@elizabeth strasznie mi przykro z powodu Cytryny
To zdecydowanie jeszcze nie czas na nią, przecież to młody kotek ![]()
Ale widzisz....Nie ma reguły - tak jak u ludzi. Niektórzy dbają o siebie a i tak zbyt szybko umierają....
Trzymaj się ![]()
Napisano 05 września 2017 - 21:03
@elizabeth strasznie mi przykro z powodu Cytryny
To zdecydowanie jeszcze nie czas na nią, przecież to młody kotek ![]()
Ale widzisz....Nie ma reguły - tak jak u ludzi. Niektórzy dbają o siebie a i tak zbyt szybko umierają....
Trzymaj się ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 06 września 2017 - 12:21
Tak mi przykro, doskonale rozumiem co czujesz bo sama mam kota
Badź silna ![]()
Napisano 10 września 2017 - 19:09
Dziękuję Wam.
Cytryna gaśnie w oczach, staramy się ją zaktywizować, głaskać itd., ale siedzi całymi dniami na szafce w łazience, nie sika już do kuwety, je mało
robimy kroplówki, dajemy leki, ale choroba postępuje bardzo szybko. Niestety nie widać światełka w tunelu. Jeśli nadal tak szybko będzie się jej stan pogarszał, to zdecydujemy się ją uśpić.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 20 września 2017 - 19:56
Zapeszać nie chcę, ale zmieniliśmy weta, zmieniliśmy leczenie i na razie jest lepiej. Wyniki lepsze, Cytryna czuje się lepiej, więc nie poddajemy się ![]()
![]()

Napisano 25 września 2017 - 20:03
@Wisienkowa śliczna jest
błogi wyraz pyszczka ![]()
![]()

Napisano 13 listopada 2017 - 18:45
Jesteśmy po sterylizacji i budzę sie rano a ona bez kaftanika biega. Poszłam do veta i okazało się, że 2 szwów nie ma
Napisano 09 lutego 2018 - 12:35
Od roku mam piękną kotkę, która ma długą, lekko kręconą sierść, jest bardzo przyjemna w dotyku, ale straasznie się kołtuni, ciężko się ją czesze, szczotkuje, wręcz jest to niemożliwe, polecacie coś ?
jeszcze jedno pytanie: zaropiałe oczka u kotki, weterynarz stwierdził, że są to zatkane gruczoły przy zatokach, ale póki co należy sie wstrzymać z wszelkimi zabiegami (niedawno kotka był sterylizowana, wiec nie chcemy narażać jej na dodatkowy stres), czym przemywac najlepiej? Jakieś inne doświadczenia z łzawieniem, ropką z oczek u kotki ? Ja przemywam ciepłą wodą, wacikiem..
Jak już się rozpisuje, to gdzie można kupić, może znacie, tanie drapaki, najelepiej tak 150cm, dwie budki (domki), wiem, że takie "zabawki" kosztują kilkaset zlotych, ale może wiecie gdzie kupić używane, dobre drapaki w fajnych cenach?
Napisano 14 lutego 2018 - 13:56
@KingaRoksana65 z tego co pamiętam to kotka rasowa - jakiej rasy? łatwiej doradzić mając takie info ![]()
takie draoaki w dobrej cenie często bywają w lidlu ![]()
![]()

Napisano 15 sierpnia 2018 - 16:18
Wiem na pewno co odradzam. Takie tanie szczotki z metalowymi ząbkami niezabezpieczonymi na końcach. Gdybym miała kota z długą sierścią to bym pewnie furminator wypróbowała, są ludzie kótrzy twierdzą, że działa. Osobiście nie testowałam. Moją krótkowłosą czeszę szczotką do masazu z Rossmanna. Ona to kocha.
polecacie coś
Ja bym na jakichś portalach ogłoszeniowych szukała, albo poprostu w necie, bo są przeróżne ceny, albo zrobiłabym sama drapak. Drapak mojej R. jest wyczyszczonym drapakiem ze smietnika, z wyminionym sznurkiem i założonymi zwyciąganymi skarpetami
ale może wiecie gdzie kupić używane, dobre drapaki w fajnych cenach
Moja jak była mała to miała koci katar i też ciepłą wodą przemywałam. Chyba nic lepszego nie polecę. A vet nie dał żadnych kropli?
Ja przemywam ciepłą wodą, wacikiem..
Napisano 17 października 2022 - 21:43
kupujecie dla swoich kotów saszetki z mokrą karmą? jakie polecacie dla wybrednego egzemplarza?
Napisano 30 października 2022 - 22:33
spróbuj z saszetkami royal canin, moje koty je uwielbiają i nigdy nie marudzą jak karma ląduje w miseczkach, składowo też te produkty są ok i jest duzy wybór, dla różnych ras i różnych potrzeb kotów
Napisano 30 października 2024 - 20:12
Posiadanie kota to nie tylko przyjemność, ale też liczne korzyści. Trzeba tylko zadbać o odpowiednie warunki dla zwierzaka i dobrać mu dietę, by był zdrowy. Zaciekawiły mnie też niedawno kwasy omega 3 dla kota. Warto inwestować w zdrowe suplementy dla zwierząt.
Napisano 01 listopada 2024 - 10:12
Kociaki to urocze zwierzęta i na pewno bardzo się przyzwyczajają do właściciela, więc trzeba mądrze podejść do wyboru zwierzaka. Później szybko dopasujemy dla niego dietę i karmę. Wiem, że też suplementy takie jak l metionina dla kota okazują się dobrym uzupełnieniem diety.
Napisano 28 lutego 2025 - 03:51
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Kotyliony dla gości... |
|
|
|
Legalizacja narkotykow |
|
|
|
Chińczycy MORDUJĄ PSY I KOTY |