Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Zabawki z Sex Shopu;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
357 odpowiedzi w tym temacie

#241 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 października 2008 - 13:04

Misiu coś przebąkuje o kupieniu wibry i wypróbowania jej dyskretnie w miejscu publicznym, by zobaczyć, ile wytrzymam :shock:

pomysł rewelacja .....tylko najpiew trzeba było by obraobić tomka by miał na to ochotę i odwagę :-) nad wibratorem pracuje :-)

krowka17 twój mi sie nie podoba za wymyślny ..... i za drogi jak na mnie na początek spróbował bym czegoś prostszego i tańszego bo po co ma mi potem przypominać że tyle kasy wydałam a nie używam :-) :-)

#242 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 13 października 2008 - 13:07

Mam kajdanki, 2 wibratory . Jeden kupil mi moj eks, bysmy mogli sie bawic w podwójna penetracje , drugi kupilam sobie sama . To raczej korek analny niz wibrator .
Pomysłow na dalsze zakupy nie ma :)

Nie wiem skad pomysł niektórych ludzi , że jak dziewczna ma wibrator to znaczy, że jej partner jej nie wystarcza, badz jej w pełni nie zaspkaja, albo ona sama jest niewyżyta.
I nie wiem skad pomysl, ze jak para kupuje gadżety to znaczy, że nie są zadowoleni ze swojego pożycia.
Dla mnie te poglądy to jakas pomyłka ale coz.

#243 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 16:04

no moj np teraz powiedzial ze mozemy kupic i pobawic sie nim we 3 :P ale ja nie wiem jak to bedzie i kurde nie wiem jaki kupic... zdaje mi sie ze te inne wibratory sa takie o ze to wogule nie wibratory tylko gumowe cos bez wibracji :D nie wiem zobacze jeszcze na allegro i moze zeczywiscie kupie normalny jak juz bede miala bo po co mi na poczatek taki jakis wymyslny :P szkoda kasy :) jutro pogadam z D :P

#244 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:11

a nie lepiej wybrać się do shopu i namacalnie sprawdzić? a potem ewentualnie zakup poczynić na alle?
choć ten wybrany - wygląda imponująco skomplikowanie :oops:
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#245 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:12

eee ja sie wstydze isc stanac obejrzec i podac pracujacej tam mowiac to biore :D spale sie ze wstydu :P

#246 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:15

krowka17, nie ma co sie wstydzic, dla sprzedajajcyh do chleb powszedni i tlumy takich jak Ty przychodza i cos wybieraja
Dołączona grafika

#247 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:16

Kita, ee wstydze sie :P

#248 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:17

krowka17, nie no wiadomo, nie ma co sie zmuszac, ale jak juz sie tam wejdzie i sie rozejrzy, to wstyd mija, bo widzisz tam takich samych ludzi, ktorzy szukaja podobnych zabawek co Ty ;-)
Dołączona grafika

#249 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:20

tylko ze ja kapletnie nie wiem co bede z tym robila :/

#250 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:20

krowka17 jak sie wstydzisz...to widocznie nie dorosłaś do tego, żeby takie "zabawki" kupować ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#251 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:21

nom moze... dlatego wole zeby D zamowil na allegro bo ja nie chcem isc do sklepu :P

#252 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:27

tylko ze ja kapletnie nie wiem co bede z tym robila :/

wiec po kiego sie takimi rzeczami interesisz? ha?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#253 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:30

madzia, zakupie to sie przekonam po co :D to sie okaze po zastosowaniu czy mnie kreci czy nie :D

#254 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:31

wiesz co...jak sie czegos nie wie to sie tego nie chce tak na prawde.

Moze mama ci doradzi? Zapytaj ja! na pewno
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#255 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:31

Wg. mnie w takim wieku jeszcze niepotrzebne Ci są gadżety z sex shopu. Naciesz się spontanicznym seksem, póki nie pojawiła się rutyna, a jak się pojawi, wtedy odwiedź sex shop ;)

#256 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:32

póki nie pojawiła się rutyna,

to wibrator kupuje sie jak rutyna sie pojawi?

#257 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:33

haha mama... dobre sobie :P powiedzialaby mi ze glupia chyba jestem :P
nie wiem sama czy kupie czy nie zobacze jeszcze zastanowie sie :P najpierw buty kupie i pozniej moze cos pomysle :D

#258 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:33

Nie tylko ;-) Ale można kupić, żeby jakoś urozmaicić życie seksualne ;-)

#259 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:34

to wibrator kupuje sie jak rutyna sie pojawi?

A no właśnie... Kto powiedział, że chodzi o rutynę? A jeśli człowiek nie ma zwykłej możliwości, czy chce sobie życie seksualne urozmaicić? O co kaman?

krowka, takim wibratorem herbate się miesza - najlepiej w ten sposób to zastosuj. Dziwię się, że chodzi Ci po głowie kupno tego, jak nie wiesz na co i po Ci to...

#260 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 października 2008 - 20:35

Ale można kupić, żeby jakoś urozmaicić życie seksualne ;-)

no BRAWO!!! urozmaicic <zatancz3></span>