Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co studiujecie ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
385 odpowiedzi w tym temacie

#301 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:36

te 2 kieruki nic nie daja! to raczej pasja! w dzisiejszym swiecie nie liczy sie liczba kierunkow-moze polacy to kiedys zrozumieja, tylko umiejetnosci i powiem Ci szczerza, ze czasem osoby po zawodowce latwiej znajduja prace i wiecej zarabiaja niz te po kilku kierunkach!

#302 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:38

czasem osoby po zawodowce latwiej znajduja prace i wiecej zarabiaja niz te po kilku kierunkach!

jak mówi przysłowie "głupi ma szczęście" ;-) nie obrażając nikogo oczywiście...
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#303 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:41

powiem wam, ze moj szwagier, ktory LEDWO skonczyl zawodowke, rozkrecil firme i zarabia wiecej niz moj maz, ktory jest inzynierem!!!!

#304 Szau

Szau
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 13:52

te 2 kieruki nic nie daja! to raczej pasja! w dzisiejszym swiecie nie liczy sie liczba kierunkow-moze polacy to kiedys zrozumieja, tylko umiejetnosci i powiem Ci szczerza, ze czasem osoby po zawodowce latwiej znajduja prace i wiecej zarabiaja niz te po kilku kierunkach!

To oczywiste, że samo skończenie studiów nic nie da, ale zawsze może pomóc. Lepiej jest mieć papierek, że ma się wyższe wykształcenie jeśli chce się coś w życiu osiągnąć. Zrobić karierę.
A skoro uważasz, że lepiej zarabiają Ci po zawodówce to po co kończyłaś studia? Trzeba było szybciej zakończyć edukację :-)
Nie rozumiem tylko Twojego oburzenia, tych wykrzykników i uogólniania jak chodzi o Polaków. A właśnie "Polacy" piszemy przez duże "P" :-)
Dołączona grafika

#305 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 14:00

ja tam uwazam, ze kestesmy najmadrzejszym narodem europy i najbardziej wyksztalconym! tylko swiat nas nie docenia!!!!! a wykrzykniki byly z nieuwagi ;) , bo mam nowa klawiaturke i jeszcze sie nie przyzwyczailam sorki!to nie oburzenie, tylko stwierdzenie ;) skonczylam studia dla pasji, nie dla pracy! aktualnie nie pracuje i nie bede pracowac ;) postanowilam zostac w domku

#306 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 15:46

agatka_H podziwiam ze pasję i samozaparcie ja tylko marny inżynier informatyk jestem :oops:

#307 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 15:51

o studiach mamy osobny temat tu :-)
studia-vt3120.htm

a w tym temacie trzymajmy sie co studiujemy ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#308 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 listopada 2008 - 16:50

ja tam uwazam, ze kestesmy najmadrzejszym narodem europy i najbardziej wyksztalconym! tylko swiat nas nie docenia!!!!!

i do tego bardzo skromnym <umieraam></span>

a tak z ciekawości ... studiuje/ studiowała któraś z was kulturoznawstwo??

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#309 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 15:39

nie(d)oceniona, ja mam koleżankę któa kulturoznawstwo skończyłą, chleba z tego nie ma...:/

<ookk>

#310 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 15:40

Roxi, wiesz coś więcej o tym kierunku ?? jak to wygląda ... czy ciężki, czego usiłująna nim nauczyć ?? i takie tam ... ???

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#311 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 09 listopada 2008 - 16:01

niestety nic takiego nie wiem czy ciężki, na pewno dla pasjonatów, ale moja znajoma boryka się z bezrobociem, przynajmniej u nas w mieście ciężko jest znależć sobie pracę w takim zawodzie,...

<ookk>

#312 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 10:39

a ja studiuje dziennikarstwo:)))

iv09i09kftvt0mdm.png

#313 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 11:47

ja studiuje administrację, zaocznie. Jestem na 1 -wszym roku i będę urzędasem państwowym:P o ile dostane pracę ;P

#314 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 11:50

Asiiia ja tez studiuję administrację ale dziennie jako drugi kierunek :-) pierwszy to prawo :-) Zycze powodzenia w takim razie po 1 roku juz łatwiej jest!
Dołączona grafika

#315 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 12:01

dajesz rade studiować prawo i administracje? jeny podziwiam Cię dajmira :) chociaż to są zbliżone kierunki do siebie, jednak naprawdę jestes dzielna :P niewiem jak inaczej to napisać :D

[ Dodano: 2008-11-26, 12:02 ]
ja mam w pt kolokwium z nauki administracji wiec idę się powoli uczyć choć mam lenia :P

#316 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 12:34

A ja studiuje ochrone srodowiska. :D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#317 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 11:23

ja studiuje administrację, zaocznie. Jestem na 1 -wszym roku i będę urzędasem państwowym:P o ile dostane pracę ;P

heheh ja też studiuję administracje zaocznie :-D jestem na 2 roku

#318 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 11:34

Filologie angielską
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

#319 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 12:46

Filologie angielską

O proszę, ja też :)

Poza tym, że studiuję właśnie fil. anggielską o specjalności translatorskiej, ukończyłam pedagogikę wsczesno-szkolną w trybie zaocznym:)
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#320 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 28 listopada 2008 - 20:50

Ooo :) Ja jestem dopiero na 2 roku- jeszcze rok do licencjata. Jak Ci sie studiuje? Ja kocham ten kierunek- mimo ze jest ciezki. Ale warto sie poswiecic oj wartooo. Nie wyobrazam sobie zebym mogla robic co innego! A co do translatorskiej specjalizacji- ja sie w tym nie bardzo narazie widze bo moj polski jest biedny :(
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych