skąd wiadomo, że dwoje ludzi jest już parą?
Napisano 23 października 2011 - 08:59
Napisano 23 października 2011 - 10:22
Chyba musisz się z tym po prostu pogodzić albo podejść go trochę inaczej, żeby cokolwiek Ci powiedział
Napisano 23 października 2011 - 10:45
Nie jesteśmy dziećmi więc nie będę fochów strzelać ale np. jakby przyszło do spotkania to na pewno nie będzie już tak samo. Nie pocałuję go więcej! Poza tym wydaje mi się, że gdyby naprawdę mu zależało to by chociaż powiedział "wiesz co, to spróbujmy zobaczymy co z tego będzie"...
Jemu się chyba wydaje, że wszystko jest ok, bo normalnie do mnie pisze itp.
Napisano 23 października 2011 - 11:53
"Nie zastanawiałem się nad tym, zobaczymy jak będzie".
Moim zdaniem taka odpowiedź wcale nie znaczy, ze mu nie zależy. Faceci zwyczajnie nie potrzebują do szczęścia deklaracji i nie lubią ich dawać zbyt pochopnie. Może warto zostawić wszystko, aby toczyło się swoim torem?
A twoim zdaniem nie jest? Przecież nie powiedział ci, że nie traktuje tego poważnie, że nie ma szans. Może nie lubi się spieszyć?Jemu się chyba wydaje, że wszystko jest ok, bo normalnie do mnie pisze itp.
Znasz takie powiedzenie: Jak kocha to poczeka? Jeśli ci zależy uzbrój sie w cierpliwość a jeśłi takak sytuacja ci nie odpowiada powiedz mu co czujesz.
Napisano 23 października 2011 - 11:58
BTW halynko nie powiedział, że nie ma szans ale też nie powiedział czy jest szansa na cokolwiek... to takie zostawianie sobie furtki, chyba trochę na zasadzie "może znajdzie się lepsza, a póki co niech będzie ta"...
Napisano 23 października 2011 - 14:26
Z jego strony to nie w porządku skoro się całujecie... nikt się z kolegami nie całuje. A on nie może traktować Cię przedmiotowo, bo masz uczucia, tez mu je okazywałaś. Może rzeczywiście Cię nie skreśla, napewno... bo gdyby miał Cie gdzieś zakończyłby to dawno, więc może coś w nim siedzi.to takie zostawianie sobie furtki, chyba trochę na zasadzie
Skoro mu nie zwróciłaś uwagi, że to co powiedział Ci nie spasowało, to nic dziwnego, że on myśli, że wszystko jest okej.Nie jesteśmy dziećmi więc nie będę fochów strzelać ale np. jakby przyszło do spotkania to na pewno nie będzie już tak samo.
Zalezy jak bardzo Cię to teraz męczy, ale wydaje mi się, że powinnaś trochę asertywniej do tego podejść i jeśli będzie próbował Cię pocałować powiedz, że przemyślałaś sobie to co Ci powiedział, wychodzi na to, że parą nie jesteście, a Ty z kolegami się nie całujesz.... że myślałaś (bo tak Ci dawał do zrozumienia), że cos dla niego znaczysz... a w obecnej sytuacji jesteś zabawką...
Napisano 23 października 2011 - 14:32
no wlasnie , ty sie zaangazujesz a on stwierdzi , ze to jednak nie toBoję się, że ja się bardziej zaangażuję uczuciowo i zostanę z tym potem sama. Tylko o to chodzi
mysle ze to bedzie najlepsze wyjscie , i to nie bedzie foch , tylko okreslenie swojej opinii na istniejąca sytuacje.powinnaś trochę asertywniej do tego podejść i jeśli będzie próbował Cię pocałować powiedz, że przemyślałaś sobie to co Ci powiedział, wychodzi na to, że parą nie jesteście, a Ty z kolegami się nie całujesz.... że myślałaś (bo tak Ci dawał do zrozumienia), że cos dla niego znaczysz.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 23 października 2011 - 15:52
Cóż...albo kończymy tę znajomość, albo robimy duży krok naprzód. Wam oczywiście bardzo dziękuję za cenne rady. bardzo mi to pomaga
Napisano 23 października 2011 - 21:40
Napisano 24 października 2011 - 07:20
W razie niepowodzenia akcji, pamiętaj: tego kwaitu jest pół światu
Napisano 24 października 2011 - 12:00
Napisano 24 października 2011 - 17:58
Taaaa... nie rozumieją podchodów, ale sami do konkretów też nie ciagnąFaceci nie rozumieją podchodów
Napisano 26 października 2011 - 11:32
Napisano 26 października 2011 - 16:10
Napisano 26 października 2011 - 20:01
Trudno - wiem, że zawaliłam sprawę, ale czy to o czymś nie świadczy? Może faktycznie warto dać mu jeszcze trochę czasu, hmm?
Jeśli jest to głupia teoria to czekam na bluzgi...
Napisano 26 października 2011 - 20:16
tu nie o to chodzi aby cinapisac ze jestes beznadziejna itpeśli jest to głupia teoria to czekam na bluzgi...
Chodzi o to moja droga , ze mozesz sie zaangazowac w cos ,co okaże sie mrzonką i bedziesz cierpiec
Napisano 26 października 2011 - 20:28
Przypomnę mu o co mi chodzi i zabiorę na jakiś czas tzw. marchew na kiju...
Tylko skoro raz już mu powiedziałam, to w tak krótkim odstępie czasu kiedy znowu mu to powiem może trochę zapachnieć desperacją
Napisano 26 października 2011 - 20:35
powiedz , ze dajesz mu czas , aby sie zastanowił czego chce i czym jest wasza relacja.Tylko skoro raz już mu powiedziałam, to w tak krótkim odstępie czasu kiedy znowu mu to powiem może trochę zapachnieć desperacją
Napisano 26 października 2011 - 20:38
No i przepraszam, że tak cały czas się pytam ale po prostu potrzebuję czasem porządnego kopa w D.