Jak Wasza samoocena wpływa na Wasz seks?
Napisano 21 kwietnia 2011 - 12:04
Napisano 21 kwietnia 2011 - 12:06
Jak to nie ma? Jasne, że ma! Zapewnianie, że najpiękniejsza, że idealna i takie tam wbrew pozorom pomagająnajgorsze jest to ze facet nie ma mozliwosci Wam pomoc
Jak moja samoocena wpływa na nasz seks? U nas pozytywnie. W sytuacjach pościelowych nie krępuję się niczego i mimo, że nie jestem idealna, to podobam się sobie
I myślę, że mężczyzna też woli mieć w łóżku pewną siebie kobietę, niż taką zakompleksioną.
Napisano 21 kwietnia 2011 - 13:38
Ale co tu ma ginekolog do rzeczy bo chyba nie rozumiem?Gdy nic nie skutkowalo , moja slowa , przyklady nie pomagaly proponowalem ze pojdziemy do ginekologa i tez nie chciala
Tak, albo inne bardziej namacalne symptomy prawda... ?Mnie najbardziej utwierdzają w tym sytuacje, kiedy niby robię coś innego i przypadkiem zauważam jego zachwycone, takie przeciągnięte spojrzenie. Coś fantastycznego :->
Pewnie, że takI myślę, że mężczyzna też woli mieć w łóżku pewną siebie kobietę, niż taką zakompleksioną.

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 21 kwietnia 2011 - 13:53
Napisano 21 kwietnia 2011 - 14:10
Ale, że nie będzie się mogła kochac bez bólu w ogóle? Przecież to bzdura... i dobrze, że to sobie uświadomiła. Co do strachu kobiety, to tutaj podkreśliłbym rolę faceta i jego podejście.miala stan zapalny , leczony w szpitalu i tam pielegniarka powiedziala ze nie bedzie sie mogla kochac bez bolu . To udalo sie sprawic ze wiedziala ze to nieprawda ale i tak mowila ciagle ze sie boi .
Brak orgazmu a oziębłość to jednak dwie inne bajki... I raczej ani jedna ani druga nie ma związku z problemem fizycznym, a z psychiką, więc prędzej może pomóc seksuolog tak mi się wydaje.A druga sprawa byla taka ze twierdzila ze skoro nie ma orgazmu to jest oziebla , podniecala sie zaraz przy pocalunkach ale twierdzila ze nie dochodzi . i to dlatego myslalem ze ginekolog moze pomoc
Co do braku orgazmu to wyjściem jest uczenie się siebie nawzajem, swoich ciał, wsłuchiwanie się w pragnienia i robienie tego co sprawia partnerce przyjemność

Napisano 21 kwietnia 2011 - 14:55
Napisano 21 kwietnia 2011 - 15:47
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 21 kwietnia 2011 - 16:10
A poza tym...mysle ze facet w czasie sexu nie mysli raczej o tym jakie ona ma roztepy , czy ma małe piersi czy za duże ? tylko o przyjemności naszej i jego
Napisano 21 kwietnia 2011 - 16:56
PrawdaTak, albo inne bardziej namacalne symptomy prawda... ?
No mi też się tak wydaje. Mam wrażenie, że jesteśmy odważniejsze i bardziej pewne siebie od naszym babć w życiu, więc w łóżku pewnie też. A comysle ze facet w czasie sexu nie mysli raczej o tym jakie ona ma roztepy , czy ma małe piersi czy za duże ? tylko o przyjemności naszej i jego
Napisano 21 kwietnia 2011 - 21:15
I po co słowa jak można wszystko pokazaćPrawda
Te namacalne
są zdecydowanie najpewniejszym sygnałem, że jesteśmy najładniejsze i w ogóle najcudowniejsze
I tu bym uciął... myślę, że facet, powiem lepiej i przyznam się... ja nie myślę, ja podczas seksu raczej skupiam się na przyjemności i pięknie kobiecego ciałaA poza tym...mysle ze facet w czasie sexu nie mysli
A czy nie najlepszym dowodem na to, że jesteście atrakcyjne i pociągające jest namiętny seks ze swoim facetem? Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak działacie na jego zmysły...A co
trzeba znać swoją wartość

Napisano 30 kwietnia 2011 - 09:12
a po co myslec ?? zarówno myslenie " czy ja dobrze wygladam " czy mu sie podobam " "czy mam za małe piersi " " czy widzi moje roztepy" powoduje jedynie stres, napiecie, i blokade , i zamiast czerpac przyjemność z bycia razem gdybamy.A to nie czas i nie miejsce.ja nie myślę
Nie wiem ...nie znam sie az tak na meskiej psychice ale myśle że to my ciagle sie porownujemy i ciagle widzimy w sobie jakies wady.A facet chce jedynie dac nam rozkosz.
Napisano 01 maja 2011 - 14:57
dokładnie, czasem za często i to bywa irytujące... zupełnie nie potrzebne! Powiedzmy sobie szczerze, większość niedoskonałości, które waszym zdaniem odbierają Wam urody są przez nas facetów niezauważalne...że to my ciagle sie porownujemy i ciagle widzimy w sobie jakies wady.
Przecież to takie oczywisteA facet chce jedynie dac nam rozkosz.