Koty
Napisano 13 lipca 2011 - 15:02
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 13 lipca 2011 - 15:09
Tylko kurde, najpierw muszę jakoś tego kota złapać
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 13 lipca 2011 - 16:46
Napisano 13 lipca 2011 - 16:57
Obicia zmieniamy na czasie, nowe fotele popsikamy olejkiem cynamonowym bo tego zapachu nie lubia podobno koty, a drapak posmarowac kocimietka.
n o... chyba ze mowimy o moim Tofiku, bo to nie jest typowy kociaka kot to trochę typ samotnika- zwinie się po prostu w kłębek i pójdzie spać
piłeczka ok, ale polecam Ci zrobic kulke ze zwykłej foli aluminiowej - uwielbiaja., żeby kociakowi miło u nas było
poza kuweta, drapakiem, to jeszcze zwirek
tu sie dobrze nie znam ale tak na przyszłosc - juz duze koty raczej źle znosza mleko krowie.albo mlekiem
Nie wiem czy małym dawac wolno , ja dawałam, nic nie było. Sa tez ponoc specjalne mleczka dla kotów.
tak własnie robiłam ze swoimi kotkami i nie było problemu.jeśli kociak będzie do niej wkładany po spaniu,jedzeniu,zabawie.
Złota zasada - dbaj o zwirek. Bo kot to czyscioch. I jak bedzie miał b. brudno moze Ci zlac sie na np. dywan, do buta.
tilia - jak tam masz kogos ??
Napisano 13 lipca 2011 - 17:13
Też bym na taki fotel nie usiadłanowe fotele popsikamy olejkiem cynamonowym bo tego zapachu nie lubia podobno koty,
Weź pod uwagę,że Madź ma małe dziecko więc może kupić jakąś zabawkę na patyku ze sznurkiem gdzie na końcu jest myszka i obydwoje - dziecko z kotem mają frajdęW sumie zbytnio nie ma sensu kupowac zabawek. Bo wiem po swoich ze one leza, a kot bawi sie papierkiem
Może wystąpić biegunka.Nie wiem czy małym dawac wolno , ja dawałam, nic nie było
Jedna kobieta się napaliła i dziś się nie odzywa. Nie wiem czy coś się stało czy zrezygnowałatilia - jak tam masz kogos ??
Napisano 15 lipca 2011 - 08:59
Też bym na taki fotel nie usiadła nie cierpię cynamonu
i cebuli, czosnkuwiem,że zapachu cytrusów nie lubią.
a to tez skutkuje ( Swoja strona amol jest superrr ) jak widac na wszystkoja mam w domu stojak z kwiatami właścicielki i położyłam tam waciki nasączone Amolem i kot dał sobie spokój z grzebaniem w doniczkach
tak wiem, ja patrze na to ze swojego punktu widzeniaWeź pod uwagę,że Madź ma małe dziecko więc może kupić jakąś zabawkę na patyku ze sznurkiem gdzie na końcu jest myszka i obydwoje - dziecko z kotem mają frajdę
może ona chciała ale rodzina ( jak to czesto bywa ) nie.Jedna kobieta się napaliła i dziś się nie odzywa
Zawsze mi sie wydawało że znaleść dom dla kota bedzie łatwiej niz dla psa.
Napisano 15 lipca 2011 - 09:10
mogła dać chociaż znać...może ona chciała ale rodzina ( jak to czesto bywa ) nie.
są wakacje i adopcje psów i kotów stoją prawie w miejscuZawsze mi sie wydawało że znaleść dom dla kota bedzie łatwiej niz dla psa
Napisano 15 lipca 2011 - 09:25
tacy są niektórzy i tego sie nie zmieni. Moze poproś nastepnym razem ,że jesli jednak ktos sie rozmysli -aby Cie poinformował lub ustal ,że jesli do 2dni nie odewie sie - szukasz dalej...Bo tak to ty czekasz i czekasz aż ktos sie zdecyduje i masz zwiazane receSajuri napisał/a:
może ona chciała ale rodzina ( jak to czesto bywa ) nie.
mogła dać chociaż znać...
wew wakacje wiele psów i kociaków laduje na bruku bo " sa cieżarem ".Sajuri napisał/a:
Zawsze mi sie wydawało że znaleść dom dla kota bedzie łatwiej niz dla psa
są wakacje i adopcje psów i kotów stoją prawie w miejscu
Ile razy sie słyszyły o kociaku wrzuconym do worka na smietnisko ...
I jeszcze mówi sie wówczas " że ludzie sa jak zwierzeta ". Ja tego porownania nie lubie. Bo ludzie bywaja gorsi od zwierzat.
Napisano 15 lipca 2011 - 09:29
Napisano 19 lipca 2011 - 13:08
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 lipca 2011 - 14:02
Napisano 19 lipca 2011 - 14:09
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 19 lipca 2011 - 14:12
Z chłopem póki co podchody robię
Napisano 19 lipca 2011 - 14:44
byłoby fajnie. To czekamy na wiesci .Chyba się zgodzi
Napisano 19 lipca 2011 - 14:51
Napisano 20 lipca 2011 - 22:11
Napisano 21 lipca 2011 - 20:13
tilia kota tak jak psa raz do roku sie odrobacza
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 lipca 2011 - 20:18
Zazwyczaj psa odrobacza się 2x do roku (lepiej częściej gdy w domu są dzieci). Kota w zależności czy siedzi w domu czy jest wychodzący. Jeśli siedzi tylko w domu też wystarczy 2x roku,wychodzącego najlepiej co 3 miesiące.tilia kota tak jak psa raz do roku sie odrobacza
Napisano 21 lipca 2011 - 21:08
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 lipca 2011 - 21:16