Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
100 odpowiedzi w tym temacie

#21 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 15:34

prawiczek sam, generalizujesz. Są głupie, ale są i mądre kobiety na tym świecie. Są babiarze, ale są i fajni, wartościowi faceci. Jeśli uważasz, że tylko blachary są na tym świecie, to równie dobrze posądzę Cię o to, że masz naturę babiarza <bezradny></span> Zresztą sam widzisz, ze dziewczyny Ci dobrze radzą, one też Twoim zdaniem takie są?

#22 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 15:43

mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy,

to masz złe wrażenie. Kobiety lubią mężczyzn, którzy wiedzą czego chcą od życia. Którzy będą dla nich wsparciem i silnym ramieniem, w które można się wypłakać. A nie ciągle użalającymi się nad sobą 'flakami z olejem'. Więc weź się w garść i zrób coś ze swoim życiem, bo samym marudzeniem nic nie zdziałasz i dziewczyny żadnej nie poderwiesz..

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#23 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 15:50

Tak piszecie, to miłe i pocieszające z Waszej strony, ale ja mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy, bo jakby na nich nie leciały, to oni by nie byli babiarzami i nie mieli po tyle zaliczonych panienek. Poza tym prawictwo by mogło być zaletą co najwyżej dla dziewicy

Bullshit, kilka osob tutaj wie ze nie jestem ani macho, ani babiarzem... a jakbys zobaczyl dziewczyne, z ktora sie aktualnie spotykam to sadze ze bys nie uwierzyl ;)

Czlowieku.. wiara w siebie.. jak w siebie nie uwierzysz, to nie tylko na tym polu.. ale ogolnie w zyciu nie wiele osiagniesz.. :)

#24 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 17:04

W życiu codziennym jestem inny, wesoły i rozrywkowy, ale dziewczyn podrywać nie umiem

#25 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 18:37

życiu codziennym jestem inny, wesoły i rozrywkowy, ale dziewczyn podrywać nie umiem

podrywac czyli co ??? jak potrafisz gadac do rzeczy , nie popisujesz sie i masz poczucie humoru to jest ok , juz mozesz zdiewczyna porozmawiac a czy wyjdzie z tego cos wiecej pokaże czas.

am wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy

pewnie czesc dziewczyn tak , ale ona mało kiedy tworza stałe zwiazki :mrgreen:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#26 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 19:09

żadna szanująca sie dziewczyna nie będzie chciała spotykać sie z babiarzem, bo taki związek nie ma przyszłości.

podryw? a co to jest podryw? podryw to tanie zagrywki zdesperowanych ludzi. to co sie liczy w relacjach kobieta - facet, to stałość nie tylko w uczuciach, ale i nie latania za wszystkim co sie rusza w celu "poderwania" tego.

masz gigantyczne kompleksy i póki sie ich nie pozbędziesz albo nie nauczysz z nimi żyć, nie masz szans na jakąkolwiek poprawę w kontaktach z ludźmi, bo prawda jest taka że każdy patrzy na ciebie tak jak ty być chciał żeby patrzono. i jeżeli będziesz podchodził do dziewczyny bez wiary w to że możesz z nią fajnie pogadać, i że to ci sie uda, to niestety, ale nic z tego nie wyjdzie. nie radzisz sobie sam z sobą? masz pełno psychologów którzy ci pomogą. obcej osobie, a w dodatku lekarzowi łatwiej powiedzieć co ci na wątrobie leży.

ale ja mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy,

sam napisałeś że masz wrażenie, a w tym temacie masz dowód na to że tak nie jest. ale jednoczesnie nie znaczy to że kobiety lubią takich facetów którzy nie potrafią gęby otworzyć i zagadać ... nikt cie nie ugryzie przecież ... no ale tu znowu wracamy do tego że masz problem z sobą. i od rozwiązywania tego zacznij jeżeli chcesz odnieść jakikolwiek sukces, a nie stać sie popychadłem innych

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#27 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 19:31

Ależ ja umiem rozmawiać z ludźmi, a ze swoimi koleżankami umiem nawet świntuszyć, ale wszystko w granicach relacji koleżeńskich i nic więcej

#28 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 20:55

W życiu codziennym jestem inny, wesoły i rozrywkowy, ale dziewczyn podrywać nie umiem

Wiec jesli taki jestes na codzien to przy dziwczynach tez taki badz... W koncu trafisz na cytuje Piotrek, "perłę", ktora pokocha Cie takim jaki jestes! Kurcze czasem trzeba sie niezle naczekac, by znalezc ta swoja druga polowe, a Ty juz teraz jestes podlamany. Pytanie dlaczego, masz 20 lat (wg tematu postu) i gadasz jakbys mial ze 150 lat i nigdy nie trafil na zadna kobite. Facet cale zycie przed Toba :!:

Tradzik...hmmm no coz kazdy go przechodzil mniej czy bardziej, ale jednak. Sa na niego sposoby, dermatolog, roznego rodzju zele na oczyszczenie cery...to tez nie jest koniec swiata :!:

Mowie Ci wez sie w garsc, przestan szukac dziury w calym :!: Jestes jaki jestes, wielu Cie takim lubi i nic tego nie zmieni...
Kiedys ktos Cie pokocha i to bedzie w momencie, w ktorym najmniej sie bedziesz tego spodziewal.

Powodzenia zycze i duuuuzo wiary w siebie ;-)
Dołączona grafika

#29 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 11:34

Dziękuję za miłe słowa, mimo wszystko uważam, że nie jestem dla kobiet pociągający seksualnie i już. Tego się łatwo nie zmieni. Na dodatek dziewczynom rośnie przeszłość seksualna, a moja stoi w miejscu. Dzisiaj dziewczyna może być dziewicą, za miesiąc już może mieć za sobą nawet przygodny seks oraz anal

#30 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 11:40

Dzisiaj dziewczyna może być dziewicą, za miesiąc już może mieć za sobą nawet przygodny seks oraz anal

Ale czy to ją stawia wtedy w lepszym świetle? :roll: Zastanów się...

Niejednej dziewczynie bys zaimponował swoim "dziewictwem", więc nie wiem w czym jest problem?
Weź się w garśc, bo jeśli nic nie bedziesz robił, tylko rozmyślał jaki to Ty jesteś nieszczęsliwy z tego powodu to na pewno ...

Tego się łatwo nie zmieni

:!:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#31 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 12:02

Będąc prawiczkiem i nie mając prawa jazdy po prostu nie czuję się mężczyzną

#32 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 12:21

nie mając prawa jazdy

nie wiem co ma prawko do męskości :?:
moj ojciec nie miał prawka i nie był męski??

nie problem wziąśc sie w garśc i zrobic :!:

a co do tego że jesteś prawiczkiem i tak bardzo ci to przeszkadza.
Znam kumpla który pierwszy raz współżył mając 24 lata :!:
najpierw długo był z dziewczyna a później bali sie i odkładali to na odpowiedni moment. Seks to nie byle co :!:

Najpierw zacznij od dziewczyny. Nie szukaj miłości na siłe, a sama sie pojawi!
Zacznij wychodzic do ludzi, bywaj w towarzystwach gdzie masz możliwośc poznac nowych ciekawych ludzi ;-) będą w związku rozwiąże sie twój problem z pewnością :-P :-P :-P :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#33 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 12:37

Dla mnie ten temat przerodzil sie w zenade.

Jesli tak Ci to wszystko ciazy to sa odpowiednie instytucje ktore pozbawiac Cie tego "dziewictwa".
Widac czujesz sie gorszy od nie-prawiczkow i tylko o to chodzi.
Nie chcesz miec szanujacej sie dziewczyny, tylko chcesz jej dorownac w wyczynach seksualnych.

A skoro uwazasz ze nie jestes meski i nikogo nie pociagasz to nic Ci na to nie poradzimy.

Skoro dla Ciebie prawko to jedno z kryteriow bycia mezczyzna to je zrob, zapisz sie chociaz na kurs a nie biadolisz tu bez sensu. :roll:

Bo dla mnie niestety, ale ta dyskusja nie ma sensu.
Ty wiesz swoje i finito. To po co nas pytasz? Chcesz sie wyzalic?
Skoro jestes do niczego to czemu jakas dziewczyna ma myslec inaczej. <bezradny></span>

#34 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:12

Próbowałem zdać prawko i nie mogłem. A na szanującej dziewczynie mi zależy, a nie na seksie i dorównaniu innym. Jednak nie chciałbym by moja partnerka była ode mnie dużo bardziej doświadczona i miała za sobą mroczną przeszłość seksualną. Sporo wychodzę wieczorami, mam koleżanki, ale raczej bawię się i piję w stałym gronie i nie chodzę po knajpach poznawać nowe osoby, tylko miło spędzać czas ze swoimi znajomymi

#35 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:15

prawiczek sam, masz 20 lat... To te wszystkie 17-18 latki sa takie rozwiazle teraz?

Czasami nie trzeba sie bardzo rozgladac za miloscia :-)

#36 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:16

Mam już 22 lata niestety

#37 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:25

prawiczek sam, to cos pokrecilam...

Moj facet byl w tym wieku prawiczkiem, ja tez.
I to byla najpiekniejsza strona naszego zwiazku...wiec co sie martwisz?

Nie kazda dziewczyna szuka macho i babiarza, przeciwnie... Po co takiej ktora szuka milosci facet ktory oglda sie za kazda panienka?
Zreszta jak to mowia, kazda potwora znajdzie swojego amatora :-P

#38 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 grudnia 2009 - 13:56

Mam wrażenie, ze ta cała dyskusja stoi w miejscu, ciągle poruszacie te same argumenty, a prawiczek sam po każdej radzie użytkowniczki pisze "nie mam prawka, mam trądzik, nie jestem męski, kobiety szukają babiarzy" To strona naszego użytkownika, a nasze użytkowniczki bezskutecznie starają sie doradzić też powoli powtarzając swoje wypowiedzi, więc jeśli coś się rozwinie, to zapraszam, jeśli nie- nie róbcie kolejnej czwartej strony...

#39 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 09:14

a ja to bym chciala,zeby mój facet byl prawiczkiem,zebym byla jego pierwsza kobieta.Niestety to niemozliwe,bo oboje mielismy juz jakiess przygody zanim sie poznalismy.Wiec prawiczku,uwazam,ze nie powinienes sie tym stresowac.Na wszystko przyjdzie pora.Uszy do góry ;-)
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#40 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 04 grudnia 2009 - 13:14

.Wiec prawiczku,uwazam,ze nie powinienes sie tym stresowac.Na wszystko przyjdzie pora.Uszy do góry

dokąłdnie, nie powinienes się tym stresować. Ja uważam, że ten pierwsyz raz powinnien być idealny, doskonały tkai jak go sobie wymarzyliśmy, więc uważam że po prostu nie znalazłeś jeszcze odpowiedniej kobiety. I dobrze. Bo dlaczego masz zaliczyć piewszy raz któy bedzie beznadziejny albo którego nawet nie będziesz pamiętać bo może zrobiłeś to po pijaku? Potem możesz mnie negatywne uczucia co do sexu.

Oczywiście, że znjadziesz dziewczyne. Jesteś normalnym człowiekim, mężczyzną jak każdy inny. Nie masz nigdzie wypisanego " jestem prawiczkiem" , dlatego dziewczyna na pierwszej rance nie musi o tym wiedzieć. Zoabcz jej zachowanie, czy się angażuje jaka jest w stosunku do Ciebie, a wtedy jesli będziesz wiedzieć, że możesz jej wszystko pwoiedziec, powiedz jej o tym , że jesteś prawiczkiem.

A próbowałeś np założyc konto na jakimś portalu intenetowym? [sympatia, randki itp ] ?
Trzymam za Ciebie kciuki :) wierze, że znjadziesz ta idelna .
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *