Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy owłosiona klata was podnieca czy zniesmacza?:D

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
190 odpowiedzi w tym temacie

#1 TaliaKora

TaliaKora
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 19 października 2009 - 10:40

Mnie stanowczo zniesmacza :D

#2 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 19 października 2009 - 13:42

Ja uwielbiam owłosione klaty. Moze nie wielki busz, ale czarne , krecone wloski.. Moge je glaskac, wsuwac w nie palce. ajj :)

#3 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 19 października 2009 - 14:11

Oj mnie tez nie pasuje taka klata lubie jak facet nie ma tam wlosow jakos dla mnie wyglada na takie zaniedbanie cos w tym stylu;P
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#4 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 października 2009 - 14:23

a mnie nie ciągnie do owłosionych klat... M. ma malutko na szczęście więc jest ok :) ale jak bym miała mieć faceta z klatą owłosioną bardzo to kazałabym mu golić to ..

#5 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 19 października 2009 - 14:46

Ja uwielbiam klatę mojego mężczyzny, jest owłosiona, ale bez przesady, nie ma wielkiego buszu, jest tak w sam raz. Lubię się tymi włoskami bawić, absolutnie mi to nie przeszkadza.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#6 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 października 2009 - 16:07

Mnie sie podoba jak facet nie ma włosków , ale nie uwazam ze jak ma to trzeba je golic , no chyba ze ktos sam chce to robic. Natomiast jesli byłoby ich naprade duzo no tu bez depilacji by nie przeszło.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#7 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 19 października 2009 - 16:28

ja lubie troszkę włosków... B. ma tak jak dla mnie w sam raz :mrgreen: :mrgreen:
buszu nie lubie :-x
Dołączona grafika

#8 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 19 października 2009 - 16:32

ja też raczej nie lubie buszu :-)
troszkę włosków może być..mój W. ma 4 włosy na klacie więc jest dobrze haha:mrgreen:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#9 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 19 października 2009 - 16:41

Mnie też zniesmacza... :P Wolę jak jest gładziutko :) Nie spotkałam jeszcze klaty z buszem u żadnego chłopaka którego znam (lub nie wiem że busz posiada), ale jeśli trafiłby mi się jeden z owłosieńców nie robiłabym z tego tragedii. Z resztą najpierw poznaje się faceta, a dopiero potem jego klatę :D

#10 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 października 2009 - 18:44

o nie,jak dla mnie ma być facet zadbany,nie małpa :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#11 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 19 października 2009 - 18:46

Ja tez nie przepadam za owlosiona klata i ciesze sie ze moj K nie ma owlosionej klaty. Nie sprawialoby zadnej przyjemnosci calowanie owlosionej klaty (mam na mysli bardzo owlosiona) bo jak tylko miejscami to moze byc ;D predzej bym sie nad nim znecala :-P z takimi wlosami na klacie <ojejkuu></span> <umieraam></span>

201407101662.png

#12 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 19 października 2009 - 19:08

też nie przepadam za tzw buszem :P ogólnie wolę nieowłosione klaty, ale tak jak dziewczyny pisały wcześniej, gdy jest kilka włosków na krzyż można to przeboleć i nawet powiem, że niektórym chłopakom te 'pare' wlosków dodaje męskości ;) ;D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#13 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 19 października 2009 - 19:29

ja uwielbiam owlosiona klate u meszczyzn ;)
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#14 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 października 2009 - 19:35

nie znoszę.... fuuuuj
mój skarbuś ma taką fajną gładką tylko kilka wlosków ma :-)

#15 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 19 października 2009 - 21:25

Owłosionej klacie mówię stanowcze NIE ;-)
Generalnie gustuję w gładkich klatach, ale jakby było kilka włosków to nie stanowiłoby to problemu, ale już klata ala dejwid hoselhof odpada :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#16 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 października 2009 - 22:36

dla mnie to nie ma znaczenia... ale wole jak nie ma włosow na klacie :P
mmm :-P

#17 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 20 października 2009 - 07:12

taka bardzo owlosiona nie jest za ciekawa ale tak troszke kudełków :P musi byc :D :mrgreen:
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#18 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 października 2009 - 10:31

taka bardzo owłosiona nie jest za ciekawa

no niektórzy nie robią nic z bujnymi włosami na swojej klacie bo nie chcą czuć się 'pedałami' jak to zawsze mówi mój D. ale to jest niesmaczne
ja osobiście lubię włoski ale zadbane bo taki całkiem 'goły' to też jest niezbyt męski

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#19 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 20 października 2009 - 10:35

taki całkiem 'goły' to też jest niezbyt męski

dla mnie męskość absolutnie nie zamyka się w tym czy facet ma włosy na klacie czy nie <bezradny></span>

#20 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 20 października 2009 - 14:07

gladko musi byc i tyle w tym temacie :-D
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry: