Sieci komórkowe - która najlepsza..?
Napisano 11 września 2013 - 12:55
Napisano 11 września 2013 - 13:02
Napisano 18 października 2013 - 19:25
Ile wynosi u was abonament ?i ile placicie za internet ? mozecie korzystac z niego do woli?
Napisano 18 października 2013 - 19:37
@Sajuri ja jestem w Orange, mam numer w mixie, płacę 59,90 i w zamian mam tą kwotę do wygadania + 30 minut darmowych + 15 zł na rozmowy jak wykorzystam te 6 dych i te darmowe + darmowe, nieograniczone smsy do wszystkich sieci. Za minutę 20gr.
A jeśli chodzi o net to w tym abonamencie mam darmowy dostęp do portali społecznościowych i usługę "bezpieczny internet", czyli jak korzystam to mi zjada po iluś tam mega 3 zł, potem po przekroczeniu kolejnych 7 zł i potem 10zł i dalej już bez ograniczeń.
W sumie 20 zł maksymalnie.
Ja jestem zadowolona, póki co nie oszczędzam na dzwonieniu i jeszcze mi nie zabrakło ![]()
A pamiętam jak zakładałam ten temat i byłam średnio zadowolona ![]()
Napisano 18 października 2013 - 20:03
Ja mam w T-mobile od lat i w sumie za niecałe 60 zł mam 250 min i coś tam internetu (bluconnecta), więc jak przekroczę transfer to mi nie zjada kasy, tylko zmniejsza sięprędkość. Ostatnio przekroczyć zdarzyło mi się... daaaaawno
Coś koło 1 gb chyba mam. Ale pewności niet
I gdyby nie to, że piszę kosmiczne ilości smsów, a wymienne są 1:1, to w zupełności pokryłoby to moje potrzeby i nawet zostało. A tak mam dodatkowo playa na kartę z darmowymi smsami do wszystkich.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 października 2013 - 10:27
Ja już od nastu lat jestem w orange i w życiu nie zmienię tej sieci , według mnie jest najlepsza sieć ... ![]()
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 07 listopada 2013 - 18:44
U nas abonament wynosi 114 zł. ( dwa telefony).
teraz sie wlasnie zastanawiam co zrobic by miec taniej. Moze zostane przy swoim starym telefonie
Użytkownik Sajuri edytował ten post 07 listopada 2013 - 18:44
Napisano 07 listopada 2013 - 20:13
U nas abonament wynosi 114 zł.
Całkiem duzo, przynajmniej jak dla mnie.
U nas w domu opłaty za telefony za wszystkie trzy to 70zł. Wszyscy mamy w play. Tyle, że to nie abonamenty tylko na kartę.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 07 listopada 2013 - 20:31
D. i ja mamy w orange telefony od samego początku. D. płaci 120 zł abonamentu, ale mam duży pakiet internetowy w tym i mnóstwo minut. Mój abonament to 70 zł i też mam dużo internetu i dużo minut. Kiedyś się zastanawiałam nad zmianą sieci, ale cała moja rodzina oraz rodzina D. ma w orange więc jest łatwiej i taniej. Tylko mój tata i brat mają w plusie i bardzo narzekają.
Napisano 09 listopada 2013 - 17:57
Ja miałam 10 lat w orange teraz zmieniłam na play bo lepsze warunki mam ![]()
Napisano 06 grudnia 2013 - 11:54
@Lady Di masz na abonament??
@palomka piszesz ze masz na karte ..a ile minut masz ? sms? jak z internetem ??
sporo.
niecałe 60 zł mam 250 min
Ja zostane przy swoim telefonie chyba ( mam Xperia Sony Erisson ) ale przejde na karte chyba i na inna siec.
Jakos te nowe duzeeeeeeeeee modele telefonow z ogromnym ekranem mnie nie kreca.
Napewno chcialabym miec duzo minut i dostep do neta jakis tak jak teraz.
Napisano 06 grudnia 2013 - 12:17
@Sajuri ja po doładowaniu za 30zł dostaję automatycznie nielimitowane rozmowy i sms do play, natomiast juz do innych sieci mam chyba 29gr za minute i kilka groszy za sms.
Internet... mam 1GB, bo wykupuje sobie pakiet na miesiąc za 10zł.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 06 grudnia 2013 - 12:20
Ja chyba przejdę do playa na abonament. Zależy mi na nowym telefonie, więc to będzie abonament za 80zł, w tym mam 2giga neta, 800 minut do wszystkich sieci i smsy.
w tmobile umowa jest skonstruowana tak, że w umowie ma się abonament do zapłaty i raty za telefon- czy ktoś może przybliżyć jak to wygląda w praktyce?
Napisano 06 grudnia 2013 - 21:15
@Lady Di masz na abonament??
Tak 4.0 unlimitet za 29,90 zł darmowe rozmowy do Play i pozostałych ![]()
Napisano 07 grudnia 2013 - 10:34
ja mam w play abonament za 49 zł... ale żałuje koszmarnie że taki wzięłam bo zrobiłam to dlatego że bardzo chciałam nowy telefon ![]()
Za każde połączenie z internetem płaciłam dodatkowo 5zł więc zablokowałam to jak pare razy zapłaciłam większy abonament
w dodatku za przeniesienie nr z karty na abonament płacę dodatkowe 5zł co miesiąc więc mój abonament po podliczeniu do 54zł...
Jak tylko będzie mi umowa wygasała to automatycznie wezmę mniejszy abonament ....albo zerwę umowę.
Napisano 07 grudnia 2013 - 10:41
to jest bardzo mało
nie(d)oceniona, dnia 18 Paź 2013 - 20:03, napisał:
niecałe 60 zł mam 250 min
sporo.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 grudnia 2013 - 11:22
Rozumiem ze jesli zechce przejsc z tmobile na np.playa to numeru nie moge zachowac ![]()
Mowie tu o przejsciu z abonamentu na karte.
to fajna cena. A masz dostep do neta ??
29,90 zł darmowe rozmowy do Play i pozostałych
pytanie z kategori glupich.
jak to jest...jak zachowam telefon a mam tam sciagniete apki ( np. gre mahjonga) to one mi zostana nadal tak ? ![]()
to to jednak troche...
płacę za telefon 90 zł
my chcemy te rachunki obnizyc za duzo wydatkow mamy i akurat za cos takiego jak telefon nie chce placic duzo
A swoj telefon lubie i chyba go zostawie.
Zreszta mimo jego sporej kwoty i tak pewnie nie sprzedam za wiele
Napisano 07 grudnia 2013 - 11:25
A masz dostep do neta ??
Mam ale płatny, ale nie korzystam, bo neta lece prze WiFi ![]()
Mogłam wykupić neta bez ograniczeń za 20 zł ale nie chciałam ![]()
.jak zachowam telefon a mam tam sciagniete apki ( np. gre mahjonga) to one mi zostana nadal tak ?
Tak ![]()
Napisano 26 lutego 2014 - 19:07
@Lady Di biore pod uwage przejscie do Play. ten abonament za 29zł mnie kusi
Tylko ten net drogi 20zl wiec chyba go sobie daruje..bo chcemy placic max 60zł
telefon zostawie sobie drogi byl a sprzedac sie nie oplaca
no chyba ze mojej sieci mi cos zaproponuja ciekawego...ma ktos z Was w tmobile abonament tanio ??