Kuchnia
Napisano 07 lutego 2008 - 13:56
Napisano 07 lutego 2008 - 14:06
ale żeby mieć wyspę, to musisz miec ogromniastą kunie
W moim domku (rodzice maja dom wolnostojacy) kuchnia jest bardzo duza
Taka rowniez planujemy miec z M w naszym przyszlym domku
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 07 lutego 2008 - 14:08
Napisano 07 lutego 2008 - 14:42
kurcze nie chce Cie w błąd wprowadzic ...ale to olcha jakas jest chyba.... takie baaardzo jasne drewno...prawie białe ale troszkę zółte ( nie ma to jak profesjonalistyczny opisMadae a jaki kolor masz tych mebli??
Napisano 07 lutego 2008 - 14:50
katti, aaa
skoro tak, to super
pomysł popieram, bo też mi się takie wyspy podobają
tylko ciekawe czy są funkcjonalne
sa fukncjonalne;) w USA jak bylam to sprawdzaly sie super:) zreszta nad czyms podobnym teraz myslimy..
a olcha nie jest az taka jasna...to chyba ie powinno byc tak widac zabrudzen...
Napisano 07 lutego 2008 - 15:09
prawie białe ale troszkę zółte
Eeee myśłałam, że troszkę ciemniejsze masz a tu podobne do moich. No własnie ja się boję paluchów i placków tłustych bo to niedobrze wygląda. A my do czyscioszków nie należymy
Jeśli chodzi o wyspę to bardzo mi się podoba ale narazie musze się zadowolić kuchnią 6m2.
Jeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........
Napisano 07 lutego 2008 - 15:13
Jewel, mnie się też tak kojarząJeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........
Napisano 07 lutego 2008 - 15:15
Ale to nieznaczy, że takie kuchnie są brzydkie.
Napisano 07 lutego 2008 - 15:22
a te wyspy to po prostu uwielbiam
Jewelku te paluchy i plamy straaasznie widac...robia sie z byle czego a potem za rzadne skarby doczyscic nie idzie...trzeba by było cały czas ze szmata stac i nic tłustego nie gotowac ani nie smazyc w ogole... najgorzej jak masz jasne pomieszczenie i staniesz tak z boku...wtedy wszystko widac...kazda plamka swiatło odbija....
Napisano 07 lutego 2008 - 16:21
mo witek tez woli takie nowoczesne...Jewel, mnie się też tak kojarząJeśli ma się nowoczesne mieszkanie to raczej nie pasuje taka kuchnia jaką przedstawiła Katty. Takie kuchnie kojarzą mi się w domach gdzie jest bardzo dużo drewna, nie wiem czemu ale tak jakoś.........
z jakąś wiejską chatką itd. niby ładne te kuchnie są, ale w życiu bym sobie takiej nie zrobiła, wolę takie proste nowoczesne
Nie trzeba miec calkiem w starym stylu mieszkania aby drewniana kuchnie (taka) zrobic. Ja to uwielbiam!
Napisano 18 lutego 2008 - 03:01
Napisano 18 lutego 2008 - 07:11
Napisano 18 lutego 2008 - 11:38
Napisano 18 lutego 2008 - 11:52
na pierwszej stronie są zdjęcia mojej kuchni
Napisano 18 lutego 2008 - 12:02
Magdaru, już kiedyś oglądałam ale jeszcze raz teraz luknęłam. Podoba mi się Twoja kuchnia. Kształt szafek,ustawienie,płytki śliczne. Ten bareczek też podręczny.Ogólnie super!!!Jedyne co bym dla siebie zmieniła to chyba kolor. Tzn. podoba mi się jak są wstawki w innym ( kontrastowym kolorze np.jasne-ciemne). Bardzo podobają mi się takie mleczne przeszkolenia. I bardzo bym chciała w dolnym rzędzie mieć duże ,szerokie szuflady-są bardzo praktyczne na garnki,talerze-bo przy otwieranych szafkach trzeba kucać i przez wszystko się przekapywać a taką szufladę wysuniesz i wszystko pod ręką.na pierwszej stronie są zdjęcia mojej kuchni luknij i powiedz co myślisz ?
Napisano 18 lutego 2008 - 12:10
Napisano 18 lutego 2008 - 12:34
Ja wiem czy tak pstrokato? Jak np. dół jest ciemny u góry np. dwie szafki w innym-jaśniejszym kolorze to aż tak pstrokato nie jest. Gorzej jakby co druga szafka była w innym kolorze.bo pstrokate jakieś to później jest
O takich myślałam. Chcę zabudować kuchnie w kształcie U. Ogrzewanie podłogowe chcemy zrobić i dzięki temu pod oknem nie będzie grzejnika i tam zabudujemy szafkami. Ale narazie to plany bo cały dół domu mamy do remontu.Od wymiany okna trzeba zacząć a jak już płytki D. położy to mebelki będziemy wybierać.polecam rogowe szafki, bo jest w nich ogromnie dużo miejsca i można masę rzeczy pomieścić
Napisano 18 lutego 2008 - 12:50