Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

śmieszne wypadki domowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
69 odpowiedzi w tym temacie

#61 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 02:40

Co do przygod kuchennych to moja ciocia kiedys robila sobie grzanki i sie jej w zapalily w tosterze ( zywym ogniem) nie wiedziala co ma robic wiec odlaczyla toster z pradu i wywalila go z plonacymi grzankami przez okno! :oops:

#62 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 17:52

hahahahaha dobre :P mam nadzieje ze je otworzyła wczesniej bo jak nie to juz hardcoore hahahahaha :mrgreen:

#63 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 06 stycznia 2008 - 22:56

Okno otworzyla dobrze ze po schodach wtedy nikt nie szedl! :mrgreen:

#64 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 00:20

To na sylwestra gdy wybija 24.00 poszlismy z mezem puszczac rakiety wszyscy juz wypici :mrgreen:
Moj maz wzial petarde do reki i podpali zamiast najpierw ja wlozyc do butelki :-/ i byl tylko wielki huk..patrze a mu sie glowa pali :shock: zaczelam mu reka gasic i zostala mu dziura w glowie wypalnona wielkosci duzego orzecha :-)
Dołączona grafika
juz ugaszone..... :->

druga sytuacja..pracowalam kiedys w knajpie i byla taka starsza parka przy barze a po bokch sie swieczki palily ;-) oni tak gruchali Petra tak wlosami zazucala ;-) az w koncu sie od tej swieczki wlosy zapalily a miala do ramion i taki niby to krecone po prostu siano :-D ja w krzyk ..twoje wlosy :shock: facet chcial jej pomoc trzepnal ja az spadla z hokera :mrgreen: a wlosy i tak sie spalily z jedej polowy..ale mialysmy polewe z kumpela.

#65 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 15:22

hahahaha ojej :P i wyglądala jak Britney <biglol></span>

#66 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 15:48

Kiedyś w sylwestra o 24 wyszliśmy z rodzinką petardy puszczać... No i mój tata tak jakoś to zrobił, że jedna przywaliła w blok i dopiero jak już utkwiła w tynku, to wybuchła :P A to było tak idealnie między oknami - dobrze, że nie wpadła komuś do mieszkania, bo by już nie było tak śmiesznie :P Ale ślad jest do tej pory :P

#67 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 października 2008 - 19:26

ale sie ubawiłam , najbardziej rozwalło mnie strzelanie jajek i łamanie palca na kasowniku. ;-)
Ja kiedys wyszłam z łazienki i zapomniałm zasunąc zamka w spódnicy ; i tak wróciłam z uczelni do domu :oops: :cry:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#68 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 15:14

Ale ja nie rozumiem, jak mozna zlamac palec kasujac bilet?rozumiem rozwalic glowe uciekajac przez zamkniete drzwi przed kanarami, ale palec? :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#69 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 15:32

a mi się ostatnio ręcznik zapalił w piekarniku. normalnie ogień był tak duży że aż się wystraszyłam (bo to duży ręcznik był ;-) ) cała kuchnia zadymiona i cały dzień musiałam wietrzyć :roll: od razu tłumacze że ręcznik był w piekarniku bo chciałam go mocno nagrzać (na włoski na odżywke) ale mi się grzałki pomyliły jak włączałam <glupek></span>
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#70 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 16:21

Dbanie o urode moze byc bardzo niebezpieczne :lol: :lol: :lol:
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever