Co studiujecie ??
Napisano 08 lipca 2009 - 18:58
Ale... z pewnych przyczyn moze to byc jedyna szansa na mgr.. No i kierunek zblizony do mojego...lzejszy..
Jesli sie dostane i dobrze pojdzie wybiore specjalnosc ktora mnie bardziej interesuje niz to co juz mam...
Do tego zamierzam skonczyc studium... mysle o rachunkowosci czy cos bo to sie jednak zawsze przyda.. Ale Misiek mi odradza..bo pelno osob jest po tym.
Coz... wydaje mi sie ze ja sie jednak najbardziej do jakiegos biura nadaje.. wiec male podstawy z ekonomiii bylyby pomocne. Bo co z tego ze smigam na kompie jak nawet nie wiem jak wystawic fakture itd..
Napisano 12 lipca 2009 - 12:31
już prawie zdecydowałam..
Nie idę już na ten drugi rok fotografii
Pójdę na jakiś roczny dodatkowy kursik.
Potem w końcu studia.
Jakie?
nie mam pojęcia...
I tym razem szkoła dziennie a praca "zaocznie"... inaczej wszystko zawalam
Napisano 12 lipca 2009 - 13:20
a tylko rok Ci został?Nie idę już na ten drugi rok fotografii
To nie szkoda Ci..?
Zamiast
nie lepiej dokończyć szkółkę?roczny dodatkowy kursik
Napisano 12 lipca 2009 - 13:23
To nie szkoda Ci..?
szkoda
bo mogłam iść do lepszej szkoły...
przy tym poziomie nauczania jaki mam nie dam rady zdać egzaminu przed państwową komisją egzaminacyjną...
zrobiłabym kurs jakiejś.. księgowości może, bądź z handlu, opiekunku środowiskowej, cokolwiek żeby było.
a potem od października na studia.
Muszę się zorientować z czego ew. musiałabym poprawić maturę, albo z jakiego przedmiotu napisać dodatkowo, żeby dostać się na te studia jakie bym chciała.
a jakie?
nie mam pojęcia...
Napisano 12 lipca 2009 - 13:29
no szkoda, ale mówi się trudno...szkoda
Działaj, jak masz mieć wątpliwości i marne szanse na zdanie egzaminu, to wal to i szukaj czegoś nowego...
Trzymam kciuki za mądre decyzje
Napisano 12 lipca 2009 - 13:46
Napisano 18 września 2009 - 20:29
Napisano 18 września 2009 - 20:56
kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
specjalność: Systemy produkcyjne - tworzywa sztuczne
Napisano 19 września 2009 - 19:25
to tylko wrażenie, ale to dyskusja na inny temattyyyle wolnego
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 września 2009 - 19:29
poza tymi swiema masz jeszcze jakieś możliwości w wyborze specjalizacji?
na stronce jest informacja o takowych:
"- Reklama, promocja i reprezentacja firmy
- Komunikacja społeczna i public relations
- Edytorstwo multimedialne
- Specjalizacja nauczycielska
- Dziennikarstwo"
ale to czy wszystkie będą chyba zależy w dużym stopniu od studentów, bo zeby była specjalizacja musi byc grupa
Napisano 19 września 2009 - 19:34
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 września 2009 - 22:11
Sama wiem,że jak na razie nauczycieli w szkołach jest sporo,ale w sumie ja orientowałam się w biologii-może z polskim jest inaczej
Napisano 21 września 2009 - 22:15

Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni. Wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych