Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co studiujecie ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
385 odpowiedzi w tym temacie

#221 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 18:21

nie polubiła, czyli uwalila?

nie uwaliła ale robiła straszne sajgony np. trzeba było przy wszystkich grać na flecie i śpiewać a to jednak stresuje i jak ktoś sie pomylił to umiał tak wyśmiać że koleżanka to sie popłakał i chciał ze studiów zrezygnować a ma śliczny głos... oj to były przeboje magistrem tylko była a gorzej z nią było niż z niejednym profesorem...

kiedyś chciałam studiować psychologie i zabrakło mi kilku punktów by sie dostać no i jestem na wczesnoszkolnym i przez pierwszy rok tego nie nawiedziłam a teraz nawet lubię uczyć dzieci .... i chcę to robić w przyszłości :-)

#222 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 18:28

ojj to ja wogole nie umiem spiewac, grac na czymkolwiek, rysowanie to tez porazka... Ale zawsze chcialam byc nauczycielka... :roll:

Zdawalam tez na polonistyke i filologie angielska, ale ani na jedno, ani na drugie sie nie dostalam... to tak jeszcze awaryjnie ta pedagogika, ale opiekuncza.... a to to juz wogole nie dla mnie <bing1></span>

#223 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 18:38

ojj to ja wogole nie umiem spiewac, grac na czymkolwiek, rysowanie to tez porazka... Ale zawsze chcialam byc nauczycielka... :roll:

są takie uczelnie na które przyjmują jak sie nie umie śpiewać i rysować bo nie ma tego w egzaminach.... uwierz możesz być nauczycielką i bez tego jak będę korzystać z sztuki ekspresji czyli malowanie palcami czy też plamy.... a co do śpiewu jest tyle piosenek na necie że na cały okres pracy ci wystarczy .... nauczanie jest fajne .....

chyba robimy OT wiec koniec tematu

#224 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 19:54

fajna babka, ale jak lubisz dzieciaczki to swietny pomysl na bycie nauczycielka mysle ze mozna sie nawet dla tego celu poswiecic z ta baba na tej muzyce ;)
ja wierze ze dasz rade a od kiedy chcialabys zaczac ta magisterke?

#225 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 07:13

a od kiedy chcialabys zaczac ta magisterke?

do października zacznę bo ja już mam dość dużo latek i jakoś tak nie mogę sobie pozwolić na przerwę.... u mnie edukacja przesunęła się gdyż po podstawówce poszłam na zawodówkę i porem dopiero liceum i studia i przez to jestem 2 lata w plecy ...

#226 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 10:40

jestem 2 lata w plecy ...

to nie tragedia przecież....u mnie na studiach były osoby, które miały ok. 40-50 lat i studiowały sobie :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#227 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 15:51

osoby, które miały ok. 40-50 lat i studiowały sobie

oczywiscie u mnie na roku tez sa starsze osoby ;) nie co sie martwic Fajna babko :)

#228 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 16:06

Donn, Olciiia, wiem że niem sie czym stresować ale wiecie latka lecą będę 26 letnim magistrem bez praktyki w zawodzie ...chociasz mówiąc szczerze nie spieszno mi do pracy bo tomek jeszcze 6 lat sie będzie uczył (po tych studiach na 100% zaczyna inne angielski w biznesie jego wymarzone) a samego go nie zostawię w obcym mieście itp .... :-)

#229 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 16:21

ale wiecie latka lecą będę 26 letnim magistrem

większość właśnie w tym wieku ma mgr ;-) uwierz...czasem jeszcze później...
niektórzy specjalnie przedłużają studia żeby studentem byc jak najdłużej...bo nie chcą pracować ;-)
zresztą patrzeć na to z drugiej strony ile ludzi nie mam mgr a pracuje :roll:
na studiach nie zdobedziesz praktyki 2-3letniej....to przeważnie jest kilka miesięcy, żeby zaliczyc i mieć wpis w indeksie...

#230 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 02 sierpnia 2008 - 14:33

Donn, wiem że to praktyka po wpis ale chodzi mi o inną o doświadczenie zawodowe wiesz niektóre poszły na zaoczne magisterskie i one juz będą miały 2 lata więcej niż ja praktyki w zawodzie .... no ale nie narzekam bo marzy mi sie jeszcze podyplomówka :-) no ale sie zobaczy najpierw muszę dostać sie na magistra :-) chyba robi sie OT

#231 Anais

Anais
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 16:41

a ja w zeszłym roku zaczęłam studia na kierunku dietetyka, niestety z powodów osobistych po ukończonym semestrze musiałam z nich zrezygnować, a od października zaczynam studia na nowo :)
...professions of love...

#232 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 16:42

A ja sobie jestem na prawie ;)

#233 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 23:11

Hotelarstwo i Turystyka - specjalizacja agrobiznes :mrgreen:

#234 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 12:02

Kosmetyka (drugi rok), a od października zaczynam chemię

#235 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:12

Princessa, coś podobnego ;P turystyka i rekreacja specj zarządzanie turystyką :D

jeszcz pól roku i cza sie bedzie za prace zabrać :)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#236 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:23

zaniepokojona, tez mama zamiar kiedy wybrac sie na kosmetyke;)

a obecnie 3 rok RATOWNICTWA MED- praca licencjacka;/ BOSKO, i medycyna 2 rok;] a i skonczylam masaz.;] KTOS SIE PISZE:D
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#237 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:24

zarządzanie turystyką

<klap1></span> ja właśnie to skończyłam..inny kierunek niz Ty a specjalność ta sama

#238 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 13:47

ja ogólnie myślę żeby za rok zacząć jeszcze jeden kierunek ... pewnie jakieś finanse, albo inne marketingi na pewno coś ekonomicznego ... jakaś dobra rada by się przydała :)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#239 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 19 września 2008 - 13:57

ja studiuje prawo, ale nie wiem czy mi to cos da w przyszlosci, bo teraz kazdy prawo i prawo, a chcialabym zaczac jeszcze jeden kierunek, ale nie wiem jaki

#240 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 września 2008 - 14:19

666ilonka777, heh ... mamy podobny problem :) bo ja z moją turystyką raczej nie dorobie się niczego ... a nawet gdybym biuro otworzyc chciała to wolałabym mieć wiedze ekonomiczną nieco porządniejszą :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych