A ja właśnie cały poniedziałek zamierzam głową specjalnie trząsać, hasać po podwórku jak będzie upał, biegać i w ten sposób ją sprawdzę
dobra jesteś Anonimka
Napisano 03 sierpnia 2012 - 12:50
A ja właśnie cały poniedziałek zamierzam głową specjalnie trząsać, hasać po podwórku jak będzie upał, biegać i w ten sposób ją sprawdzę
Napisano 03 sierpnia 2012 - 15:25
Tak. O ile będzie wyglądać na żywo na mnie tak dobrze jak na zdjęciuRozumiem, że jak fryzura przejdzie test z wytrzymałosci to robisz ją na ślub
Napisano 06 sierpnia 2012 - 15:15
Napisano 06 sierpnia 2012 - 15:30
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 06 sierpnia 2012 - 15:31
Napisano 06 sierpnia 2012 - 15:40
W sensie tył? Tata zdjęcie robił i trochę tak z boku załapał więc to efekt zdjęcia. Ale ogólnie rzecz biorąc jest na bok ta fryzurkaTroszeczkę dziwnie wygląda na tym pierwszym zdjęciu, ale mam wrażenie, że to przez zdjęcie, więc się nie czepiam.
Jak napisałam wcześniej- to próbna, nie jest zrobiona idealnie, nie ma za dużo lakieru na niej i dlatego grzywka mi siada.oby Ci się tylko ta grzywka podczas wesela nie rozleciała więc miej przy sobie butelkę lakieru
Napisano 06 sierpnia 2012 - 15:42
Tak, tyłW sensie tył? Tata zdjęcie robił i trochę tak z boku załapał więc to efekt zdjęcia. Ale ogólnie rzecz biorąc jest na bok ta fryzurka
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 06 sierpnia 2012 - 16:03
Napisano 06 sierpnia 2012 - 16:04
Spoko. Dziś ją wypróbuję bo zamierzam w niej dłuuugooo mykać po domu, podwórku, a akurat wiatr jestAnonimka, ale ja wiem że to próbna a ja Ci napisałam żeby Ci się podczas wesela nie rozwaliła.. wiadome że będzie więcej lakieru itp ale zawsze lepiej dmuchać na zimne.
Napisano 06 sierpnia 2012 - 16:40
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 sierpnia 2012 - 17:27
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 06 sierpnia 2012 - 18:07
Wygląda na głowie na masywnąFajna fryzurka. Taka nie przesadzona, elegancka. Ciekawe ile się trzymać będzie
.
Welon do połowy pleców...A co do tego będziesz miała welon czy coś innego
Na ślubie raczej żywy kwiat, a ozdoby wzięłam z myślą o plenerze bo żywy kwiat może nie dotrwaća na ślubie też będzie ta ozdoba? bo ona mi się jakoś nie widzi...bardziej jakiś kwiat
Napisano 07 sierpnia 2012 - 02:02
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 07 sierpnia 2012 - 05:55
mi też średnio. nie do końca wiem czy to upięcie to francuz miał być a nie wyszedł czy po prostu pospinane byle jak :->Mnie niestety się fryzurka nie podoba
Napisano 07 sierpnia 2012 - 07:24
tak, też na to zwróciłam uwagę, te sploty mi się nie podobają.. bo są jakieś dziwnenie do końca wiem czy to upięcie to francuz miał być a nie wyszedł czy po prostu pospinane byle jak :->
dokłądnie, ja bym nie pozwoliła na to żeby fryzjer zrobił mi fryzurę na odwal się mówiąc że na ślub to się bardziej postaramimo, że to próbna powinna być idealna bo tak właśnie pójdziesz na ślub.
no właśnie, fryzjerka mogła coś z tym zrobić, bo tak to wygląda jakby nie dokończyła cię czesaća ta część rozpuszczona ani nie wyprostowana ani nie pokręcona
Napisano 07 sierpnia 2012 - 07:45
Napisano 07 sierpnia 2012 - 14:03

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Buty ślubne - nude czy biel? |
|
|
|
Prezenty ślubne |
|
|
|