Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czytanie czyjejś korespondencji.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
108 odpowiedzi w tym temacie

#21 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 12 maja 2009 - 09:01

Ja nie rozumiem, jak można uwspólniać coś tak prywatnego jak maile, gg czy smsy.
Ja z takimi osobami nie piszę. Bo co napisze coś osobistego a ona to komuś pokarze

#22 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 12 maja 2009 - 11:19

Ja nie rozumiem, jak można uwspólniać coś tak prywatnego jak maile, gg czy smsy.
Ja z takimi osobami nie piszę. Bo co napisze coś osobistego a ona to komuś pokarze

nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam ale tu chodzi o smsy, maile itd faceta i kobitki którzy są razem
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#23 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 12 maja 2009 - 11:29

Po to ma się własnego maila/gg/telefon, zeby mieć tę swoją odrobinę prywatności. Nie sprawdzam w ten sposób drugiej połowy. Chociaż mogłabym, to tego nie robię

#24 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 12 maja 2009 - 11:44

nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałam ale tu chodzi o smsy, maile itd faceta i kobitki którzy są razem

Od kogos dostaja te maile, smsy czy wiadomości na gg

wyobraź sobie, ze piszesz do mnie o jakimś problemie, a ja to swojemu facetowi pokazuje, nie wazne, ze pisałas w zaufaniu, ze tylko mi

Po to ma się własnego maila/gg/telefon, zeby mieć tę swoją odrobinę prywatności. Nie sprawdzam w ten sposób drugiej połowy.

Dokładnie.

#25 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 12 maja 2009 - 12:55

Nielegalna, nie zrozum mnie źle :P bo po prostu myślałam że napisałaś poprzednią wypowiedź odnośnie czytania smsów przez np. przjaciółkę :P

ja też uważam że mimo wspólnego życia itd to jakaś prywatność musi być nawet w związku, chcę żeby coś przeczytał to pokażę a nie to nie :P
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#26 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 12 maja 2009 - 13:08

Ja wyjaśniłam na przykładzie, by lepiej było widać o co mi chodzi :)

ja też uważam że mimo wspólnego życia itd to jakaś prywatność musi być nawet w związku, chcę żeby coś przeczytał to pokażę a nie to nie :P

Czyli myślimy podobnie :)

Nie raz dostałam na maila coś co pokazałam, jakieś zdjęcie naszych znajomych, coś śmiechowego.

Uważam, ze każdy powinien mieć jakąś taka przestrzeń tylko dla siebie. Dla mnie czytanie gg cudzego jest tym samym co otwieranie listu

#27 ihmo

ihmo
  • Użytkownik
  • 104 postów

Napisano 12 maja 2009 - 13:25

A przecież nie zawsze druga połowa musi wiedzieć o wszystkim ;)

#28 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 12 maja 2009 - 14:07

Jeszcze by tego brakowało, zeby wiedziała o wszystkim ;)

#29 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 maja 2009 - 18:42

kiedyś,bardzo dawno temu jak jeszcze chyba nawet nie bylisamy para podczytałam jednego eska w telefonie u mojego eksika ;-) głupie to było bo szczerze mówiąc nie jestem za tym,zeby sprawdzać swojego faceta,no chyba,ze naprawde dawał by mi ku temu powody.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#30 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 13 maja 2009 - 13:01

wyobraź sobie, ze piszesz do mnie o jakimś problemie, a ja to swojemu facetowi pokazuje, nie wazne, ze pisałas w zaufaniu, ze tylko mi

no i?
jak masz faceta w porządku i on nie wypapla to możesz mu gadać <bezradny></span>

najcześćiej jest tak jak gadam z moją koleżanką jedną czy drugą iona ma jakiś problem, to jak Radek mnie zapyta co tam u niej, to mu powiem. Czasem jak jest jakaś większa afera i trzeba jakoś pomóc, to mu wszystko powiem i razem coś wymyślimy.
Dlaczego nie?
Ufam mu i znam go, on to 'chce wiedzieć' dla siebie. także wiem że mogę mu to powiedzieć, a znajomi też wiedzą, że będę o tym rozmawiała z Radkiem i nie mająmi tego za złe, nawet nie zwracają na to uwagi.
Wszystko w rodzinie ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#31 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 13 maja 2009 - 14:20

no i?
jak masz faceta w porządku i on nie wypapla to możesz mu gadać <bezradny></span>

co z tego, ze nie wypapla, skoro to miałam wiedzieć tylko ja

najcześćiej jest tak jak gadam z moją koleżanką jedną czy drugą iona ma jakiś problem, to jak Radek mnie zapyta co tam u niej, to mu powiem.

Tez tak bywa w przypadku wspólnej znajomej, ale nie wszystko nadaje sie do powtarzania. Jak cos w tajemnicy, to w tajemnicy.

#32 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 13 maja 2009 - 14:42

Nielegalna, a to chodzi o to ile osób ma o tym wiedziec, czy żeby się ktoś niepowołan nie dowiedział?
Ja jestem z moim szczera, i wiem, że nic złego z jakąś inf nie zrobi, nawet nie skomentuje. Moi znajomi tez o tym wiedzą. i wiedzą, że jak mówią coś mi to mówią to też Radkowi, i na odwrót, jak jemu to i mi. tyle.
Zawsze zaznaczania " tylko nie mów nikomu. tzn Radkowi możesz ale nikomu więcej"
<bezradny></span>

Tez tak bywa w przypadku wspólnej znajomej, ale nie wszystko nadaje sie do powtarzania. Jak cos w tajemnicy, to w tajemnicy.

a co to za różnica czy on wie czy nie, skoro siędo tego nie miesza a po prostu WIE?

#33 Nielegalna

Nielegalna
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 13 maja 2009 - 14:48

Ja jestem z moim szczera, i wiem, że nic złego z jakąś inf nie zrobi, nawet nie skomentuje.

Rozumiem. ale jeśli mnie ktos prosi by cos zostało miedzy nami to ja nawet facetowi ( któremu ufam, którego kocham i szanuje) nie powiem.

a co to za różnica czy on wie czy nie, skoro siędo tego nie miesza a po prostu WIE?

Uczciwość wobec osoby której obiecałam, że nikomu nie powtórzę.

Kochana kończmy juz ten watek, bo chyba robimy ot :oops:

#34 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 13 maja 2009 - 14:49

ano robicie ,robicie <nenene1></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#35 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 maja 2009 - 15:25

jak i zachecam do zapoznania sie z punktem 7e w Regulaminie.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#36 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 maja 2009 - 21:32

Parę dni temu przypadkiem otworzyłam archiwum z GG Bartka... no i natrafiłam na jakąś rozmowę z dziewczyną... nieznajomą rzekomo... w sumie to nie wiem czemu przeczytałam... może dlatego ze w ogole byłam w szoku ze on z kims takim pisal... przeczytałam tylko fragment i sama nie wiem... ona do niego zarywała on tylko po prostu z nią pisał... nawet powiedział jej ze ma dziewczynę itp... on wie ze ja przeczytałam tą rozmowę no i wytłumaczył mi ze to tylko taka nic nie znacząca rozmowa... w sumie to nie wiem o czym gadali bo przeczytałam tylko początek...
trochę to chaotycznie napisałam ale cóż...
ni eno ufam mu przeciez... ale zastanawia mnie sam fakt co go skłoniło do szukania nowych znajomości... <bezradny></span>
Dołączona grafika

#37 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 maja 2009 - 21:42

ale zastanawia mnie sam fakt co go skłoniło do szukania nowych znajomości... <bezradny></span>

eh czasem trzeba sobie pogadać ;-)

nie panikuj ;)

Ja ci powiem, że gdyby Radek przeczytał moje rozmowy z kumplem z klasy, to by mnie chyba zabił
Co chwilę jakieś podtekściki itd itd itd
Ale ja niczego nie mam złego na myśli, on też nie; jesteśmy w długich związkach (ja 4, on ponad 5lat) i tylko tak sobie gadamy. Taką mam naturę, że lubię "kokietować" itp ale nie mam żadnych zamiarów i znam granice. Radek nie jest o te rozmowy zazdrosny (zwłaszcza, że gadamy w TEN sposób tylko na gg ;-) w szkole już jesteśmy grzeczni :P )

także na prawdę nie panikuj, jeśli to na prawdę zacznie wyglądać nieciekawie to porozmawiajcie dłużej i poważniej

I po co czytałaś? :P Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :P

#38 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 maja 2009 - 21:47

eh czasem trzeba sobie pogadać ;-)

nie panikuj ;)

no masz rację... nie panikuję:P od razu pogadaliśmy no i wyjaśnił mi wszystko... nawet obiecał ze nie będzie juz z nikim pisał... w sensie z zadną nieznajomą laską zebym nie musiała się smutać:P

cerrata, jeśli chodzi o to twoje pisanie z kumplem to mam podobnie:P na początku Bartek był zazdrosny o naszą znajomość ale już jest OK:P no ale jakby przeczytał te rozmowy to w niektórych momentach mógłby się zdenerwowac hyhy:P:P
Dołączona grafika

#39 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 maja 2009 - 21:52

cerrata, jeśli chodzi o to twoje pisanie z kumplem to mam podobnie:P

no to tobie wolno a jemu nie? :P

ja ci powiem, że my to z tym kumplem robimy świadomie i specjalnie ;)
Nie chcemy nikogo zdradzać, nie chcemy się rozstawać nie wiem.. nie chcemy żadnych zmian
Tylko chyba nam brakuje takiej kokieterii itd ;)
Także takie mamy widzisz wyjście
Radek tego nie czyta, ale ja mu często mówię, co mi M. powiedział itd :P
haha
troszkę zazdrosci nie zaszkodzi ;)
razi w uszko haha

#40 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 17 maja 2009 - 06:03

no to tobie wolno a jemu nie? :P

nieeeee:) bo wiesz on wie ze ja pisze i przyjaźnię się z D. , a ja o tej jego rozmowie nie wiedziałam:P ale mniejsza z tym wiem ze nie ma się czym przejmować:):)

ja ci powiem, że my to z tym kumplem robimy świadomie i specjalnie ;)

ty ty ty:P nieładnie:P

Radek tego nie czyta, ale ja mu często mówię, co mi M. powiedział itd :P
haha

no ja robię tak samo:P
az juz czasem słyszę ze tylko gadam D. to powiedział D. to zrobił:P
i Bartuś się tak słodko denerwuje:P

troszkę zazdrosci nie zaszkodzi ;)

no dokładnie:D

tak więc morał z tego taki ze mam więcej nie czytać Bartosza korespondencji bo jeśli nawet z kims pisze to to nic rażącego, bo ja to zazdrośnik więc zwykła rozmowa mnie drażni:P
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych