Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Zabawki z Sex Shopu;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#201 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:25

heh ja jak bym poprosila o wibrator bądź go sobie kupiła to mój D. by sie obraził na maxa na mnie :) pomyślał by że mnie juz nie pociaga ze cos ma nie tak ze swoim .... itp :P dlatego nawet nie proponuje takiego czegos :)

#202 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:29

Hmm... nigdy nie próbowałam wibratora, więc nie wiem jak to jest... Ale co do tego zagrożenia to mój Ł. jest raczej konserwatystą i wydaje mi się, że też mógłby sobie pomyślec, że jest niewystarczający...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#203 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:29

heh nie wiem jak wy możecie wibratory miec itp :P nie kręci mnie to w żaden sposób :) może dlatego ze jestem leniwa :D

Za mlodziutka jestes zeby zrozumiec Nas kobiety :-P

#204 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:31

PdM, ale facet mysli ze juz nie wystarcza, a to chyba nie jest mile? To tak jak ja bym sie czula gdyby on zapragnal miec dmuchana lale..

#205 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:33

zaneta1, czy ja wiem czy za młodziutka... w pewnym sesie za młoda ale nie na tyle młoda żeby nie rozumiec kobiet :)

#206 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:36

Tak nie mialam nic zlego na mysli poprostu do pewnych zeczy trzba troche dojrzec ja tez dopiero pewnych zeczy teraz sie ucze ;-)

#207 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:38

Mirabelka__22, hihi są zazdrośni o wibratory :oops: :mrgreen:

<ookk>

#208 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:45

PdM, ale jak faceta przekonać że nie zastąpię sobie go wibratorem? lubię jak mnie pieści ale ja chce czegoś nowego sprobować .....

#209 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:50

Fajna babka :-)
Ja wiem ze wlasnego doswiadczenia ze z zabawy wibratorem moga miec przyjemnosc dwie osoby ;-)

#210 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 października 2008 - 12:51

zaneta1, ale ja wcale nie mysle ze mialas cos zlego na mysli rozumiem :)

[ Dodano: 2008-10-05, 13:51 ]
Roxi, no moj chlopak bylby np zly i to bardzo :P

#211 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 października 2008 - 13:43

Fajna babka :-)
Ja wiem ze wlasnego doswiadczenia ze z zabawy wibratorem moga miec przyjemnosc dwie osoby ;-)

Ja osobiście nigdy nie próbowałąm, ale chętnie bym zobaczyłą jak to jest, hihihi

[ Dodano: 2008-10-05, 14:44 ]
krowka17, moj nie byłby zły, bo z nim już rozmawaiłam o tym, a inicjatywa użycia wibratora wyszła od niego, bo ppowiedział, że już przy mnie nie wyrabia :oops: :mrgreen:

<ookk>

#212 paul14x

paul14x
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 05 października 2008 - 14:01

zaneta1, jak to mogą mieć przyjemność dwie osoby?

#213 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 października 2008 - 14:29

heh ja jak bym poprosila o wibrator bądź go sobie kupiła to mój D. by sie obraził na maxa na mnie :)

litosci, akurat myslalabym, co facet sobie pomysli...jak oni ogladaja sie za laskami, bawia sie "sami",ogladaja xxx to nie mysla wtedy "co ona sobie pomysli, bedzie jej z tym zle"

Za mlodziutka jestes zeby zrozumiec

i byc moze kiedys sama zapragniesz czegos co urozmaici 8-)

Roxi, no moj chlopak bylby np zly i to bardzo :P

pfff, a musi wiedziec? a jak bawisz sie sama (teoretycznie) to sie tez zlosci? czy wibrator lub paluszki to zdrada?? bez przesady :D bo to takie smieszne jak sie pisze, ze.... <hepi1></span>

Moj sam zamowl przez internet juz z rok temu...ale to dlatego, ze sam lubi kombinowac i ja tez nie boje sie nowosci i fakt, ze 2 osoby maja z tego przyjemnosc ;-) chodzi o to, ze widzi, jak kobiecie jest przyjemnie...czemu tylko my mamy im przyjemnosci sprawiac...

wibrator jako zagrożenie? :lol:

aj lajk ju :D

EDIT:posty przeniesione do odpowiedniego watku
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#214 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 października 2008 - 15:01

madzia, nie zabawiam sie sama :P

#215 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 października 2008 - 15:24

[quote name="madzia"] akurat myslalabym, co facet sobie pomysli...jak oni ogladaja sie za laskami, bawia sie "sami",ogladaja xxx to nie mysla wtedy "co ona sobie pomysli, bedzie jej z tym zle"

Otóż to hihihihi :-P

<ookk>

#216 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 05 października 2008 - 19:29

ja sprawilam sobie wibrator i cos jeszcze do tego rok temu. Moj S. nie byl zachwycony tym pomyslem takze ale jak przyszlo co do czego do nie tylko sie z tym pogodzil ale nawet polubil bo lubimy sobie poeksperymentowac w lozeczku i z wibratorem fajna zabawa moze byc :)
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#217 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:13

Do tej pory z sex-shopu tylko kajdanki, ale przymierzam się do zakupu wibratorka:)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#218 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 09 października 2008 - 14:17

a mi sama D. powiedziała jak sie jej zapytałem co chce na urodziny ;-) i nawet przez myśl mi nie przeszło żeby być na nią zły bo niby o co? I tak wiem że jak się nie widzimy to się sama bawi, bo by nie wytrzymała :-P we dwójkę z wibratorem też jest bardzo fajnie, zawsze to jakieś urozmaicenie :mrgreen:
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#219 szalona

szalona
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 09 października 2008 - 18:09

mój sam się mnie zapytał czy może mi nie kupić na rocznice albo urodziny, więc może nie jest taki najgorszy:D

#220 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 09 października 2008 - 18:57

My jak na razie mamy tylko kajdanki z ciciusiem ;-) , chyba najpopularniejszy gadzet z sex shopu, mamy tez jakies takie kostki z wypisanymi miejscami do calowania, ale to takie bardzo lajtowe jest ;-) . Juz nie raz rozmawialismy o wibratorku i byc moze kiedy go kupimy, ale jeszcze musze sie zastanowic ;-) :-P , bo nigdy czegos takiego nie uzywalam, a moze byc ciekawie jak razem sie tym pobawimy. Wlasciwie opory mam tylko przed tym, ze moge miec jakies uczulenie na tworzywo, z ktorego wibrator jest zrobiony :oops:
Dołączona grafika