 12:45
przeczytałaś cały wątek? pewnie nie .... bo juzbyś znała odpowiedz .... są kobiety na które to działa a są takie na które nie, niektóre nawet pieczenie uważają za nie przyjemnie .... a wiec zależny to od osoby ...... żel lepiej sobie ku[pic niż brać od koleżanki (nie pytam o szczegóły akcji) ale na opakowaniu pisze jak stosować poczytasz wypróbujesz będziesz wiedzieć .....ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .............. ja tu powaznie pytam a wy sie nabijacie..............
sory za OT ale muszę i już nic więcej nie powiem .......... na miejscu daniela to uciekła bym z łóżka jakby moja panna z która delikatnie próbuję odbudować relacje intymne (i delikatnie i spokojnie do niej się przymilam by było miło ) wyskoczyła z żelem "kochanie mam coś ekstra pożyczyłam od koleżanki będziemy eksperymentować" (a możne jeszcze ubierz się do tego w lateks itp to dopiero będzie chłopak uciekał )
Napisano 10 września 2008 - 13:17
"kochanie mam coś ekstra pożyczyłam od koleżanki będziemy eksperymentować" (a możne jeszcze ubierz się do tego w lateks itp to dopiero będzie chłopak uciekał )
hahahahahaha.. przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac....
Napisano 10 września 2008 - 13:24
nie przepraszaj - nastepnym razem sie powstrzymaj (jest o tym mowa w regulaminie ptk. 7c)przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac....
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 18 września 2008 - 10:18