Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Dziecko a utrata zainteresowania seksem (przez męża!)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#61 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 maja 2014 - 14:20

Prawda jest taką że po urodzeniu dziecka gdy w domu pojawia się nowy człowieczek i nastepna ważna osoba...całusów nie dzieli się przez pół między parnerem a dzidzie...tylko daje się ich dwa razy więcej -- i o tym wiele osób zapomina :-P

ładnie powiedziane ;)

Tak czytam i nie ogarniam faceta. Ja tam musiałam mojego opędzac, albo zasypiałam jak się zbliżał z przemęczenia... :P Nie chcę być czarnowidzem, ale mi to nie wygląda na wielką tatusiowa miłość, to jakieś maskowanie problemu - nie wiem czy zdrada, moze niekoniecznie, ale normalne to to nie jest... 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#62 Joanna_Jurek

Joanna_Jurek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 września 2014 - 09:38

Ja też słyszałam że po porodzie mężczyźni nie za bardzo są zadowoleni z tego co się stało po porodzie ;) nawet słyszałam metaforę "wiadro w studni" ... brutalne ale prawdziwe

#63 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 września 2014 - 21:45

@Melodia19 nie doszukiwałabym się jakiś wielkich problemów w sobie, to pewnie zwykłe przemęczenie organizmu. Seks to jakby nie patrzeć wysiłek fizyczny, i po całym dniu z maluszkiem, możesz nie mieć na to sił. U mnie jest podobnie, nawet ostatnio też rozmawialiśmy o tym z M. Jeśli chcesz zadziałać, to może naprawdę załatw synkowi opiekę, i zaaranżuj jakiś fajny klimacik i do dzieła (nikt nie mówi, że to musi być noc)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#64 missyf

missyf
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 24 października 2014 - 10:46

Moim zdaniem warto pomyśleć o odwiedzeniu sex shopu. Nawet w towarzystwie męża. Nie musicie nigdzie wychodzić, jeśli jest to dla Was zbyt krępujące, w Sieci jest mnóstwo takich miejsc. Można tam kupić mnóstwo "pobudzających" rzeczy.