Książka
Napisano 30 grudnia 2012 - 12:50
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 30 grudnia 2012 - 14:00
nic tam o wampirach nie ma , tylko o sado masoto o wampirach też? Pytam, bo widzę, że matka coś poczytuje, a ona ostatnio innych rzeczy nie rusza
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 30 grudnia 2012 - 16:50
szkodanic tam o wampirach nie ma
Ostatnio dorwałam ksiazke u kolezanki , poczytałam troszke, przejzalam ...i nie , dziekuje
Nie dla mnie.
Napisano 06 stycznia 2013 - 15:36
Powieść, którą czytają kobiety w trzydziestu sześciu językach na całym świecie.
Powieść, która jest najszybciej sprzedającym się tytułem ostatniej dekady.
Jedyna taka powieść erotyczna, która łączy w sobie dobry styl z wyjątkową przyjemnością czytania.
Gideon Cross pojawił się w moim życiu jak błyskawica w mroku.
Był piękny i intrygujący, rozpalał do białości. Pociągał mnie jak nikt dotąd. Pragnęłam jego dotyku jak narkotyku, choć wiedziałam, że jest dla mnie zgubny. Moja zraniona dusza i ciało broniły się, ale on z łatwością je posiadł.
Gideon czuł to samo, dręczyły go podobne demony. Byliśmy jak lustra, które odbijały swoje najgłębsze rany i najdziksze pragnienia.
Ta miłość stworzyła mnie na nowo. Modliłam się, by koszmary przeszłości nie rozdzieliły nas.
źródło: empik.com
Napisano 06 stycznia 2013 - 15:44
Juz od jakiegoś czasu mam ją na kompie, ale w planach mam zacząć czytanie dopiero po skończeniu trzeciej części GreyaDotyk Crossa
Słyszałam, że jest bardzo dobra
Napisano 07 stycznia 2013 - 08:46
Zaczęłam czytać i kurcze sama nie wiem. Chyba bardziej i szybciej wciągnął mnie Grey niż to. Denerwuje mnie to, że strasznie dużo tu podobieństw do Greya,jak dla mnie za dużo.Słyszałam, że jest bardzo dobra
Olenka, kończ Greya i zacznij Crossa :->
Napisano 07 stycznia 2013 - 14:22
Polecam
Napisano 08 stycznia 2013 - 15:16
Napisano 13 stycznia 2013 - 21:25
A korzystacie z takich aplikacji jak np. GoodReads na facebooku? Ja się w to wciągnęłam, tworzysz listę książek, które czytasz, oceniasz je i wyskakują Ci propozycje książek, które mogłyby Ci się spodobać. Poza tym można też dodawać znajomych i patrzeć na to co oni czytają, ale moi znajomi z tego co widzę czytać raczej nie lubią
Napisano 07 lutego 2013 - 21:47
Innymi słowy - dalej nie wpadłam w zachwyt i dalej nie rozumiem co widzicie w tej książce
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 lutego 2013 - 11:14
Bez sensu, to właśnie sedno książkiskrupulatnie opuszczałam sceny łóżkowe
odpowiedź:dalej nie rozumiem co widzicie w tej książce
sceny łóżkowe
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 08 lutego 2013 - 11:37
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 lutego 2013 - 14:06
Kto jest autorem? Piotr Mart, czy jakoś tak? Bo jesli tak, to polecam równieżŚwietny poradnik, choć nie lubię poradników. Ale ten mnie zaskoczył pozytywnie! Każdej kobiecie powinien dać dużo do myślenia. Napisany z humorem otwiera nam oczy... a potem serca naszych mężczyzn
Niech każdy mężczyzna podziękuje autorowi, bo być może to jego kobieta sięgnie po wskazówki zawarte w tej książce. I niech każda kobieta zrobi ukłon w stronę autora, bo otwiera przed nią lepsze "ja". Poczułam się bardziej atrakcyjna, a reszta sama się potoczyła
Polecam
Napisano 11 lutego 2013 - 19:03
Sedno czy nie sedno, ja w ostatniej części przelatywałam tylko wzrokiem po scenach łóżkowych, żeby zobaczyć, czy może coś mnie jeszcze zdziwi.Bez sensu, to właśnie sedno książki
Ile można się seksić?
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 11 lutego 2013 - 19:05
a ona non stop podniecona jak on tylko się odezwie
o ile wcześniejsze 2 części pochłonęłam ta na razie leży
i tak ją przeczytam i tak ale trochę mnie wkurza
Napisano 25 lutego 2013 - 23:00
Napisano 11 marca 2013 - 21:02
Władimir Nabokow - ,,Lolita"
jak sie czyta
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 marca 2013 - 21:57