Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kuchnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
404 odpowiedzi w tym temacie

#61 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 13:56

ładne :) ale żeby mieć wyspę, to musisz miec ogromniastą kunie :-P

#62 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 14:06

ale żeby mieć wyspę, to musisz miec ogromniastą kunie

W moim domku (rodzice maja dom wolnostojacy) kuchnia jest bardzo duza ;-)
Taka rowniez planujemy miec z M w naszym przyszlym domku ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#63 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 14:08

katti, aaa :mrgreen: skoro tak, to super <ookk></span> pomysł popieram, bo też mi się takie wyspy podobają ;-) tylko ciekawe czy są funkcjonalne <hmm></span>

#64 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 14:42

Madae a jaki kolor masz tych mebli??

kurcze nie chce Cie w błąd wprowadzic ...ale to olcha jakas jest chyba.... takie baaardzo jasne drewno...prawie białe ale troszkę zółte ( nie ma to jak profesjonalistyczny opis :P) a im blizej krawedzi tym troszku ciemniejsze sie robią :P ale ogolnie to takie jasny, drewnopodobny z widocznymi słojami...

#65 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 14:50

katti, aaa :mrgreen: skoro tak, to super <ookk></span> pomysł popieram, bo też mi się takie wyspy podobają ;-) tylko ciekawe czy są funkcjonalne <hmm></span>

sa fukncjonalne;) w USA jak bylam to sprawdzaly sie super:) zreszta nad czyms podobnym teraz myslimy..:) a poki co kuchnie mamy wlasnie ze wzorem takim jak w 2,3 i 5 zdjeciu. Kolor ten z 3:) a mi sie setraasznie widzi tenjasny wlasnie......eh. eh..

a olcha nie jest az taka jasna...to chyba ie powinno byc tak widac zabrudzen...

#66 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 15:09

prawie białe ale troszkę zółte

Eeee myśłałam, że troszkę ciemniejsze masz a tu podobne do moich. No własnie ja się boję paluchów i placków tłustych bo to niedobrze wygląda. A my do czyscioszków nie należymy :mrgreen:

Jeśli chodzi o wyspę to bardzo mi się podoba ale narazie musze się zadowolić kuchnią 6m2.

Jeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#67 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 15:13

Jeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........

Jewel, mnie się też tak kojarzą <bezradny></span> z jakąś wiejską chatką itd. niby ładne te kuchnie są, ale w życiu bym sobie takiej nie zrobiła, wolę takie proste nowoczesne ;-)

#68 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 15:15

No ja też, pewnie te drewniane mają też swój urok ale ja jednak jestem za nowoczesnością. Naszi rodzice pewnie wolą bardziej takie kuchnie drewniane albo na wzór drewna a my młodzi nieeeee ;-)

Ale to nieznaczy, że takie kuchnie są brzydkie.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#69 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 15:22

chociaz ta ostatnia nawet fajowa :) ciemne meble ale jasne pomieszczenie :)

a te wyspy to po prostu uwielbiam :) albo chociaz taki barek wystający troszku :P
Jewelku te paluchy i plamy straaasznie widac...robia sie z byle czego a potem za rzadne skarby doczyscic nie idzie...trzeba by było cały czas ze szmata stac i nic tłustego nie gotowac ani nie smazyc w ogole... najgorzej jak masz jasne pomieszczenie i staniesz tak z boku...wtedy wszystko widac...kazda plamka swiatło odbija....

#70 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 16:21

Jewel, mnie się też tak kojarzą <bezradny></span> z jakąś wiejską chatką itd. niby ładne te kuchnie są, ale w życiu bym sobie takiej nie zrobiła, wolę takie proste nowoczesne ;-)

mo witek tez woli takie nowoczesne...:)

Nie trzeba miec calkiem w starym stylu mieszkania aby drewniana kuchnie (taka) zrobic. Ja to uwielbiam!:)

#71 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 lutego 2008 - 17:35

No własnie ja się boję paluchów i placków tłustych bo to niedobrze wygląda.

my mamy b. jasną kuchnię, prawie białą i nie ma żądnych paluchów ani śladów tłustych :roll:

a te drewniane kuchnie cudne dla mnie :) ale póki co tylko w sferze marzeń ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#72 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 03:01

Ladna duza kuchnia to moje marzenie zawsze w sklepie dostaje dola jak sobie popatrze na ekspozycje 8-)

#73 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 07:11

Ja uwielbiam takie drewniane kuchnię :-) marzy mi się kuchnia tradycyjna z dużym oknem a na nim takie malutkie ceramiczne doniczki z różnymi ziołami :-) i na pewno będziemy mieli zmywarkę bo u nas to jest taka wojna o gotowanie (oboje lubimy pichcić) i zmywanie (oboje nie cierpimy) że nie raz się smialiśmy że przez kuchnię rozwód weźmiemy :-)
Dołączona grafika

#74 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 11:38

a ja kurde najpier pomalowalam kuchnie jedna sciane na zolto,a teraz na drugiej stronie mam bialo,czarno i tak siwo hmm tzn trzy kolory no i wlasnie ...daze do tego ze ta zolta sciana wogole mi teraz tam nie pasuje,,potem wkleje foty do musicie mi cos doradzic okay :mrgreen:

#75 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 11:41

A ja ostatnio szukałam fajnych mebli i w ogóle pomysłu na kuchnie (czeka mnie remont)i spodobała mi się taka opcja:

Załączone miniatury

• 309594312.jpg

#76 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 11:52

Roszpunka, bardzo ładne :) uwielbiam taki prosty styl, tylko kolory chciałabym ciemne :) jakoś nie przepadam za jasnymi kuchniami <bezradny></span>
na pierwszej stronie są zdjęcia mojej kuchni :-D luknij i powiedz co myślisz ? ;-)

#77 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 12:02

na pierwszej stronie są zdjęcia mojej kuchni luknij i powiedz co myślisz ?

Magdaru, już kiedyś oglądałam ale jeszcze raz teraz luknęłam. Podoba mi się Twoja kuchnia. Kształt szafek,ustawienie,płytki śliczne. Ten bareczek też podręczny.Ogólnie super!!!Jedyne co bym dla siebie zmieniła to chyba kolor. Tzn. podoba mi się jak są wstawki w innym ( kontrastowym kolorze np.jasne-ciemne). Bardzo podobają mi się takie mleczne przeszkolenia. I bardzo bym chciała w dolnym rzędzie mieć duże ,szerokie szuflady-są bardzo praktyczne na garnki,talerze-bo przy otwieranych szafkach trzeba kucać i przez wszystko się przekapywać a taką szufladę wysuniesz i wszystko pod ręką.

#78 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 12:10

mi się nie podobają takie kolory pomieszane, bo pstrokate jakieś to później jest <bezradny></span> ale wiadomo, że każdemu podoba się co innego ;-) szuflady mam takie duże, ale i tak talerze trzymam w górnych szafkach, a w szufladach takie różne pierdołki :-P polecam rogowe szafki, bo jest w nich ogromnie dużo miejsca i można masę rzeczy pomieścić ;-)

#79 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 12:34

bo pstrokate jakieś to później jest

Ja wiem czy tak pstrokato? Jak np. dół jest ciemny u góry np. dwie szafki w innym-jaśniejszym kolorze to aż tak pstrokato nie jest. Gorzej jakby co druga szafka była w innym kolorze.

polecam rogowe szafki, bo jest w nich ogromnie dużo miejsca i można masę rzeczy pomieścić

O takich myślałam. Chcę zabudować kuchnie w kształcie U. Ogrzewanie podłogowe chcemy zrobić i dzięki temu pod oknem nie będzie grzejnika i tam zabudujemy szafkami. Ale narazie to plany bo cały dół domu mamy do remontu.Od wymiany okna trzeba zacząć a jak już płytki D. położy to mebelki będziemy wybierać.

#80 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 12:50

Roszpunka kuchnia bardzo ladna taka nowoczesna w moim stylu pochwal sie jak bedziesz po remoncie :-D