Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sieci komórkowe - która najlepsza..?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
224 odpowiedzi w tym temacie

#161 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 10:52

Ja mam w Mixie od prawie 5 lat, z czego od 2 lat mam Mix4 bo mogłam sobie zmienić przedłużając umowę.

Ja również mam mix 4 od ponad 3 lat i to tam jest ta usługa o której wspomniałam wcześniej. Nazywa się bezlik i możesz wybrać 5 numerów. Niedługo będę przedłużać umowę i wszystko wskazuje na to, że nie będę miała już tej usługi, gdyż tym razem będzie taryfa 5, która przypisywana jest automatycznie. A tam już są inne usługi i z tego co słyszałam, też korzystne. Mój mąż jakiś czas temu przedłużał umowę i chciał zostawić tą starą taryfę, to mu właśnie tak powiedzieli, jak napisałam wyżej. W tej taryfie nr 5 do wszystkich z tej samej sieci jest za całą rozmowę 0,29 gr, a do wszystkich innych 0,29 gr za minutę. Co do smsów, to nie orientuję się.

#162 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:44

ja mam play. jestem bardzo zadowolona. płacę 60 zł abonament do play mam za free przez pół roku i darmowy internet przez cały czas. super sprawa. telefon za 1 zł zdjęcie niżej

wcześniej miała w Orange te zasrana delfiny, pelikany i podobne cholerstwo nie polecam
abonament niby 50 zł a rachunki wiecznie po 200 zł :shock: a cała rodzina i wszyscy znajomi mieli Orange.

w play płace ciągle 60 zł !! a gadam i pisze tyle samo i to z innymi sieciami

teraz jest nowa oferta formuła 4.0 do 4 sieci nielimitowane rozmowy i smsy za 80 zł abonament w play

Załączone miniatury

• telefon-sony-ericsson-xperia-x8-bialy-karta-pamieci-2gb.jpg

#163 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:49

Zgadzam się z Torii1988, ja też miałam wszystkie telefony w Orange , ale tak zaczeli oszukiwać,że przeniosłam sie do Play i jestem bardzo zadowolona :)
I telefony mają w przystępnej cenie :)

#164 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:54

Ja mam mixa w Plusie i mam darmowe gadanie do D. więc gadamyyyyy i gadaaaaaamy :lol:
Mama też ma w Plusie, więc jest ok. Właściwie tylko z D. kontaktuję się telefonicznie i z kuzynką, ale ona też ma w Plusie :lol:

#165 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 01 kwietnia 2012 - 17:58

teraz jest nowa oferta formuła 4.0 do 4 sieci nielimitowane rozmowy i smsy za 80 zł abonament w play

W sensie do znajomych po jednym z każdej sieci czy w ogóle do wszystkich we wszystkich 4 sieciach?

#166 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 18:03

Nowa, przełomowa oferta FORMUŁA 4.0 to nielimitowane rozmowy, SMSy i MMSy do czterech sieci Orange, T-Mobile, Plus oraz Play
Posiadasz już telefon u innego operatora? Przenieś numer do Play, a otrzymasz:

* nielimitowane rozmowy, SMSy oraz MMSy do czterech operatorów (Orange, T-Mobile, Plus oraz Play)
    * umowę tylko na 12 miesięcy
    * nielimitowane połączenia na numery stacjonarne przez 3 miesiące za 0 zł
play.pl

więc wydaje mi się że jako do sieci to do wszystkich. koleżanka mi o tym wspominała bo pracuje w play, musiałabym ją dopytać

#167 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 01 kwietnia 2012 - 18:13

No to świetna oferta jest. Ale nie stać mnie na taki abonament, najpierw myślę neta opłacać za tyle :-?

#168 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 14:35

Torii1988, orientujesz się jak wygląda roaming? Bo mi i T kończy się w tym roku umowa w oragne i zaczęłam się nad tym zastanawiac. A najwięcej połączeń wykonujemy Polska - UE i UE - Polska

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#169 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 15:27

dziekuje za odpowiedzi, przejde sie do nich bo u mnie to jakos kiepskie mozliwosci :roll:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#170 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 19:07

Katarzynka moja koleżanka kontaktuje się ze swoim chłopakiem przez sieć Lycamobile. Chwali sobie bardzo, bo naprawdę tanie połączenia. Ona dzwoni do Anglii, a jak z innymi krajami, to musisz doczytać dokładnie. Startery najlepiej dostać z Żabce.

Na polskim rynku wystartował nowy operator MVNO - Lycamobile. To międzynarodowy operator, który stawia głównie na rozmowy międzynarodowe.
Lycamobile działa na infrastrukturze Polkomtela i ma własną numerację z przedziału 729 2-6. Dość ciekawą pozycją w cenniku są rozmowy wewnątrzsieciowe do wszystkich użytkowników Lycamobile na świecie - pierwsze 30 minut kosztuje 8 pensów (0,39 zł), potem taka stawka jest pobierana co minutę. Połączenia na stacjonarne do wszystkich krajów europejskich to koszt 4 pensów (0,19 zł).

I z tego, co koleżanka mówiła, najlepiej rozmawiać do pół godziny, rozłączyć się i potem kolejne pol godziny i wtedy wychodzą grosze.

źródło: http://tech.wp.pl/ka... ... omosc.html
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#171 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 19:18

Katarzynka89, wysyłam ci na pw ofertę roamingową.
ja się na tym nie znam więc nie wiem czy jest to fajna oferta czy nie ;)

dziekuje za odpowiedzi

proszę :mrgreen:

#172 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 02 kwietnia 2012 - 21:56

Katarzynka89, ja dokladnie nie wiem jak to działa, ale ...

Szwagier ma w telefonie taki program jak Viber, potrzebny jest dostep do internetu (np. przez wi fi).
Jego siostra we włoszech ma też na tel taki program i rozmawiają za darmo. Tak samo moga pisać i wysyłać sobie fotki ;-) No tylko trzeba mieć dostęp do internetu w telefonie :) :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#173 JagodaJ

JagodaJ
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 08:39

Ja mam w simplusie już prawie 10 lat i jestem zadowolona, rodzina i większość znajomych też mają w plusie wiec rozmawiamy za darmo albo za grosze i jak zasilę 50 to mi spokojnie wystarczy na 3 miesiące ;)

#174 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 11:04

Właśnie słyszałam o tym, całkiem fajna sprawa :-P

No ja mam w orange, już wiele lat ale stwierdziłam że im dłużej mam w tej sieci tym mniej fajnych rzeczy, typu minuty czy jakieś smsy dodatkowe dostaję, wkurzają mnie. Umowę mam do przyszłego roku, bo rok temu przedłużałam z telefonem i muszę poczekać.

Zastanawiam się nad Plusem lub Play, mój D. ma w orange więc jakoś chce to zrobić żeby było dobrze :-D

er3mjw4zst9mivdb.png

#175 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 kwietnia 2012 - 07:08

czyli z Playa sie opłaca
Teraz mamy ( w tmobile jestem ) abonament za 25 zł. Na poczatku pilnowalismy sie , dlugo rachunki były za 60 zł.No ale do czasu . Teraz jak jestem w ciazy to tych telefonow sporo, i rachunki wieksze ;/
wiecej dzwonie, malo pisze. Minut darmowych chyba tylko 30 :roll:

Przegladałam oferte i jest abonament za np. 60 zł a minut w tym 240. Nie jest źle. Choc przydałoby sie wiecej.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#176 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 17 marca 2013 - 19:30

Teraz zasilając konto w plusie poprzez przelew m.in.z konta bankowego dostaje się 40% gratis do doładowania w przedziale 20-99zł :-)
Promocja trwa od 16.03.2013r. do odwołania. Z Promocji można korzystać w weekendy, tj. od godziny 00:00 w sobotę do 23:59 w niedziele.

Najlepiej sprawdzić w regulaminie czy Wasz bank bierze udział w promocji ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#177 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 17 marca 2013 - 19:45

dostaje się 40% gratis do doładowania

Uuuu. Fajna sprawa :D
Tylko tak własnie spojrzałam do Regulaminiu i to jest chyba tylko dla Simplusa, a dla tych w Mixie już nie :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#178 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 17 marca 2013 - 20:49

Tilia, fajna promocja, opłaca się ;-)

Ja jestem fanką Play-a. Kupiłam starter dość dawno za 9 zł (Play Fresh) i od tej pory po doładowaniu za 30 zł 30 dni mam za darmo sms-y i rozmowy w play. Bardzo mi się to opłaca, ponieważ wszystkich mam w play-u :-> Czasami jest tak, że doładuję konto kartą za 30 zł a na koniec miesiąca i tak mam 25 zł które zostały :-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#179 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 19 marca 2013 - 00:10

Tylko tak własnie spojrzałam do Regulaminiu i to jest chyba tylko dla Simplusa, a dla tych w Mixie już nie :)

W mixie również działa bo doładowywałam ;-)

#180 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 marca 2013 - 10:23

W mixie również działa bo doładowywałam ;-)

Oooo. Dobrze wiedzieć :D

Siostra doładowała sobie konto za 30 zł. Ale się zdziwiła jak przyszło jej jakieś 42 zł :D A ja już wiedziałam dlaczego tak się dzieje :lol: :lol: i jej wytłumaczyłam. Dobrze, że doładowała w weekend bo by nie przeszło :)