Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co studiujecie ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
385 odpowiedzi w tym temacie

#201 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 12 maja 2008 - 20:08

jestem urzędaskiem, pisze pisma, wysyłam, protokołuję( do tego przydaje się poprawne pisanie), załatwiam rozmowy telefoniczne

#202 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 12 maja 2008 - 20:14

czyli obalasz mit, jakoby po filologii polskiej kazdy ladowal w szkole :)
my tu gadu gadu o studiach, a moja prezentacja maturalna w trakcie pisania dopiero [zamiast pisac, to na bs przesiaduje :P ].
skasowala mi sie, zanim zdarzylam wydrukowac to, co juz mialam napisane, dlatego dzis, na 3 dni przed egzaminem usntym, zaczelam pisanie od nowa. wesolo, co? :D
taki maly niefart :P

3majcie sie babeczki, ide pisac, bo w koncu na zadne studia nie pojde tfu! tfu!
<byebye></span>

#203 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 13 maja 2008 - 13:06

Ojej cropca współczucia ale widzę, że całkiem lajtowo do tego podeszłaś i to się chwali ;D ja bym pewno już napisała cały post w dziale "Mam doła" ;)
Ja generalnie mam plan żeby zaczac studia w Katowicach na Organizacji produkcji filmowych i telewizyjnych, ale strasznie się ciężko tam dostać :( Ogólnie w życiu chciałabym robic cos co wiązałoby się z tworzeniem, kreatywnością, wyobraźnią itp. niestety do większości tego typu zawodów potrzebne sa talenty manualne których ja kompletnie nie posiadam :(
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#204 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 13 maja 2008 - 13:13

Ojej cropca współczucia ale widzę, że całkiem lajtowo do tego podeszłaś i to się chwali ;D ja bym pewno już napisała cały post w dziale "Mam doła" ;)
Ja generalnie mam plan żeby zaczac studia w Katowicach na Organizacji produkcji filmowych i telewizyjnych, ale strasznie się ciężko tam dostać :( Ogólnie w życiu chciałabym robic cos co wiązałoby się z tworzeniem, kreatywnością, wyobraźnią itp. niestety do większości tego typu zawodów potrzebne sa talenty manualne których ja kompletnie nie posiadam :(

kochana, moze i bym sie podlamala, jakbym kupila prezentacje nie majac pojecia o temacie :). ale pisze sama, a temat jest mi bardzo bliski, bo dotyczy metod budowania nastroju w literaturze i w filmie :). takze moglabym o tym mowic godzinami [zdaje do teatralnej, takze zainteresowanie tym tematem przejawiam od paru lat], a teraz nawet zaluje, ze wybralam taki temat, bo mam tylko 15 minut - i jak tu powiedziec wszystko, co sie chce ?! :P

tez chce robic w zyciu cos kreatywnego - dlatego aktorstwo. pisac moge zawsze, dlatego tego nie porzuce, ale chyba nie zajmę się tym, aby to byla moja glowna profesja. tak samo jak jezyki - doksztalcanie sie na wlasna reke - tak. studia typu filologia angielska - juz nie.
myslalam tez o reklamie z grafika komputerowa.

ale to takie gadanko. a ja znowu zamiast pisac, to tu jestem :P. ale juz koncze ;)

a Ty malenka nie przejmuj sie, w szkole do ktorej ja chce sie dostac jest 40 os/1 miejsce :):).

i wez tu nie badz optymista <bezradny></span> :mrgreen:
pozdrowienia z wietrznej puszczy :D

#205 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 14 maja 2008 - 11:48

Ja w lutym skonczylam licencjata z ekonomi, na kierunku rachunkowosc. Nie powiem zeby to bylo to o czym zawsze marzylam ale wyszlo jak wyszlo. Teraz powoli zaczynam myslec co bym postudiowala w przyszlosci, za kilka lat. Na razie nie mieszkam w Polsce ale mam w planach powrot za kilka lat i wtedy chcialabym sie jeszcze troche doksztalcic.
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#206 SexyBack

SexyBack
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 11:51

Wlasnie koncze licencjata...i nie wiem co dalej.Handel zagranicznby jest ciekawy.ale ja nie chce jescze pracowac (mam 22 lata)... Hm. Myslalam ze moze isc na jakis policealne studium na sekretarke, bo chce kiedys w tym zawodzie pracowac :-) ale narazie nie mam doswiadczenia duzego, bo na handlu nie ucza takich rzeczy jakie bylyby mi potrzebne...Wiec wymyslilam studium. :-D i wtedy b ede miec tez rente po ojcu, bo jak sie ucze to wtedy dostaje.A na magistra bnie chce mi sie juz isc....I znow tyle nauki i to bez zadnej praktyki,sama teoria....Mam juz dosc tego. bardzo chce isc do pracy,ale jak mowilam...jescze nie teraz...HMMMMM
"Nigdy nie odchodze od swojej koleiny" Leo da Vinci

#207 wredna

wredna
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 19:00

Ja studiuje administracje, jakoś zawsze chciałam sobie siedzieć za biurkiem i przy papierach :P

#208 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 22:09

ja byłam na administracji ale jakoś wole politologie,programowo bardzo podobna ale jak dla mnie ciekawsza
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#209 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 czerwca 2008 - 22:55

jakoś zawsze chciałam sobie siedzieć za biurkiem i przy papierach

ja tez.... dlatego nie rozumiem dlaczego wybralam pedagogike <bing1></span> <bing1></span>

#210 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 22 czerwca 2008 - 10:00

politologie

Ja skonczylam politologie :-P bardzo ciekway kierunek. specjalnosc mam : obsluga ruchu granicznego, pani celnik jestem z wyksztalcenia :-P heheh a pracuje w urzedzie miasta :mrgreen:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#211 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 10:31

Ja skończyłam w tym roku anglistykę :-D
Dołączona grafika

#212 dominika148

dominika148
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 10:35

cześć kobietki? jak Wam się spało? ja studiuję filologię angielską. :lol:
Być kobietą, być kobietą..

Dołączona grafika

#213 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 10:36

Ja ekonomię...specajliacja finanse i rachunkowość :D ciekawy kierunek tylko czasami trudno ;)
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#214 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 10:44

Ja bym nie dała rady na ekonomii zbyt tępa żem z matematyki w ogóle z liczenia :P

Zawsze chciałam studiowac coś związanego z mediami :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#215 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 11:16

Ja studiuje Inzynierie chemiczna i procesowa... :-D

#216 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 11:22

Mirabelka__22, a to nie jest trudne
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#217 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 13:51

ja skończyłam zintegrowaną edukację wczesnoszkolną i wychowanie przedszkolne, i idę teraz na magistra z tego samego :-) (czyli jestem nauczycielką w I-III i przedszkolanką)

#218 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 14:11

ja skończyłam zintegrowaną edukację wczesnoszkolną i wychowanie przedszkolne

tez chcialam na to isc... ale nie przeszlam testow zdolnosci plastycznych i muzycznych :-P

#219 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 15:39

ale nie przeszlam testow zdolnosci plastycznych i muzycznych

to zapraszam do nas u nas nie ma testów zdolności plastyczno-muzycznych jakby takie były to bym sie nie dostała bo u mnie trochę nędznie z plastyką i muzyką.... w ogole to czasem się śmieje co ze mnie za nauczycielka bez uzdolnień ale jakoś daje sobie radę boję się jedyne ze znowu będę musiała chodzić na zajęcia z muzyki bo kobietka była dość ostra i mnie nie polubiła...

#220 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 lipca 2008 - 15:41

asia21_87, coz..Jak dla mnie strasznie, zreszta nie tylko. Ale jakos ciagne <bezradny></span>
Zreszta juz inzynier w tym roku to moze jakos skoncze. Ale na magistra to juz raczej cos latwiejszego wybiore :-P

[ Dodano: 2008-07-30, 16:42 ]
fajna babka, nie polubila, czyli uwalila?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych