Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co sądzicie o prawiczkach po 20stce?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
100 odpowiedzi w tym temacie

#1 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:27

Czy taki ktoś ma jeszcze szansę na dziewczynę, czy może być tylko pośmiewiskiem? Ja już swojego stanu mam dosyć, a rówieśniczki często są bardzo doświadczone i wiele rzeczy mają na sumieniu?

#2 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:37

Pytanie co Ty sam o sobie myślisz i co kobiety myślą o seksie..?

Masz dosyc tego stanu? Czyli co, szukasz kandydatki do lozka? Bo nie rozumiem. Tylko faceci tak instrumentalnie traktuja seks...

Poza tym nie wiem czy to szczere pytanie czy jakas prowokacja.
Bo skoro ta mlodziez teraz taka madra to skad u niej tego typu problemy...

Kazda dziewica w tym wieku tez ma sobie zadawac pytanie czy znajdzie faceta swojego zycia i bedzie kochana?

Kazdy jest inny inaczej podchodzi do seksu, wiary, zycia...
To ze wiekszosc teraz MUSI miec to za soba do 20stki znaczy ze Ty tez musisz? Bo co, gorszy bedziesz?

#3 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:41

Raczej zależy mi na miłości, przygód nie szukam, ale też zaczynam się z tego powodu czuć jak ofiara losu. Na dodatek przeraża mnie, że potencjalna dziewczyna mogła:
mieć wielu partnerów
pójść z kimś szybko do łóżka
zdradzić kogoś
wcześnie stracić cnotę
uprawiać seks analny i jakieś zabawy z tym związane
spać z kimś bez miłości
robić loda obcemu w toalecie
pieścić się nago z kolegą
Dla mnie takie fakty mogą być po prostu przerażające

#4 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:44

z mojego punktu widzenia nie ma w tym nic wstydliwego i zasługującego na pośmiewisko, ale ja to ja a ogół społeczeństwa to inna bajka z tego co się orientuje.. wiadomo, że ludzie bywają okrutni, niestety :-? ale uważam, że absolutnie nie powinieneś się ich zdaniem przejmować! w końcu to Twoje życie i powinieneś je przeżyć tak jak Ty tego chcesz. A skoro jeszcze nie współżyłeś to znaczy, że nie znalazłeś do tego odpowiedniej partnerki i nikogo nie powinno to obchodzić, bo to Twoje prywatne sprawy. :)
i co za różnica, czy jakiś rówieśnik czy rówieśniczka jest bardziej 'doświadczona' ? po tym nie ocenia się ludzi.. zresztą ta osoba może tak tylko gadać, a prawda może być zupełnie inna ;) ludzie lubią o sobie wygadywać niestworzone historyjki <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:51

Bo skoro ta mlodziez teraz taka madra to skad u niej tego typu problemy

nie ma co generalizować :roll: jest taki stereotyp ze dziewczyna jak nest dziewica w wieku 20 lat to znaczy ze sie szanowała itp , ale jak facet to juz cos nie tak , co nie chciła go zadna czy co albo temu podobne.

nie współżyłeś to znaczy, że nie znalazłeś do tego odpowiedniej partnerki i nikogo nie powinno to obchodzić, bo to Twoje prywatne sprawy.

taka jest prawda i nie ma co sie tym zadreczać , bo to nie ejst powód do wstydu , rozumiem ze moze ci byc trudno bo twoi koledzy rozpoczeli zycie seksualne , ale ty nie jestes wszyscy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 17:53

prawiczek sam, moze Cie to pocieszy moze nie. Mam 23 lata i nie doswiadczylam nic z wymienionych przez Ciebie rzeczy. :-P

Wystarczy dobrze poszukac. A nie szukac przez pryzmat seksu...
Nie kazda dziewczyna robi to co piszesz. I bez sensu ze tak myslisz..
Chyba zanim ktos staje sie Twoja dziewczyna najpierw ja poznajesz?
Mozna wyczuc na co dana osoba sobie pozwolila.

est taki stereotyp ze dziewczyna jak nest dziewica w wieku 20 lat to znaczy ze sie szanowała itp , ale jak facet to juz cos nie tak , co nie chciła go zadna czy co albo temu podobne.

A ja tak nie sadze. Przeciwnie.
Ja szukalam prawiczka :-P

#7 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 18:07

Najgorzej, że mam jeszcze trądzik i nie mam prawa jazdy :cry:

#8 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 18:46

Na dodatek przeraża mnie, że potencjalna dziewczyna mogła:
mieć wielu partnerów

Uważam, że jesli poznajesz kogos i zaczyna Ci na nim zalezec to nie myslisz o tym... Dla Ciebie wtedy istotne jest spedzic z ta osoba czas poznac ja, nawet jej przeszlosc, choc nie zawsze moze ona Ci sie podobac. Ja nie nastawialam sie jakos, ze moj facet musi byc w tych sprawach doswiadczony/musi koniecznie byc prawiczkiem! Serce nie sluga kochamy tego kogo ono wybierze.

A co do prawiczkow zgadzam sie z Mirabelka__22, w jakiej kwesti?!?

Kazda dziewica w tym wieku tez ma sobie zadawac pytanie czy znajdzie faceta swojego zycia i bedzie kochana?

Ja mialam 19 lat,a moj facet 21 i jakos zadne z nas nie zalamywalo sie faktem, ze w tym wieku dopiero zaczynamy zycie intymne! Trzeba do tego dojrzec i miec kogos z kim na prawde chce sie to zrobic, a nie dlatego, ze taka jest "moda".
Dołączona grafika

#9 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 19:03

Troszkę jestem zszokowana...
Na pewno ma szanse.
Nie wiem skąd w ogóle taka myśl że jak ma się 20 lat i jest się prawiczkiem to szans się już nie ma :!: :roll:
A dwudziestoletnia dziewica jest pośmiewiskiem?
Chyba nie??? Prawiczek też NIE!! :!:
Co z tego że rówieśniczki są doświadczone?
Nie o to chodzi żeby jak najwcześniej stracić cnotę!
:roll:

#10 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 19:12

Bo skoro ta mlodziez teraz taka madra to skad u niej tego typu problemy..

a no mądra a problemy mają wszyscy

prawiczek sam, dziwi mnie twoje pytanie :shock:
mam wrażnie że ty myślisz że wszyscy wokół ciebie (i nie tylko) już sa 'po'
połowa z twoich kumpli zapewnie kłamie żeby pokazac co to nie oni a druga połowa jest w związku więc wspołżyje ze stałą partnerką a co do tego ze poznasz dziewczyne a ona bóg wiec co robiła zanim cie poznała jest dziwne ;-)
nawet nie wiesz ile z moich koleżanek nawet będąc w związku nie współżyły :shock:

nie przejmuj sie tak tym, na seksie świat sie nie konczy ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#11 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 19:24

nie rozumiem co ma jedno z drugim wspólnego? masz trądzik - idź do dermatologa, nie masz prawka? zapisz sie na kurs? nie masz na niego kasy? znajdź pracę ... a twoje kompleksy, jak już ci dziewczyny wyłożyły jasno - sąbezpodstawne.

Na dodatek przeraża mnie, że potencjalna dziewczyna mogła:
mieć wielu partnerów
zdradzić kogoś
wcześnie stracić cnotę
uprawiać seks analny i jakieś zabawy z tym związane
spać z kimś bez miłości
robić loda obcemu w toalecie
pieścić się nago z kolegą

czyli znajdź sobie dziewicę, bo niestety, ale większość dziewczyn przynajmniej część z twoich obaw urealni ;-) seks to nie potwór i nie należy go tak traktować, to też nie sens życia i nie należy od niego uzależniać swojego szcześcia. ideałem jest wypośrodkowanie tego.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#12 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 20:18

Prawo jazdy próbowałem zdawać, ale w ogóle mi to nie szlo, a leczenie trądziku nie jest tak łatwe. Zresztą nawet jakbym miał teraz cerę idealną, to i tak bym się czuł pryszczatym nastolatkiem

#13 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 20:48

Czy taki ktoś ma jeszcze szansę na dziewczynę, czy może być tylko pośmiewiskiem?

mój chłopak był prawiczkiem, poznałam go gdy on miał 21 lat i nie było to dla mnie śmieszne, ja tez byłam dziewicą, lecz on nie wypytywał o moją przeszłość-na jakim etapie bylam z innymi chłopakami :roll:

kolego przestań się nad sobą użalać i weź się w garść! o tym czy jakaś dziewczyna cię pokocha nie decyduje twój wygląd, to czy masz prawko lecz to co masz w sercu i jaki jesteś

#14 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 21:03

Nie twierdzę, że bym pytał o przeszłość, ale niektóre dziewczyny dziś mają straszną, mroczną przeszłość. A przecież wygląd i inne cechy się liczą, chemią musi być, a facet musi być zaradny, męski, konkretny

#15 Piotrek

Piotrek
  • Użytkownik
  • 520 postów

Napisano 01 grudnia 2009 - 21:20

Nie :) Najgorzej to ze masz niska samoocene i nie wierzysz sam w siebie. Tak jak sam postrzegasz siebie, tak Ciebie widza inni - kobiety. Jak kobieta widzi zafukanego w sobie kolesia to wie ze nie bedzie to ktos, kto odmieni jej zycie.

Uwierz mi, kazdy.. kazdy.. powtorze.. KAZDY.. moze miec zajebista dziewczyne.. :) Im bardziej jestes pewny siebie tym bardziej to widac i tym bardziej przyciagasz zainteresowanie.

A kwestia doboru partnerki.. wiadomo jakie sa teraz laski.. sorry dziewczyny, ale zazwyczaj puste, plytkie, denne i w dodatku podobne do wozkow w tesco.. za zlotowke kazdy pcha gdzie i jak chce. Warto jednak byc cierpliwym a na bank znajdziesz perle :)
Tylko pamietaj.. nie zawsze kobieta, ktora na pierwszy rzut oka wydaje Ci sie srednia taka jest i bedzie.. czasami to nieoszlifowany diament :)

#16 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 11:04

Co sądzę? Podziwiam. Niejedna osoba na Twoim miejscu rzucilaby się na byle kogo, a a nawet skorzystala z uslug agencji towarzyskiej, aby tylko pozbyc się dziewictwa.

Wiele osob uwaza wlasnie dziewictwo za powód do wstydu , badz za swój najwiekszy problem zyciowy uwazaja wlasnie to, ze z nikim nie spali , tak jakby przespanie sie z kims mialo rozwiązac wszystko. Bzdura.

Jesli czekasz na kobiete, którą pokochasz i to wlasnie z nią chcesz przezyc pierwszy raz to moge Ci przyklasnąc. A ludzi, ktorzy Cię wysmiewają radziłabym olać . Nie warto sie przejmowac gówniarzami, dla których wielkie doświadczenie seksualne to powód do dumy .

Ja gustuje w duzo starszych, ale jesli trafiłabym na prawiczka cieszyłabym się, naprawde.

#17 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 11:53

Słuchaj na pewno nie zaniechaj leczenia trądziku, bo efekty później są ogromne na plus oczywiście, a i z tym znajdziesz kobietę mój partner może to potwierdzić;) Już sam fakt ze robisz coś z tym jest dla kobiety pozytywny, a co do prawictwa myślę ze dla kobiety będzie to skarb taki facet... cudownie jest się czuć ta pierwsza jedyna uwierz mi. Wiec głowa do góry i więcej pewności siebie!!! ;-)

I jeszcze taka moja dobra rada związek będzie wtedy szczęśliwy jak nie będziecie wiedzieć co było przed wami...wiesz co mam na myśli ;-)
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#18 prawiczek sam

prawiczek sam
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 12:05

Tak piszecie, to miłe i pocieszające z Waszej strony, ale ja mam wrażenie że dziewczyny wolą macho i babiarzy, bo jakby na nich nie leciały, to oni by nie byli babiarzami i nie mieli po tyle zaliczonych panienek. Poza tym prawictwo by mogło być zaletą co najwyżej dla dziewicy

#19 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 12:19

prawiczek sam Mylisz się to co przynajmniej ja Ci napisałam jest prawda wczytaj się w to co napisałam, a z moim facetem jestem już ponad 3lata... nie tylko ja mam racje bo cala reszta tez ;-)
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#20 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 02 grudnia 2009 - 15:33

dziewczyny wolą macho i babiarzy

może niektóre tak ale nie wszystkie ;-)
ja nie mam takiego i mi z tym dobrze!
jak ja to zawsze mówie- to sie traci wyglądem trzeba nadrabiac charakterem!
największa 'ofiara losu' mając dobra gatkę, kulturę osobista i poczucie humoru ma 50% sukcesu za sobą :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...