Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?
Napisano 02 grudnia 2009 - 15:34
Napisano 02 grudnia 2009 - 15:43
to masz złe wrażenie. Kobiety lubią mężczyzn, którzy wiedzą czego chcą od życia. Którzy będą dla nich wsparciem i silnym ramieniem, w które można się wypłakać. A nie ciągle użalającymi się nad sobą 'flakami z olejem'. Więc weź się w garść i zrób coś ze swoim życiem, bo samym marudzeniem nic nie zdziałasz i dziewczyny żadnej nie poderwiesz..mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy,
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 02 grudnia 2009 - 15:50
Tak piszecie, to miłe i pocieszające z Waszej strony, ale ja mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy, bo jakby na nich nie leciały, to oni by nie byli babiarzami i nie mieli po tyle zaliczonych panienek. Poza tym prawictwo by mogło być zaletą co najwyżej dla dziewicy
Bullshit, kilka osob tutaj wie ze nie jestem ani macho, ani babiarzem... a jakbys zobaczyl dziewczyne, z ktora sie aktualnie spotykam to sadze ze bys nie uwierzyl
Czlowieku.. wiara w siebie.. jak w siebie nie uwierzysz, to nie tylko na tym polu.. ale ogolnie w zyciu nie wiele osiagniesz..
Napisano 02 grudnia 2009 - 17:04
Napisano 02 grudnia 2009 - 18:37
podrywac czyli cożyciu codziennym jestem inny, wesoły i rozrywkowy, ale dziewczyn podrywać nie umiem
pewnie czesc dziewczyn tak , ale ona mało kiedy tworza stałe zwiazkiam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 grudnia 2009 - 19:09
podryw? a co to jest podryw? podryw to tanie zagrywki zdesperowanych ludzi. to co sie liczy w relacjach kobieta - facet, to stałość nie tylko w uczuciach, ale i nie latania za wszystkim co sie rusza w celu "poderwania" tego.
masz gigantyczne kompleksy i póki sie ich nie pozbędziesz albo nie nauczysz z nimi żyć, nie masz szans na jakąkolwiek poprawę w kontaktach z ludźmi, bo prawda jest taka że każdy patrzy na ciebie tak jak ty być chciał żeby patrzono. i jeżeli będziesz podchodził do dziewczyny bez wiary w to że możesz z nią fajnie pogadać, i że to ci sie uda, to niestety, ale nic z tego nie wyjdzie. nie radzisz sobie sam z sobą? masz pełno psychologów którzy ci pomogą. obcej osobie, a w dodatku lekarzowi łatwiej powiedzieć co ci na wątrobie leży.
sam napisałeś że masz wrażenie, a w tym temacie masz dowód na to że tak nie jest. ale jednoczesnie nie znaczy to że kobiety lubią takich facetów którzy nie potrafią gęby otworzyć i zagadać ... nikt cie nie ugryzie przecież ... no ale tu znowu wracamy do tego że masz problem z sobą. i od rozwiązywania tego zacznij jeżeli chcesz odnieść jakikolwiek sukces, a nie stać sie popychadłem innychale ja mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy,
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 grudnia 2009 - 19:31
Napisano 02 grudnia 2009 - 20:55
W życiu codziennym jestem inny, wesoły i rozrywkowy, ale dziewczyn podrywać nie umiem
Wiec jesli taki jestes na codzien to przy dziwczynach tez taki badz... W koncu trafisz na cytuje Piotrek, "perłę", ktora pokocha Cie takim jaki jestes! Kurcze czasem trzeba sie niezle naczekac, by znalezc ta swoja druga polowe, a Ty juz teraz jestes podlamany. Pytanie dlaczego, masz 20 lat (wg tematu postu) i gadasz jakbys mial ze 150 lat i nigdy nie trafil na zadna kobite. Facet cale zycie przed Toba
Tradzik...hmmm no coz kazdy go przechodzil mniej czy bardziej, ale jednak. Sa na niego sposoby, dermatolog, roznego rodzju zele na oczyszczenie cery...to tez nie jest koniec swiata
Mowie Ci wez sie w garsc, przestan szukac dziury w calym
Kiedys ktos Cie pokocha i to bedzie w momencie, w ktorym najmniej sie bedziesz tego spodziewal.
Powodzenia zycze i duuuuzo wiary w siebie
Napisano 03 grudnia 2009 - 11:34
Napisano 03 grudnia 2009 - 11:40
Ale czy to ją stawia wtedy w lepszym świetle?Dzisiaj dziewczyna może być dziewicą, za miesiąc już może mieć za sobą nawet przygodny seks oraz anal
Niejednej dziewczynie bys zaimponował swoim "dziewictwem", więc nie wiem w czym jest problem?
Weź się w garśc, bo jeśli nic nie bedziesz robił, tylko rozmyślał jaki to Ty jesteś nieszczęsliwy z tego powodu to na pewno ...
Tego się łatwo nie zmieni
Napisano 03 grudnia 2009 - 12:02
Napisano 03 grudnia 2009 - 12:21
nie wiem co ma prawko do męskościnie mając prawa jazdy
moj ojciec nie miał prawka i nie był męski??
nie problem wziąśc sie w garśc i zrobic
a co do tego że jesteś prawiczkiem i tak bardzo ci to przeszkadza.
Znam kumpla który pierwszy raz współżył mając 24 lata
najpierw długo był z dziewczyna a później bali sie i odkładali to na odpowiedni moment. Seks to nie byle co
Najpierw zacznij od dziewczyny. Nie szukaj miłości na siłe, a sama sie pojawi!
Zacznij wychodzic do ludzi, bywaj w towarzystwach gdzie masz możliwośc poznac nowych ciekawych ludzi
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 03 grudnia 2009 - 12:37
Jesli tak Ci to wszystko ciazy to sa odpowiednie instytucje ktore pozbawiac Cie tego "dziewictwa".
Widac czujesz sie gorszy od nie-prawiczkow i tylko o to chodzi.
Nie chcesz miec szanujacej sie dziewczyny, tylko chcesz jej dorownac w wyczynach seksualnych.
A skoro uwazasz ze nie jestes meski i nikogo nie pociagasz to nic Ci na to nie poradzimy.
Skoro dla Ciebie prawko to jedno z kryteriow bycia mezczyzna to je zrob, zapisz sie chociaz na kurs a nie biadolisz tu bez sensu.
Bo dla mnie niestety, ale ta dyskusja nie ma sensu.
Ty wiesz swoje i finito. To po co nas pytasz? Chcesz sie wyzalic?
Skoro jestes do niczego to czemu jakas dziewczyna ma myslec inaczej.
Napisano 03 grudnia 2009 - 13:12
Napisano 03 grudnia 2009 - 13:15
Czasami nie trzeba sie bardzo rozgladac za miloscia
Napisano 03 grudnia 2009 - 13:16
Napisano 03 grudnia 2009 - 13:25
Moj facet byl w tym wieku prawiczkiem, ja tez.
I to byla najpiekniejsza strona naszego zwiazku...wiec co sie martwisz?
Nie kazda dziewczyna szuka macho i babiarza, przeciwnie... Po co takiej ktora szuka milosci facet ktory oglda sie za kazda panienka?
Zreszta jak to mowia, kazda potwora znajdzie swojego amatora
Napisano 03 grudnia 2009 - 13:56
Napisano 04 grudnia 2009 - 09:14
Napisano 04 grudnia 2009 - 13:14
dokąłdnie, nie powinienes się tym stresować. Ja uważam, że ten pierwsyz raz powinnien być idealny, doskonały tkai jak go sobie wymarzyliśmy, więc uważam że po prostu nie znalazłeś jeszcze odpowiedniej kobiety. I dobrze. Bo dlaczego masz zaliczyć piewszy raz któy bedzie beznadziejny albo którego nawet nie będziesz pamiętać bo może zrobiłeś to po pijaku? Potem możesz mnie negatywne uczucia co do sexu..Wiec prawiczku,uwazam,ze nie powinienes sie tym stresowac.Na wszystko przyjdzie pora.Uszy do góry
Oczywiście, że znjadziesz dziewczyne. Jesteś normalnym człowiekim, mężczyzną jak każdy inny. Nie masz nigdzie wypisanego " jestem prawiczkiem" , dlatego dziewczyna na pierwszej rance nie musi o tym wiedzieć. Zoabcz jej zachowanie, czy się angażuje jaka jest w stosunku do Ciebie, a wtedy jesli będziesz wiedzieć, że możesz jej wszystko pwoiedziec, powiedz jej o tym , że jesteś prawiczkiem.
A próbowałeś np założyc konto na jakimś portalu intenetowym? [sympatia, randki itp ] ?
Trzymam za Ciebie kciuki