Koty
Napisano 18 czerwca 2011 - 09:34
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 18 czerwca 2011 - 09:39
no 6 kg bedzie. Po sterylizacji tak przytyła.kotek jakiś pulchniutki
Napisano 18 czerwca 2011 - 09:53
2Karate a ile masz kotów ?
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:05
to jak u mnie.2
hym...no i tego sie boje ze jak psa wezmiemy to bedzie problem. Koty sa terytorialne, a tu by sie york pojawił.Tylko strasznie, ale to strasznie nie lubią się z moim psem
to york byłby do Broszki malusiOne chcą rządzić, bo były tu pierwsze, a on - bo jest większy.
Tak wiec...zobaczymy..albo pies, albo 3 kotek. Ale to kiedys. Ja to bym wogole chciała psy, koty, kanarki, chomiki
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:14
kochane masz te kotki
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:15
Drgie słodkie - wyglądają jakby Tofik był dzieckiem broszki - ona taka tu troskliwa jest
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 18 czerwca 2011 - 10:16
A ja sttwierdzam, że nie lubie zwierząt jednak
Nigdy w zyciu ani zwierząt ani dzieci. Wystarczą zabawki elektroniczne
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:18
Na pierwszym Broszka wygląda jak jadowity wąż
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:21
lubia sie , naszczesciewyglądają jakby Tofik był dzieckiem broszki
choć Tofik daje popalic Broszce
Gdzies zakodowany jest poped?
Madź, dziekuje
a kuweta czysta ? bo koty czysciuchy, i jak nauczone sikac w kuwecie to nie zleje sie winnym miejscu.Jak mi sie mój wredny kot ostatnio zlał na torbę od laptopa
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:25
to to ja swie, ale ta łajza zlosliwa jest i tak czasem nie wiadomo dlaczegoa kuweta czysta ? bo koty czysciuchy, i jak nauczone sikac w kuwecie to nie zleje sie winnym miejscu.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:31
Mój kiedyś zlał się mojej mamie do buta. Strasznie spieszyła się do pracy i poczuła dopiero na miejscu, kiedy smród był już nie do wytrzymania. Ledwo uratowałam kota przed tragiczną śmiercią po jej powrocie. Cuchnie to niewyobrażalnie, ale na szczęście zdarzyło się tylko ten jeden raz.Jak mi sie mój wredny kot ostatnio zlał na torbę od laptopa, mam ochotę go wywiesić za ogon przez okno.
Napisano 18 czerwca 2011 - 10:41
u nas dwa razy, raz Broszka M. własnie do buta, i jeszcze tymi swoimi oczyskami tak niewinnie patrzyłaMój kiedyś zlał się mojej mamie do buta.
o tak , koci mocz jest straszny. Dobrze ze Tofik wykstrowany bo zaznaczałby teren wszedzieCuchnie to niewyobrażalnie
Napisano 19 czerwca 2011 - 17:42
Napisano 22 czerwca 2011 - 08:37
tiaaaaświetne te koty są
Napisano 22 czerwca 2011 - 09:50
Napisano 22 czerwca 2011 - 11:01
Napisano 22 czerwca 2011 - 11:15
w zasadzie racja.. I tak wystarczająco dużo jest bezdomnych zwierzątek..nie popieram bezcelowego rozmnażania zwierząt.
Napisano 22 czerwca 2011 - 11:15
Już z dwojga złego lepiej wyrzucić niż utopić - zawsze jest nadzieja, że ktoś znajdzie i się zaopiekuje, chociaż od tego są schroniska dla zwierząt - małego kociaka ktoś by szybko przygarnął.Niestety ludzie nie mają sumienia i wyrzucają biedne zwierzęta, zwłaszcza w tym okresie.Nie wiem jak ktoś go mógł wyrzucić.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”