jakby mnie miały w policzek kolić takie kilkudniowe to juz wole na dywaniku leżeć.Ale taki co wygląda jakby się skubał pęsetką, w dodatku z lupą albo na jakiś wosk śmigał to też średnio pięknie wygląda
Czy owłosiona klata was podnieca czy zniesmacza?:D
Napisano 08 sierpnia 2012 - 20:18
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 sierpnia 2012 - 20:21
O nie, owłosione plecy to już masakra. Ostatnio przytuliłam na pożegnanie kolegę i przez koszulę czułam jego bujny gąszczwłosy na barkach i na plecachh,
Tacy nie podobali mi się nigdy. Niedawno narzeczona kumpla po wielu próbach namówiła go wreszcie na depilację klaty i biedaczek niebawem idzie pod laserAle taki co wygląda jakby się skubał pęsetką, w dodatku z lupą albo na jakiś wosk śmigał to też średnio pięknie wygląda Przynajmniej dla mnie
Napisano 08 sierpnia 2012 - 20:24
jak jest misio dywanik to nie.... ale widziałam, że na przykład jacyś zarośnięci kolesie (w sensie z gęstymi włosami i brodą) czasem coś tam małego na barkach mają, to ja wiem... Do zaakceptowania.owłosione plecy to już masakra
Zresztą, ja powiem tak - jak koleś jest de puta madre, to mi tam jakieś włosy mniej czy więcej różnicy nie robią
i zgodził się, pantofelek ?Tacy nie podobali mi się nigdy. Niedawno narzeczona kumpla po wielu próbach namówiła go wreszcie na depilację klaty i biedaczek niebawem idzie pod laser
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 08 sierpnia 2012 - 20:29
Takie małe pojedyncze gdzieniegdzie M. też ma, ale w ogóle mi to nie przeszkadzazarośnięci kolesie (w sensie z gęstymi włosami i brodą) czasem coś tam małego na barkach mają,
W końcu się zgodził, ale czy dojdzie to do skutku szczerze mówiąc wątpięi zgodził się, pantofelek ?
boooże, nigdy w życiu nie zmusiłabym mojego faceta do czegoś takiego
Napisano 08 sierpnia 2012 - 22:40
moze on nie czuje sie zmuszonyboooże, nigdy w życiu nie zmusiłabym mojego faceta do czegoś takiego
to jest normalne.Takie małe pojedyncze gdzieniegdzie
najgorsze jak facet tak te ilosc na coraz wieksza z wiekiem
Napisano 08 sierpnia 2012 - 23:01
Właśnie czujemoze on nie czuje sie zmuszony
Napisano 08 sierpnia 2012 - 23:07
ale co az tak bardzo jest zarosniety , czy ona az tak wymagającaLaska wierci mu dziurę w brzuchu już dobrych kilka miesięcy i w końcu chłopak się ugiął dla świętego spokoju chyba
Napisano 09 sierpnia 2012 - 08:24
W sumie to jedno i drugieale co az tak bardzo jest zarosniety , czy ona az tak wymagająca
Napisano 09 sierpnia 2012 - 08:51
Pewnie właśnie tak było, dla świętego spokoju podda się laserowi.Laska wierci mu dziurę w brzuchu już dobrych kilka miesięcy i w końcu chłopak się ugiął dla świętego spokoju chyba
Dla mnie to takie nie męskie, bo jednak facet wygolony na pupcię niemowlęcia to nie facet
Napisano 09 sierpnia 2012 - 16:39
jesli z wlasnej woli decyduje sie na klatke czy pach to ok, ale nogi , to to juz by nie przeszłoDla mnie to takie nie męskie, bo jednak facet wygolony na pupcię niemowlęcia to nie facet
Napisano 13 sierpnia 2012 - 15:58
Mój facet ma lekkie owłosienie i dla niego jest to mega przyjemne jak go dotykam różnymi częściami ciała po klatce, a mnie delikatnie smyra więc dla mnie też to jest przyjemne
Napisano 13 sierpnia 2012 - 17:19
Napisano 26 sierpnia 2012 - 18:35
Napisano 26 sierpnia 2012 - 19:31
Lubię owłosione klaty. Oczywiście dywaniki wystające ponad zapiętą koszulę już mniej, ale i tak wolałabym tak niż gołą klatę.
Takie to męskie jest i można się pomiziać.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 27 sierpnia 2012 - 20:49
To ja mam identycznie. Goła klata to nie klata.Lubię owłosione klaty. Oczywiście dywaniki wystające ponad zapiętą koszulę już mniej, ale i tak wolałabym tak niż gołą klatę.
Takie to męskie jest i można się pomiziać.
Potem jak by odrastały włoski to może to dziwnie wyglądać.
Ogólnie facet powinien mieć gdzieniegdzie włoski
Napisano 27 sierpnia 2012 - 22:12
mojej kuzynki mąż takie ma własnie zwirzece owłosienie na szyji na ramionach kłaki doslownie takie długie fuj, jak ma koszule to góra wychodzą
Napisano 28 sierpnia 2012 - 07:47
nieeeeewłosy tak ale przyciete maszynka
Kojarzy mi się to z moim nauczycielem wf, któremu odrastały tak nieestetycznie.
Poza tym jak ktoś ma bujne owłosienie, to przycięte krótko dziwnie wygladają.
I który facet przycinałby to 2 razy w tygodniu...
Napisano 09 września 2012 - 14:55
zostaje wosk , albo laserPoza tym jak ktoś ma bujne owłosienie, to przycięte krótko dziwnie wygladają.
takim to wspolczujemojej kuzynki mąż takie ma własnie zwirzece owłosienie na szyji na ramionach kłaki doslownie takie długie fuj, jak ma koszule to góra wychodzą
a kobiery odchaszczaja sie codzień , wiec troche samozaparcia i moznaI który facet przycinałby to 2 razy w tygodniu...
Napisano 15 września 2012 - 15:30
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 17 września 2012 - 22:53