Ja już mam studia za sobą i pamiętam, że nie zawsze było łatwo, nie miałam wsparcia od rodziny. Teraz bardzo mi się podoba, to że mój młody sąsiad studiuje przez Internet. Studiuje INFORMATYKĘ na Polskim Uniwersytecie Wirtualnym w Łodzi. Jeździ ns uczelnię tylko na zjazdy konsultacyjne i egzaminy. Czesne do zniesienia, bo takie studia są tańsze od stacjonarnych.
Co studiujecie ??
Napisano 04 czerwca 2019 - 15:30
Napisano 02 lipca 2019 - 07:16
Dziewczyny zwróćcie uwagę. ze studia obecnie nie gwarantują Wam dobrego zatrudnienia. Tak naprawdę trzeba zwracać na to czy kierunek na jaki się decydujemy daje nam konkretne wykształcenie a nie na sam fakt, ze studiujemy....
Jesli chcecie znaleźć dobrze płatną pracę to czasami warto zastanowić sie nie nad ukończeniem studiów ale nad ukonczeniem kursów, ktore daja nam konkretne umiejętności:
Jak na przykład kursu robienia paznokci.
Romantycznie
Napisano 07 września 2021 - 06:53
Czy warto jest Waszym zdnaiem zakladać konto studenckie? Czy jednak iść w indywidualne?
Napisano 07 września 2021 - 09:11
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 14 sierpnia 2024 - 09:52
Ja ukończyłam Wyższa Szkolę Fizjoterapii we Wrocławiu
kierunek fizjoterapia oczywiscie, teraz mam swoj gabinet
Napisano 04 lipca 2025 - 07:16
Ktoś, kto chce zdobyć konkretny zawód medyczny, nie musi iść na sześcioletnie studia – może pójść drogą praktycznego kształcenia, jakie oferuje Collegium Szkoła Służb Medycznych w Warszawie. To rozwiązanie dla tych, którzy chcą działać, a nie tylko się uczyć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych