Wysłany: 2007-11-19, 19:42 sex - brak satysfakcji/orgazmu...
nie moge zgrac sie ze swoim facetem czy my poprostu do siebie nie pasujemy? przeciez go kocham dlaczego nie odnosze satysfakcji ze sexu z nim? czy to powod do rostania?
Ostatnio zmieniony przez madzia 2008-06-23, 16:46, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 400 dni temu Posty: 183
Profil:
Wysłany: 2007-11-19, 19:56
to z pewnością nie jest powód do roztania... ja z moim Kochanym jestesmy długo i wydaje mi sie ze tez nie odczuwam w seksie tego tak jak powinnam... ale jest wiele innych rzeczy które mnie ciesza;)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 381 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2007-11-19, 21:48
Nie widzę tu żadnego związku z wiekiem.
No jedynie myśl, że nie możecie się zgrać może być powodem do rozstania jest nieco dziecinna.
Nie można się poddawać, trzeba próbować do skutku, poznawać samej swoje reakcje żeby móc powiedzieć partnerowi co Cię kręci. Sztuka kochanie w gruncie rzeczy jest bardzo skomplikowana i trzeba czasu aby oszlifować ją do precyzji
a ja widze ponieważ czesto bardzo młodym dziewczynom rozpoczynającym współzycie trudno jest zanelzc satysfakcje bo dopiero ucza sie tego wlasnie z wiekiem
Poczekajmy na wiecej informacji od marta777, to będziemy może cos doradzic bo na razie to wiemy tylko tylko , że cos nie gra .tylko co .temperament..... upodobania..... jakies blokady psychiczne......lub jeszcze cos innego
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 367 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-20, 13:08
Co do satysfakcji z seksu, to jest to istotna sprawa dla związku.
Wiele było rozstań z tego powodu.
Najcześciej to sprawa priorytetowa dla panów ale dla pań też.
Nie napisałaś czy jest to Twój pierwszy partner?
A jeśli nie to czy ten sam problem wystąpił z poprzednim?
Wiele kobiet nie potrafi czerpać satysfakcji ze współżycia i ma to podłoże hormonalne.
Niestety medycyna na tę chwilę nie potrafi im pomóc.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum