Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sieci komórkowe - która najlepsza..?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
224 odpowiedzi w tym temacie

#141 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 10:42

U mnie do niedawna zasięg miały era i orange, a od paru miesięcy orange jest bardzo słaby. Od dawna jestem abonentem ery i jestem zadowolony.

#142 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 15 listopada 2011 - 11:40

Ja już od 3 lat mam w sieci Orange i nie narzekam ;-) tak jak prawie wszyscy moi najbliżsi ;-) Zawsze mam bardzo dobry zasięg i w ogóle jest super :mrgreen:
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#143 dolcezza

dolcezza
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 11:06

Ja mam abonament w t-mobile, czyli dawnej erze od 10 lat :-)

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2011-11-16, 12:08 ]
rozwijaj swoje wypowiedzi ;-) należy napisać dlaczego taka a nie inna sieć jest wg nas najlepsza.

#144 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 23 listopada 2011 - 13:51

Ja byłam we wszystkich możliwych sieaciach.
9 lat w orange, 6 w plusie i kilka miesięcy w erze na kartę.

Teraz przeniosłam się do play, bo orange i plus mieli kiepską ofertę dla wieloletniego klienta :-?

za 59 zł (pierwsze 3 miecsiące połowaceny) mam grubo ponad 500 minut wymiennych na smsy i mmsy, a że przez internet to jeszcze dodatkowe 100 minut... i wreszcie mmsy nie są droższe od smsów :) A do wszystkich w play za darmo, że namówiłam trzy najbliższe mi osoby, to prawie wszędzie dzwonię za free...
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#145 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 25 listopada 2011 - 21:30

A ja mam pytanko. Od 4 lat mam telefon w Plusie, a dokładnie mixplus i coś zaczyna się, za przeproszeniem, pieprz*ć. Ja i Narzeczony wolimy pisać do siebie SMSy bo na rozmowę nie ma za bardzo czasu i od jakiegoś pół roku jest tak, ze jak wysyłam do Niego SMSa np wieczorem to albo:
1. ten sam SMS przychodzi Mu po setki razy
2. przychodzi Mu po setki razy SMS sprzed kilku dni lub z rana
3. nie wyśle się w ogóle mimo, ze mam raport "doręczono"
4. wyśle Mu się raz SMS sprzed kilku dni lub z rana
To wszystko sprawia, ze muszę Mu po raz kolejny tworzyć nowego SMSa i znowu myśleć co napisać, a wiadomo, ze drugi raz nie napiszę dokładnie tego co chciałam bo większość zapomnę. A zawsze zapominam ustawić funkcję zapisywania wysłanych wiadomości :-? .
A często jest też tak, że wyślę nawet do kogoś innego SMSa, a okazuje się, ze nie doszedł. Ostatnio wysłałam kuzynce życzenia urodzinowe, a okazało się, ze SMS nie doszedł i wyszłam na zapominalską :-? Też tak macie? pytanie oczywiście do użytkowników sieci PLUS.

#146 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 listopada 2011 - 00:11

Też tak macie? pytanie oczywiście do użytkowników sieci PLUS.

Cała moja i Misiaka rodzinka ma w plusie - zarówno Mixy jak i Simplusa i nikt nie ma takich problemów.

A zawsze zapominam ustawić funkcję zapisywania wysłanych wiadomości :-? .

zrób to teraz :lol:

Anonimka a te smsy schodzą Wam z pakietu?albo płacicie za nie?
i rozumiem,że to dzieje się tylko gdy Ty wysyłasz sms?bo mam wrażenie,że to raczej wina Twojego telefonu,ale mogę się mylić. Co za masz za model?

Zawsze możesz też wybrać się do plusa i zgłosić problem,ale wątpię że to ich wina.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#147 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 listopada 2011 - 00:16

Anonimka, ja miałam kiedyś taki problem jak byłam w Plusie właśnie <bezradny></span>
i koleżanka także, ale to było lata temu ;-)

Jak masz starszy telefon to możliwe, że one po jakimś czasie świrują :roll: Nie wiem czy to zależne od marki, bo ja miałam Nokię a kumpela Alcatela bodajże <hmm></span>
nie pamiętam czy mi się to naprawiło samoistnie czy po zmianie telefonu <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#148 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 listopada 2011 - 16:40

Anonimka a te smsy schodzą Wam z pakietu?albo płacicie za nie?

Mam uruchomiony pakiet SMSów do wszystkich w Plusie za 8zł i pisze cały miesiąc ile chcę.

i rozumiem,że to dzieje się tylko gdy Ty wysyłasz sms?bo mam wrażenie,że to raczej wina Twojego telefonu,ale mogę się mylić. Co za masz za model?

Tylko jak ja wysyłam. Często dodaję od Połówka SMSa "Dostałem tego z wczoraj" np. Rzadko się zdarzy, że Jego SMSy przyjdą do mnie inne niż powinny ale też bywa tyle, ze naprawdę rzadko.

A mam Nokia 6300 czyli nie taki stary model ;-) . Narzeczony też ma Nokię tyle, ze starszy model zarówno wcześniej jak i teraz...

#149 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 listopada 2011 - 18:07

Anonimka, a nie masz możliwości zmiany telefonu na kilka dni?wtedy będziesz wiedziała czy to wina sieci czy telefonu :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#150 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 listopada 2011 - 18:14

Anonimka, a nie masz możliwości zmiany telefonu na kilka dni?wtedy będziesz wiedziała czy to wina sieci czy telefonu :-)

No właśnie nie. Szukałam zastępczego wśród znajomych, rodzinki ale nikt nie ma jakiegoś niepotrzebnego :-P . Będę w mieście to zapytam w salonie co to może być...

#151 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 11:01

Ja od 10 lat jestem w Plusie. Z tym że 5 lat miałam simplus, a teraz mam w mixie. Jeżeli o mnie chodzi, to jestem bardzo zadowolona z tej sieci i niezamieniłabym ją na żadną inną. Większość mojej rodziny ma telefony w tej sieci. Z mężem oraz innymi 4 osobami z tej samej sieci mam rozmowy za darmo i smsy tak samo.

#152 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 grudnia 2011 - 12:03

Z mężem oraz innymi 4 osobami z tej samej sieci mam rozmowy za darmo i smsy tak samo.

Ja mam w Mixie i o takiej funkcji nie słyszałam :shock: Jedynie pakiet SMSów do wszystkich w Plusie za 8zł na miesiąc i piszę ile chcę... A i za 10zł rozmowy przez cały miesiąc z jedna osobą bez ograniczeń. Ale, ze z 4 osobami to naprawdę nie wiedziałam o tym :shock:

#153 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 12:35

Kiedyś było do jednej osoby za darmo i rozmowy, i esemesy. Od jakiegoś czasu jest do 5 osób w tej samej cenie. Z tym że to tylko rozmowy. Co do smsów, to wybieram pakiet 150 sms do Plus i jest on za darmo.

#154 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 12:40

Ja mam w Mixie i o takiej funkcji nie słyszałam

Zależy w jakim mixie :P Wiąże się to z tym od kiedy masz Mixa. Te nowsze Mixy mają właśnie coś takiego, o czym pisze Jogobella.

pakiet SMSów do wszystkich w Plusie za 8zł

A ja taki pakiet mam za 5 zł :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#155 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 12:58

Ja dokładnie mam w mixie od 5 lat. Wszystko zależy od potrzeb danego użytkownika sieci. Te pakiety o których wspomniałam wyżej w zupełności mi wystarczą. :)

#156 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 grudnia 2011 - 13:04

Od jakiegoś czasu jest do 5 osób w tej samej cenie.

No to o tym nie wiedziałam. Ja mam w Mixie od prawie 5 lat, z czego od 2 lat mam Mix4 bo mogłam sobie zmienić przedłużając umowę.

Co do smsów, to wybieram pakiet 150 sms do Plus i jest on za darmo.

Są SMSy- 150 do plusa bądź 30SMSów darmowych do innych sieci.

A ja taki pakiet mam za 5 zł :D

I piszesz ile chcesz? Bo mi taki pakiet kojarzy się z 500 SMSami do plusa :-P

#157 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 13:06

I piszesz ile chcesz? Bo mi taki pakiet kojarzy się z 500 SMSami do plusa :-P

No mam 500 SMSów, ale to mi wystarcza, a nawet za dużo mi tego :D

30SMSów darmowych do innych sieci.

Ja mam 50 :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#158 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 grudnia 2011 - 13:36

Ja mam 50 :)

A nie! pardonsik, też mam 50 <lol></span>

No mam 500 SMSów, ale to mi wystarcza, a nawet za dużo mi tego

A mi właśnie nie bo z Połówkiem miesięcznie potrafimy wypisać nawet około 2tys SMSów przy dobrych wiatrach :mrgreen:

#159 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 14:57

A mi właśnie nie bo z Połówkiem miesięcznie potrafimy wypisać nawet około 2tys SMSów przy dobrych wiatrach :mrgreen:

my z M. mamy taka taryfę w Orange, że mamy do siebie darmowe 5000 smsów miesięcznie, więc Wam też by to odpowiadało z tego co widzę :-D Abonament 79zł. No i zawsze można doładować kartą, jak nie wystarczy, bo to mix.

#160 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 22 grudnia 2011 - 15:45

Abonament 79zł.

Nie stać mnie na taki abonament miesięczny <lol></span>. Ja w PlusMix opłacam 30zł miesięcznie, znaczy się kartę doładowującą kupuję i jest ok. 5 lat jestem w tej sieci albo i dłużej (wcześniej było Orange, Era, Heyah, potem Simplus) i jestem zadowolona. Choć nie powiem ale zastanawiamy sie z Narzeczonym nad Play jak mi się umowa skończy...