Nie wydaje mi się,bo np u mnie na dyplom czeka się do miesiąca czasu. A zaświadczenie jest w drodze.A po drugie źle to może wyglądać, jakbyś się nie przygotowała.
Tym bardziej,że szukają kogoś po średnim i na to dowód ma
Napisano 08 lipca 2009 - 12:52
Nie wydaje mi się,bo np u mnie na dyplom czeka się do miesiąca czasu. A zaświadczenie jest w drodze.A po drugie źle to może wyglądać, jakbyś się nie przygotowała.
Napisano 08 lipca 2009 - 12:54
Napisano 08 lipca 2009 - 12:56
Napisano 08 lipca 2009 - 12:59
ło jeżups. u mnie na dyplom czeka się do wrzesnia.
Napisano 25 października 2009 - 12:14
Napisano 25 października 2009 - 17:39
Napisano 25 października 2009 - 17:46
Też mi się tak wydawało,ale po telefonach,które otrzymuje wnioskuje,że mail nie jest czytany tylko CV...no chyba,że czwartek jest uznawany już jako weekendtylko, ze CV nie jest od określania dyspozycyjności
A co gdy mam wysłać CV,LM i zdjęcie poprzez stronę danej firmy(wystarczy załadować pliki)? Nie wyślę ani maila ani dodatkowego dokumentu...w osobnym dokumencie albo w mailu.
Napisano 25 października 2009 - 20:42
Napisano 25 października 2009 - 20:53
Napisano 26 października 2009 - 20:16
Ale ja mam na myśli przypadek gdy firma szuka studentów. Więc wtedy wiadomo,że są dni w których nie będą mogli oni przychodzić do pracy.Samo w sobie jak sie sklada Cv do jakiejsc firmy, pracodawca uważa, że skoro nie masz pracy a chcesz pracowac, skladasz Cv to jestes caly czas dostepna..
No właśnie ja też dlatego takie moje zapytanie,jak widać głupie,ale miałam wątpliwości jak to rozgryźć.Nigdy nie spotkałam sie, żeby w Cv umieszczac informacje na temat dyspozycyjnosci.
Napisano 28 października 2009 - 18:18
Napisano 28 października 2009 - 23:17
Napisano 30 października 2009 - 19:18
w dziejszych czasach to bardo dobre zawody , zastanów sietylko sprzedawca i slusarz-spawacz
a ja francuskiego, zawsze chciłam nauczyc sie tego jezyka.ja bym chciała zrobić kurs j. rosyjskiego
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 30 października 2009 - 19:42
zastanów sie
a ja francuskiego, zawsze chciłam nauczyc sie tego jezyka.
Napisano 01 listopada 2009 - 20:26
a mnie sie strasznie podoba , głownie przez ich akcent i to ze jezyk jest taki plynnyjakoś mi nie podszedł ten język i to łi łi
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 listopada 2009 - 18:44
kiedys mysłam nad kuresem pedagogicznym , mylse ze jak bedzie mnie kiedys stac to zrealizuje to marzenie ,
Napisano 06 listopada 2009 - 16:30
Napisano 06 listopada 2009 - 16:40
zawsze marzyłam by się nauczyć tego języka, tylko nigdy nie miałam na to czasu ani pieniążków. Jednak mam nadzieję, że kiedyś spełnię to swoje marzeniekursy języka migowego
hehe, też tak sobie kiedyś powiedziałam, bo do żadnego obcego nie mam pamięci niestetyMoże chociaż do tego języka obcego (jeśli mogę tak to ująć) będę miała talent
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
medycyna i zdrowie - ogólnie praca |
|
|
|
Praca konsultantki |