hyhyhyw domah z betonu nie ma wolnej miłosci ale w jaskiniach tak . kobiety epoki kamienia chodziły w krzaki z coraz to nowym partnerem.
jest tam tez wzmianka o tym że ananas wpływa na smak spermy ,ale tylko swiezy , nie przetworzony
Książka
Napisano 14 października 2008 - 20:38
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 14 października 2008 - 20:41
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 października 2008 - 16:47
Wiśniewski widze ciągle o jendym i tym samymże ananas wpływa na smak spermy ,ale tylko swiezy , nie przetworzony.
w "Samotności w sieci" tez o tym pisał
Napisano 16 października 2008 - 17:32
Samotność czytałam już kilka razy i lubię do niej wracać, szczególnie jak mam zły czas, jak nie mogę się dogadać z mężem , jak mam ochotę popłakać....w "Samotności w sieci" tez o tym pisał
Zresztą jego opowiadania też są fajne...lubię jego styl pisania...
Mam wrażenie, że facet rozumie kobiety - a to już dużo...
Napisano 16 października 2008 - 18:09
czytając Czy męzczyzni... tez własnie zaskoczył mnie to podejscie do kobiet , miałam wrazenie ze trzyma nasza stroneMam wrażenie, że facet rozumie kobiety - a to już dużo...
Napisano 17 października 2008 - 10:21
Teraz natomiast zaczełam czytać książkę, którą kupiłam dla koleżanki- świeżo upieczonej mamuśki ( 6 miesiąc...): "Wzloty i upadki super mamy " autorstwa Polly Williams. Zaczyna się nieźle: szybka akcja, niezły styl i poczucie humoru. To jest to, co lubię. Generalnie książka ma być obrazem tego, jak wygląda macierzyństwo w dzisiejszych czasach. Jak skończę, podzielę się na dobre wrażeniami. A może juz czytacie?
Napisano 02 listopada 2008 - 14:34
wstrząsa- baaardzo....
Napisano 02 listopada 2008 - 17:02
Napisano 02 listopada 2008 - 17:22
no i od tego momentu zaczyna sie prawdziwy dramat chłopca...
bo jak się okazuje Bidul(dom dziecka) nie jest wybawieniem, przepustką do innego może i lepszego świata..
Autor naprawdę nie przebiera w słowach, opisuje w sposób normalny wykorzystywanie seksualne dzieci przez opiekunów czy starszych dzieciaków, znęcanie sie nad młodszymi...
powiem że to co opisał jest (z mojego doświadczenia) oraz w moim przekonaniu w większej mierze prawda..
[ Dodano: 2008-11-02, 17:23 ]
a jest to powieść oparta na autobiograficznych przezyciach autora
Napisano 03 listopada 2008 - 14:58
Iloock - Lubie takie ksiązki , chetnie po nią sięgne.
Napisano 03 listopada 2008 - 15:40
Podobno sobie ludzie go chwalą, a w szczególności już moja koleżankaP.Coelho
Ja przymierzam się do wypożyczenia czegoś w końcu, literatura grozy może? Ostatnio po obejrzeniu "Thrillera" Jacksona mam ochotę na coś w ten deseń
Napisano 03 listopada 2008 - 16:28
ja czytałam 11 minut .P.Coelho
myśle aby moze cos jeszcze przeczytać ale czasu brak
Napisano 10 listopada 2008 - 10:36
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 10 listopada 2008 - 12:32
Napisano 11 listopada 2008 - 15:16
Napisano 12 listopada 2008 - 17:04
Napisano 13 listopada 2008 - 11:12
Zdecydowanie lepsza jest pierwsza część Anioły i demony. Od niej powinnaś zacząćKod Leonarda Da Vinci...jest super. Film już nie jest taki fajny.
Ja w końcu uporałam się z lekturką, o której pisałam wcześniej Wzloty i upadki super mamy. Nie było łatwo, bo wciąż brakowalo czasu, a nie lubię czytać na raty. Jak zacząć, to skończyć nad ranem:):)ale przeczytać. Jeśli lubicie ksiażki o kobietach wkraczających w samodzielne życie lub zaczynajacych w nim nowy etap, to jest to znakomita propozycja. W tym wypadku nowe oznacza macierzyństwo, nie do końca chciane czy spodziewane. Bohaterka choć zaczyna się oswajać z faktem, ze stała się matką, nie akceptuje tego, jak macierzyństwo ją zmieniło. Próbuje walczyć i stać sie dawną atrakcyjną przebojową laską. Tyle, że kiedy już odzyskuje dawną pewność siebie i atrakcyjność, zadaje sobie pytanie: po co jej to było, skoro tyle po drodze straciła... Co straciła, to sobie doczytajcie same. Mnie strasznie wciągnęła ta książka.
Napisano 14 listopada 2008 - 11:59
Napisano 14 listopada 2008 - 15:13
Mi podobały się obie książki,a teraz czytam Cyfrową TwierdzęZdecydowanie lepsza jest pierwsza część Anioły i demony. Od niej powinnaś zacząć
ps.Anioły i Demony będą w kinach w maju
A niedawno przeczytałam "Wyznania gejszy". Polecam!