w sumei to chyba tylko wode mozna

Przyznam ze jak zjem jalbko jako 2 sniadanie to zaraz glodna jestem

wiec jem 2 , albo jakis inny owoc do tego
Napisano 22 sierpień 2013 - 10:15
Napisano 22 sierpień 2013 - 16:08
podobno jablka wzmagaja apetyt , sama jestem po nich glodnaPrzyznam ze jak zjem jalbko jako 2 sniadanie to zaraz glodna jestem za malo.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 sierpień 2013 - 16:10
Bo jalbko czy bakalia to ponoc winno sie traktowac jako posilek...np. podwieczorek
Przyznam ze jak zjem jalbko jako 2 sniadanie to zaraz glodna jestemza malo.
wiec jem 2 , albo jakis inny owoc do tego
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 22 sierpień 2013 - 16:14
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 marzec 2014 - 10:08
owoce powinno się jeść do godziny 16 bo pozniej opóźnia się ich trawienie
Napisano 02 październik 2014 - 11:01
Trochę z innej beczki, ale mnie ostatnio ktoś rzucił, że trzeba zwracać bardziej uwagę też na objętość porcji
I może coś w tym jest
"Głupstwo jest wielkie jak morze, wszystko w sobie pomieści" - Bolesław Prus
Napisano 21 październik 2014 - 13:16
Dieta 1000 kalorii jest skuteczna z jednej prostej przyczyny - jemy mało i mamy ujemny bilans energetyczny. Ogólnie ważne jest to, żeby posiłki na tej diecie były odpowiednio zbilansowane. Moje zdanie jest takie, że najlepsza jest taka dieta, która wyrobi w nas prawidłowe nawyki żywieniowe. Nie ma co się łudzić, zbyt szybkie odchudzanie zawsze skutkuje efektem jojo w przyszłości. Głodówki nie działają. Kluczem jest jedzenie prawidłowych rzeczy w odpowiednich ilościach. Później jak już schudniemy i zwiększymy porcje, to nie ma szans na efekt jojo.
1000 kalorii, to tylko symbol. To ile powinniśmy zjeść zbilansowanych kalorii zależy od płci, wzrostu i tego ile i jak szybko chcemy schudnąć. Ogólnie wzór wygląda tak:
Teraz od tego co nam wyszło, w zależności od tego ile i kiedy chcemy schudnąć, trzeba odjąć odpowiednią ilość kalorii (1 kcal mniej przez tydzień to spadek wagi o 1 gram w tygodniu).
Inna sprawa, że jak się tego nie chce komuś liczyć, to może sobie kupić plan diety online dopasowany do jego indywidualnego zapotrzebowania kalorycznego. Całkiem spoko diety razem z programem do obsługi planu są na /link/ . Mamy dietę + dodatki takie jak przypomnienia o posiłkach itd. Ogólnie spoko, bo jest apka na telefon.
No a jak się komuś nie chce gotować, to zawsze zostaje catering dietetyczny
Mój pierwszy wpis na tym forum. Mam nadzieję, że pomogłam
Użytkownik Olenka edytował ten post 21 październik 2014 - 13:33
Napisano 26 sierpień 2016 - 21:32
to dobra dieta bo skuteczna, tyle że w pewnym momencie zaczęłam mieć zatrzymania wody w organizmie, taka przypadłość. Ale zaczęłam stosować therm line hydrofast i problem minął jak ręką odjął a i redukcja jakoś przyspieszyła, naturalny ziołowy suplement a takie cuda działa.
Napisano 10 luty 2021 - 23:33
Wszystko oczywiście się zgadza... Bo i ruch jest potrzebny, i oczywiście dieta. Ale czy to faktycznie wszystko? Ja znalazłam przykładowo tutaj https://bionaturalfit.pl świetne suplementy na odchudzanie i to całkiem naturalne. Myślę, że warto je zakupić...
Napisano 11 luty 2021 - 07:42
A ja nie polecam takiej diety bo dieta może przynieśc o wiele więcej szkody niż pożytku. 1000 kcal to bardzo niewiele oraz może prowadzić do wyniszczenia ciała. Na pewno nie będzie prowadziło do odchudzenia w sposób racjonalnych oraz mądry. Poza tym po takiej diecie najprawdopodobniej wystąpi porządny efekt jojo, a tego raczej nie chcecie....
Jesli macie natomiast problem z cellulitem polecam poczytanie sobie o zabiegach wyszczuplających:
https://spotkania-re...wyszczuplajace/
Które mogą dać dobre rezultaty.
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
chce cwiczyc ale nie chce chudnac, dieta nie pomaga |
|
![]() |
|
1000 powodów dla ktorych warto zyc |
|
![]() |
|