Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Fryzury ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
545 odpowiedzi w tym temacie

#361 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 10:50

piękne są takie fryzury i na pewno sama też będę miała loki -zapuszczam specjalnie włosy :D dopóki nie będą długie to nie biorę ślubu :D

u mnie to już nie ma szans, żeby włosy mi do ślubu urosły długie <bezradny></span>
ja nie wiem czy nie zdecyduje się na delikatne przedłużenie włosów, bo moje naturalne
sięgają mi ledwo do ramion <bezradny></span> a żeby uzyskać efekt taki jak na zdjęciu to musiałabym je chociaż te parę centymetrów przedłużyć

201407101662.png

#362 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 lipca 2012 - 11:07

u mnie to już nie ma szans, żeby włosy mi do ślubu urosły długie
ja nie wiem czy nie zdecyduje się na delikatne przedłużenie włosów, bo moje naturalne
sięgają mi ledwo do ramion a żeby uzyskać efekt taki jak na zdjęciu to musiałabym je chociaż te parę centymetrów przedłużyć

Kochana po co będziesz sobie przedłużać , masz śliczne włoski możesz nawet , na lokówce sobie podkręcić i spiąć jakąś fajną spinką , ja sama włosy mam do ramion i zapuszczam :-P , może choć do następnego roku mi choć z ten centymetr urosną , dobre będzie i tyle :-P .

Śliczne są dane fryzury , sama nie wiedziałabym na jaką bym się zdecydować :-P .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#363 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 11:13

na lokówce sobie podkręcić i spiąć jakąś fajną spinką

hehe myślisz że jej by się to trzymało całe wesele? jednak nie wyobrażam sobie sama robić fryzury na wesele

ja poczekam aż suknia będzie gotowa- zabiorę swoją koleżankę fryzjerkę na przymiarkę i może mi podpowie co będzie najlepiej pasować, bo do końca jeszcze nie zdecydowałam

#364 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 11:16

Podobają mi się fryzury ślubne gdzie włosy są lekko upięte i spuszczone na ramiona, ale po rozmowie z fryzjerką stwierdzam, że są nie praktyczne i ładnie wyglądają tylko podczas ceremonii, bo później przez ciepło, pot włosy robią się oklapnięte, loki się robią proste i przez to fryzura już nie ma swojego uroku.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#365 zofia

zofia
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 11:35

Mnie najbardziej podobają się fryzury, w których włosy spięte są w kok i jest on umieszczony przy szyi lekko na boku. Osobiście zamierzam w tym stylu uczesać się do ślubu.

#366 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 14:30

ładnie wyglądają tylko podczas ceremonii, bo później przez ciepło, pot włosy robią się oklapnięte, loki się robią proste i przez to fryzura już nie ma swojego uroku.

Dokładnie i później wygląda to trochę jakby się dopiero co z łóżka wstało <bezradny></span> Żeby fryzura z rozpuszczonych włosów wyglądała elegancko całe wesele to musi być wzmocniona dużą ilością specyfików fryzjerskich, co nie zawsze wygląda korzystnie ;-)
Mimo wszystko piękne są te fryzury, które pokazałaś Monia <ookk></span>
Te zwyczajne blond loczki na drugim zdjęciu szczególnie mnie ujęły. Prostota sama w sobie jest elegancka i piękna :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#367 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 30 lipca 2012 - 15:36

Mi najbardziej podobają się upięcia, bo ślub to dzień, kiedy chcę wyglądać pięknie i elegancko, a zwykłe loki są zbyt proste.
Po drugie kok lub jakieś inne upięcie jest trwalsze niż loki ;-)

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#368 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 lipca 2012 - 18:44

Mi też kok wydaje się najlepszym rozwiązaniem: po pierwsze oczywiście jest bardzo trwały, po drugie nie lubię jak mi się coś "pałęta " wokół szyi, a po trzecie i najważniejsze dla mnie: łatwo można sprawić wrażenie, że się jest posiadaczką pięknych i bujnych włosów, co niekoniecznie musi być prawdą :-P

#369 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 lipca 2012 - 20:06

monia66, mnie jeżeli nie urosną a przyjdzie mi brać ślub to też przedłużę ... no bo co innego zrobię ? ale to wtedy kupię włosy na clip in czyli na te spinki i tyle :) dobry fryzjer sobie z tym poradzi :)

#370 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 31 lipca 2012 - 21:32

Koki są świetne- takie eleganckie i faktycznie odsłaniając szyję sprawią, że nie będzie tak gorąco :-> Sama siebie zbytnio w koku nie widzę, bo mam z lekka uszy odstające i przy jakoś delikatnie upiętych bądź rozpuszczonych nie byłoby tak tego widać :->

Ostatnio znajoma miała okropną fryzurę- doczepiane włosy upięte na bok w formie loków, nad grzywką uplecionego warkocza, z boku upiętego kwiatka i do tego welon- wszystko i nic za dużo się działo, a te loki wyglądały na ciężkie- za dużo doczepionych <bezradny></span>

ja poczekam aż suknia będzie gotowa- zabiorę swoją koleżankę fryzjerkę na przymiarkę i może mi podpowie co będzie najlepiej pasować

właśnie warto fryzurę dopasować do całości, żeby wszystko współgrało, bo przeważnie co za dużo to nie zdrowo :->
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#371 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 01 sierpnia 2012 - 11:03

ja poczekam aż suknia będzie gotowa- zabiorę swoją koleżankę fryzjerkę na przymiarkę i może mi podpowie co będzie najlepiej pasować, bo do końca jeszcze nie zdecydowałam

A ja już pójdę w próbnej fryzurce jednak na przymiarkę i wtedy już wszystko mi do fryzury dobiorą- welon i może jakaś ozdoba. Zobaczymy...

[ Dodano: 2012-08-02, 12:46 ]
No więc po wielu spekulacjach i tysiącach godzin przeglądania fryzur z mojego ślubnego folderu zdecydowałam się na ponad 10 i będę miała ciężki orzech do zgryzienia :-P

[ Dodano: 2012-08-02, 12:47 ]
I teraz ciąg dalszy bo mi się nie zmieściło :-P

#372 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 13:10

Anonimka, jeja ty sie niedługo chatjasz, super :-P

co do fryzur wszystkie fajne, ta ktora Tobie sie podoba- bardzo ładna
i tez z kwiatem?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#373 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 15:36

Anonimka wszystkie rzeczywiście ładnie się prezentują ale może weź pod uwagę fakt, która z tych fryzur nie będzie Ci przeszkadzała w trakcie tańców- hulańców ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#374 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 15:39

Ja mialam cos miedzy 6 a 9 ;-) I oczywiscie zywy kwiat (storczyk,a jakby inaczej :lol:)
Tylko tak jak monik_ka pisze

weź pod uwagę fakt, która z tych fryzur nie będzie Ci przeszkadzała w trakcie tańców- hulańców

. Bo mozna se wymyslic jakas fikusna, a utrzyma sie tylko w kosciele (no chyba ze bedzie tona lakieru, zelu i gumy :lol: )

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#375 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 15:41

(no chyba ze bedzie tona lakieru, zelu i gumy

co też wydaje mi się niewygodne...nie chciałabym mieć hełmu na głowie ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#376 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 15:46

co też wydaje mi się niewygodne...nie chciałabym mieć hełmu na głowie

I oto chodzi ;-) Dlatego trzeba wybrac taka fryzure co jest i ladna i wytrzymala :lol:

#377 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 02 sierpnia 2012 - 15:48

Dlatego robię sobie próbną w poniedziałek :mrgreen:

#378 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 15:54

Dlatego robię sobie próbną w poniedziałek

Tez mialam robiona probna, ale po1. w niej nie szalam tak jak na slubie :-P , a po2. weselna fryzura wyszla nam inaczej (nie calkiem, ale jednak :-P ). Tak czy siak-powodzonka ;-)

#379 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 02 sierpnia 2012 - 18:35

Anonimka wszystkie fryzury wrzucone przez ciebie są ładne. Tylko nie na moje włosy <bezradny></span>
ja mam te włosy bardzo cienkie i liche, także u mnie takiego efektu na pewno nie będzie jak na zdjęciu.
Nie mniej jednak powodzenia w poniedziałek i obyś wybrała tą swoją wymarzona fryzurę.

201407101662.png

#380 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 03 sierpnia 2012 - 11:17

Nie mniej jednak powodzenia w poniedziałek i obyś wybrała tą swoją wymarzona fryzurę.

Zamierzam zrobić sobie tą 2 tylko z mniejszym kokiem z tyłu i tym samym więcej włosów do kucyka. Jeszcze z moją fryzjerką obgadam. A jeśli na mnie ta się nie spodoba to wtedy na ślub wybiorę którąś "kopułkę" bez żadnych kucyków na bok. tylko albo kopułka z tyłu albo na bok :lol:

Tez mialam robiona probna, ale po1. w niej nie szalam tak jak na slubie

A ja właśnie cały poniedziałek zamierzam głową specjalnie trząsać, hasać po podwórku jak będzie upał, biegać i w ten sposób ją sprawdzę :mrgreen: